niby jest mowa o zmianach w Eurolidze, ale tak naprawdę oficjalnie nic nie ma. Jeśli ten projekt wejdzie w życie odnośnie paszportów, to gracze europejscy będą jeszcze bardziej cenieni, głównie przez ekipy rosyjskie i hiszpańską Walencję, bowiem te kluby lubią szastać pieniędzmi
Co słychać w Wiśle?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
może Skera trafi do Gorzowa
niby jest mowa o zmianach w Eurolidze, ale tak naprawdę oficjalnie nic nie ma. Jeśli ten projekt wejdzie w życie odnośnie paszportów, to gracze europejscy będą jeszcze bardziej cenieni, głównie przez ekipy rosyjskie i hiszpańską Walencję, bowiem te kluby lubią szastać pieniędzmi
Ja bym zaoferował kontrakt Skerze, ale 2 razy niższy niż miała. Bo grała 2 razy gorzej.
Pozostanie Polek nie jest dla mnie najfajniejszym pomysłem, ale jakby doszedł Mieloch i wróciła Skorek, byłoby już całkiem znośnie. Zamiana np Pałki czy Doris na SKobel lub Krawiec byłaby rewelacja.
Kluczowym jest jednak pozostanie Can-Packu i podpisanie kontraktu z trenerem. W dalszej kolejności Ewka, Marta, Niunia.
Pozostanie Polek nie jest dla mnie najfajniejszym pomysłem, ale jakby doszedł Mieloch i wróciła Skorek, byłoby już całkiem znośnie. Zamiana np Pałki czy Doris na SKobel lub Krawiec byłaby rewelacja.
Kluczowym jest jednak pozostanie Can-Packu i podpisanie kontraktu z trenerem. W dalszej kolejności Ewka, Marta, Niunia.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Ja bym zaoferował kontrakt Skerze, ale 2 razy niższy niż miała. Bo grała 2 razy gorzej.
możesz oferować nawet 3 razy wyższy, Skera w Wisle NIE zostaje.
ja tylko czekam, aż włodarze Wisły powiedzą, ze prowadzą rozmowy z Beard albo Podrug
w końcu tradycji musi stać się za dość
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
ann pisze:Ja bym zaoferował kontrakt Skerze, ale 2 razy niższy niż miała. Bo grała 2 razy gorzej.
ja tylko czekam, aż włodarze Wisły powiedzą, ze prowadzą rozmowy z Beard albo Podrug![]()
![]()
eee myślałem, że posiadaniem Smoka Wawelskiego chcą skusić do gry Tamikę. Naturalnie Catchings, nie Whitmore
ann pisze:Ja bym zaoferował kontrakt Skerze, ale 2 razy niższy niż miała. Bo grała 2 razy gorzej.
Na to licze
ja tylko czekam, aż włodarze Wisły powiedzą, ze prowadzą rozmowy z Beard albo Podrug![]()
![]()
Byleby nie z Pawla, Marchanka lub co gorsz Currie.
Za to Betty Lennox moglaby byc
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Greebo pisze:ann pisze:Ja bym zaoferował kontrakt Skerze, ale 2 razy niższy niż miała. Bo grała 2 razy gorzej.
Na to licze![]()
jeszcze zatęsknisz
![]()
Byleby nie z Pawla, Marchanka lub co gorsz Currie.
Za to Betty Lennox moglaby byc
ha! nigdy nic nie wiadomo
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
ann pisze:Greebo pisze:ann pisze:Ja bym zaoferował kontrakt Skerze, ale 2 razy niższy niż miała. Bo grała 2 razy gorzej.
Na to licze![]()
jeszcze zatęsknisz![]()
Zależy za która Skerą. Za ta sprzed dwóch sezonów tęskniłem teraz. Za ta obecna tęsknił na pewno nie będę.
.
Zmiany w Wiśle Can-Pack
[ autor: Dawid Bilski, 2009-04-29, 08:55, źródło: Gazeta Wyborcza ]
Wojciech Downar-Zapolski żegna się z funkcją pierwszego szkoleniowca Wisły Can-Pack Kraków. Być może jeszcze w tym tygodniu poznamy jego następcę. Ma być nim trener z poza kraju.
O takiej decyzji zadecydowało wywalczenie przez krakowski zespół tylko brązowego medalu Mistrzostw Polski w sezonie 2008/2009. - Zespół nie był zgrany ani na boisku, ani poza nim. Potrzebujemy zagranicznego trenera z autorytetem, potrafiącego złapać drużynę za twarz. Kandydat będzie znany do końca tygodnia - mówi Ludwik Miętta-Mikołajewicz, prezes Wisły.
