Mecze o 3 miejsce:Orzeł Polkowice-TS Wisła Kraków 55-59(2-3)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Wisła wygrała ale gratulacje należą się CCC.Kibice mogą być dumni ze swojego zespołu.Cały sezon zespół-bo to był właśnie zespół zostawiał serce na parkiecie.Jeśli w przyszłym sezonie dojdzie skuteczna '2' i klasowy center,który będzie chciał grać a nie tylko zarobić parę tysięcy w wolnym czasie to znów mogą być emocje w walce o medale.Do tego jeśli Polkowice wystartują w pucharze to zagrają kilka meczy na niezłym poziomie i zdobędą kolejne doświadczenia.
Jeszcze raz GRATULACJE!!!!!
Jeszcze raz GRATULACJE!!!!!
-
koszykarz
-
koszykarz
bart_81 pisze:Fernandez jesli chodzi o zagraniczne, bo z krajowych to bym zostawil i Kobryn i Pałke no i Wielebnowska ktora miala sezon w zasadzie stracony.
No tak - chodziło mi o zagraniczne tylko...
Bo z Polek to raczej na pewno zostaną Kobryn i Wielebna...
Ciekaw jestem czy Wisła będzie robiła zakusy na Skobel , Walich czy Mieloszyńską
a Agnieszkę Pałke to bym chciał w Toruniu ujrzeć
Choć pewnie będzie trudno o nią bo Wisła za dużo Polek to nie ma...
a z panią Kapitan to chyba powinniście się wreszcie pożegnać
- hellraiser
- Junior
Bodzio pisze:
Niestety, kibicowsko wypadamy przeciętnie, w moim odczuciu bardzo słabo. Jakieś konflikty, rozłamy, komuś miejsce nie pasuje... Czasami mam myśli rzucić to w cholerę bo najlepiej będzie razem z całą halą krzyczeć CCC(albo Durex w przyszłości lol) Eh tyle o ty mówiłem ale jak zwykle 100 tysięcy mądrzejszych i wygodniejszych ale dać coś od siebie to rzadkość ...
Bodzio, mnie to nęka: co Ty masz do tego Durexa?!? Za dużo do kościoła chodzisz i z Ciebie taki narodowy-konserwatysta???
Spór o sponsora nie ma sensu, ale - co najważniejsze - sądzę, że po wczorajszym wieczorze wszyscy będziemy się śmiać w przyszłym sezonie z tegorocznych zwad.
PLKK: Where amazing happens... With beauty!!!
matrix pisze:hellraiser pisze:A ja się zastanawiam kogo bardziej warto mieć Fernandez czy Snytsine![]()
![]()
![]()
stawiam na Katię....![]()
![]()
tia..
dla mnie Snytsina na poziomie euroligowym moze być co najwyższej fajna zmienniczka, której rzut może odwrócić losy meczu w ciężkich sytuacjach.
Do S5 nadaje sie tak samo jak Zohnova..
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Greebo pisze:matrix pisze:hellraiser pisze:A ja się zastanawiam kogo bardziej warto mieć Fernandez czy Snytsine![]()
![]()
![]()
![]()
tia..
dla mnie Snytsina na poziomie euroligowym moze być co najwyższej fajna zmienniczka, której rzut może odwrócić losy meczu w ciężkich sytuacjach.
Tak tylko trzeba wziac pod uwage, że chyba polskich klubow nie stac na to zeby miec w piatce samych graczy z najwyzszej polki
No to mamy brązowy medal! Gratulacje dla zespołu... Serdeczne podziękowania za wspaniałe emocje podczas całego sezonu... Razem z Wami przeżywałam chwile radości (np. 25. 04. 2009, super puchar w Toruniu, jak i każdy wygrany mecz), jak również chwile gdy smutno się robiło na sercu (przegrana w Lesznie, Sopronie, Gdyni)...
O klubie się już dużo mówiło, wiadomo że potrzebuje gruntownych zmian, by w następnym sezonie zdobyć więcej niż brązowy krążek oraz dalej zajść w Eurolidze. Mam nadzieję, że władze klubu wyciągnęły wnioski z całego sezonu i nie popełnią na przyszłość podobnych błędów (każdy wie jakich
)
Przykro się dowiadywać różnych złych rzeczy na temat drużyny jak również sztabu szkoleniowego... Wiadomo w Wiśle się dużo wie, ale mało wychodzi na światło dzienne... Ten nie lubi tego, ta tamtej... Ludzie to jest świetny zespół nie można go od wewnątrz psuć!!!
Dziękuję WIERNYM kibicom, którzy byli wszędzie, którzy pomagali mi, dzięki którym wyjazdy były (nawet po przegranej) udane :*
Jesteśmy zawsze tam, gdzie Nasza WISŁA gra... / pozdrowienia dla WSZYSTKICH- pani inż.
O klubie się już dużo mówiło, wiadomo że potrzebuje gruntownych zmian, by w następnym sezonie zdobyć więcej niż brązowy krążek oraz dalej zajść w Eurolidze. Mam nadzieję, że władze klubu wyciągnęły wnioski z całego sezonu i nie popełnią na przyszłość podobnych błędów (każdy wie jakich
Przykro się dowiadywać różnych złych rzeczy na temat drużyny jak również sztabu szkoleniowego... Wiadomo w Wiśle się dużo wie, ale mało wychodzi na światło dzienne... Ten nie lubi tego, ta tamtej... Ludzie to jest świetny zespół nie można go od wewnątrz psuć!!!