Zmiany szykują się także w kadrze "Białej Gwiazdy". Pewne miejsca w niej mogą być tylko polskie zawodniczki oraz Marta Fernandez. Jak informuje Gazeta Wyborcza, w Krakowie zainteresowani są pozyskaniem Darii Mieloszyńskiej (CCC Polkowice).
Wszystko na to wskazuje, że z krakowskim klubem pozostanie dotychczasowy sponsor tytularny, firma Can-Pack. - Sponsor rozumie sport, nie jest napalony i zdawał sobie sprawę, że kiedyś stracimy mistrzostwo. Nikt do końca nie przewidzi sytuacji gospodarczej. Jeśli, nie daj Boże, nie będzie Can-Packu, skończy się koszykówka w Krakowie - mówi prezes Wisły.
źródło: http://www.sportowefakty.pl/kosz/2009/0 ... -can-pack/
.
Zmiany w Wiśle Can-Pack
[ autor: Dawid Bilski, 2009-04-29, 08:55, źródło: Gazeta Wyborcza ]
Wojciech Downar-Zapolski żegna się z funkcją pierwszego szkoleniowca Wisły Can-Pack Kraków. Być może jeszcze w tym tygodniu poznamy jego następcę. Ma być nim trener z poza kraju.
O takiej decyzji zadecydowało wywalczenie przez krakowski zespół tylko brązowego medalu Mistrzostw Polski w sezonie 2008/2009. - Zespół nie był zgrany ani na boisku, ani poza nim. Potrzebujemy zagranicznego trenera z autorytetem, potrafiącego złapać drużynę za twarz. Kandydat będzie znany do końca tygodnia - mówi Ludwik Miętta-Mikołajewicz, prezes Wisły.
Zmiany szykują się także w kadrze "Białej Gwiazdy". Pewne miejsca w niej mogą być tylko polskie zawodniczki oraz Marta Fernandez. Jak informuje Gazeta Wyborcza, w Krakowie zainteresowani są pozyskaniem Darii Mieloszyńskiej (CCC Polkowice).
Wszystko na to wskazuje, że z krakowskim klubem pozostanie dotychczasowy sponsor tytularny, firma Can-Pack. - Sponsor rozumie sport, nie jest napalony i zdawał sobie sprawę, że kiedyś stracimy mistrzostwo. Nikt do końca nie przewidzi sytuacji gospodarczej. Jeśli, nie daj Boże, nie będzie Can-Packu, skończy się koszykówka w Krakowie - mówi prezes Wisły.
źródło: http://www.sportowefakty.pl/kosz/2009/0 ... -can-pack/
.
proponuję komus z "góry" pooglądać Raisport - a konkretnie Megan Mahoney. Dziewczyna szaleje - a droga na pewno nie jest.
Jakby sie jeszcze udało z Taranto urwać Batković - a to tak w ramach pakiecików
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

ale sam Wasz prezes powiedział przeciez ŹLE NIE BYŁO!!!!!! wiec tłumaczy dlaczego niekótre "gwiazdy" musza zostac!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
jimmy pisze:proponuję komus z "góry" pooglądać Raisport - a konkretnie Megan Mahoney. Dziewczyna szaleje - a droga na pewno nie jest.
Batkovic ma taki sobie sezon, szczerze mówiąc. A Mahoney? Jak już ją "góra" będzie oglądać, to niech zwróci uwagę nie tylko na jej grę w ataku (w tym sezonie faktycznie świetną...)
bball
Tak już na poważnie.. pogłoski o sicągnięie kogokolwiek z Gdyni przerażają (no chyba ze byłaby to Catch - ale to nierealne). Działacze skompromitowaliby się już na wstępie nowego sezonu - trzeba miec trochę honoru i nie bawić sie po raz kolejny w podbieranie zawodniczek z najgroźniejszego rywala, zwłaszcza ze ostatnia taka próba skonczyła sie totalna klapą...
Zawodniczek na swiecie jest trochę więcej, te z co grały Gdyni..
Zawodniczek na swiecie jest trochę więcej, te z co grały Gdyni..
przemoe pisze:Nie żebym Was chciał dołować, ale Alanę próbowali już wyhaczyć, Catch jest pewnie za słaba bo jeszcze nie
i to nie jeden raz
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”