Dziękuję WIERNYM kibicom, którzy byli wszędzie, którzy pomagali mi, dzięki którym wyjazdy były (nawet po przegranej) udane :*
Jesteśmy zawsze tam, gdzie Nasza WISŁA gra... / pozdrowienia dla WSZYSTKICH- pani inż.
no cóż sezon dla Wisły się skończył. graty dla dziewczyn za walkę do samego końca, mimo wielu przeciwności losu
a teraz pora żeby działacze pokazali, że potrafią uczyć się na błędach
a teraz pora żeby działacze pokazali, że potrafią uczyć się na błędach
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
bart_81 pisze:Greebo pisze:matrix pisze:hellraiser pisze:A ja się zastanawiam kogo bardziej warto mieć Fernandez czy Snytsine![]()
![]()
![]()
![]()
tia..
Tak tylko trzeba wziac pod uwage, że chyba polskich klubow nie stac na to zeby miec w piatce samych graczy z najwyzszej polki
Lotos na pewno stać. Wisłę raczej tez. Jak bedzie w Gorzowie to nie wiem.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Gratuluje Wiśle wygranej i zdobycia brązowych krążków, ale skupię się w swojej wypowiedzi na mojej drużynie
Dzięki dziewczyny za wspaniały sezon. Pomimo tylko (aż) 4. miejsca - nie przesadzę, jak powiem, że to najlepszy sezon w historii. Fantastyczna ambicja, serce do gry, wola walki - coś niesamowitego. Jak przed sezonem były zapowiedzi takiej właśnie gry, to mocno się zastanawiałem, czy takie coś jest możliwe w sporcie. a jednak! Zebrała się grupa fantastycznych ludzi, których związały niespotykane więzi, emocje i wzajemne relacje, że byliśmy w stanie dokonywać rzeczy niemożliwych! Zabrakło tak niewiele, by cieszyć się w krążków...
Daria, Agata, Justyna, Julka, Amishka, Ania, Natala, Marta, Kasia, Ela, Pola - dziękuję dziewczyny za ten sezon i mam nadzieję, że w IDENTYCZNYM składzie, wzmocnionym 2-3 graczami, widzimy się w przyszłym sezonie. Bo jak już wczoraj ustaliliśmy - "Już za sezon cały, już za sezon cały - medal będzie pozłacany"
Pozdrawiam i jeszcze raz ogromne Dzięki i Gratulacje
Dzięki dziewczyny za wspaniały sezon. Pomimo tylko (aż) 4. miejsca - nie przesadzę, jak powiem, że to najlepszy sezon w historii. Fantastyczna ambicja, serce do gry, wola walki - coś niesamowitego. Jak przed sezonem były zapowiedzi takiej właśnie gry, to mocno się zastanawiałem, czy takie coś jest możliwe w sporcie. a jednak! Zebrała się grupa fantastycznych ludzi, których związały niespotykane więzi, emocje i wzajemne relacje, że byliśmy w stanie dokonywać rzeczy niemożliwych! Zabrakło tak niewiele, by cieszyć się w krążków...
Daria, Agata, Justyna, Julka, Amishka, Ania, Natala, Marta, Kasia, Ela, Pola - dziękuję dziewczyny za ten sezon i mam nadzieję, że w IDENTYCZNYM składzie, wzmocnionym 2-3 graczami, widzimy się w przyszłym sezonie. Bo jak już wczoraj ustaliliśmy - "Już za sezon cały, już za sezon cały - medal będzie pozłacany"
Pozdrawiam i jeszcze raz ogromne Dzięki i Gratulacje
- hellraiser
- Junior
Wisła ma trzy drogi:
Droga A -powtórka z rozrywki bierzemy z Lotosu
Czyli może znów zarzucić sieci i za wszelką cenę upolować 3 nasze główne gwiazdy Matovic ,Catchings i Beard. Ale wydaję mi się ze kibice Wisły wywieźli na taczkach zarząd gdyby ci zafundowali im to samo co w tym sezonie.
Droga B- bierzemy to co było i się sprawdziło.
Czyli sięgamy po zasłużone gwiazdy które w zeszłym sezonie gwarantowały sukces- AdF , Kare . Wyrwać z Energi Omanica itd.
Droga C zaczynamy wszystko od nowa z nowymi twarzami.
ciekawi mnie którą drogą pójdzie Wisła.Ciekawe czy zostanie WdZ
Droga A -powtórka z rozrywki bierzemy z Lotosu
Czyli może znów zarzucić sieci i za wszelką cenę upolować 3 nasze główne gwiazdy Matovic ,Catchings i Beard. Ale wydaję mi się ze kibice Wisły wywieźli na taczkach zarząd gdyby ci zafundowali im to samo co w tym sezonie.
Droga B- bierzemy to co było i się sprawdziło.
Czyli sięgamy po zasłużone gwiazdy które w zeszłym sezonie gwarantowały sukces- AdF , Kare . Wyrwać z Energi Omanica itd.
Droga C zaczynamy wszystko od nowa z nowymi twarzami.
ciekawi mnie którą drogą pójdzie Wisła.Ciekawe czy zostanie WdZ

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”