Finał FGE :Lotos PKO BP Gdynia-AZS PWSZ Gorzów W.73-58(4-1)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
GorzówWlkp!
- Nowy na forum
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Coz wiec jesli te spekulacje okaza sie prawda, to znowu czeka nas wymiana skladu ala poprzedni sezon...ale w sumie nie ma sie co dziwic. Takie sa prawa rynku. Zawodniczka przychodzi jako malo znana, wybija sie, jej cena idzie w gore. A w Gorzowie nie ma szastania pieniedzmi (nie mylic z tym ze jestesmy biedni
)
Na pewno oprocz zaciagu z zagranicy bedziemy potrzebowali tez jednej solidnej Polki.
Na pewno oprocz zaciagu z zagranicy bedziemy potrzebowali tez jednej solidnej Polki.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Kuba pisze:przemoe pisze:Może się mylę, ale mając Richards to se za wiele w Euro nie pogracie.
ja jestem podobnego zdania... Same penetracje w repertuarze to moim zdaniem może być mało. Ale powodzenia
Nawet jak zostanie w Gorzowie to czy to zmusza ja do gry w Euro ?? Moze przeciez dogadac sie z klubem ze euro odpuszcza, wszystko zalezec bedzie od jej formy.
PS (I juz tak sie nie martwcie o Gorzów... wielu ekspertów z was... przed minionym sezonem nasz skład oceniał na 7 miejsce w lidze
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:Kuba pisze:przemoe pisze:Może się mylę, ale mając Richards to se za wiele w Euro nie pogracie.
ja jestem podobnego zdania... Same penetracje w repertuarze to moim zdaniem może być mało. Ale powodzenia
Nawet jak zostanie w Gorzowie to czy to zmusza ja do gry w Euro ?? Moze przeciez dogadac sie z klubem ze euro odpuszcza, wszystko zalezec bedzie od jej formy.
PS (I juz tak sie nie martwcie o Gorzów... wielu ekspertów z was... przed minionym sezonem nasz skład oceniał na 7 miejsce w lidze![]()
![]()
).
Jak Was stać na taką rozrzutność w składzie, żeby mieć z kogo rezygnować na Euro to droga wolna. Ostatnio słyszałem, że kasą szastać nie możecie, więc się zdecydujcie.
PS. Ledwo Cię zdążyli odbanować i już zaczynasz znowu?
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
przemoe pisze:Endrju pisze:Kuba pisze:przemoe pisze:Może się mylę, ale mając Richards to se za wiele w Euro nie pogracie.
PS (I juz tak sie nie martwcie o Gorzów... wielu ekspertów z was... przed minionym sezonem nasz skład oceniał na 7 miejsce w lidze![]()
![]()
).
Jak Was stać na taką rozrzutność w składzie, żeby mieć z kogo rezygnować na Euro to droga wolna. Ostatnio słyszałem, że kasą szastać nie możecie, więc się zdecydujcie.
Wiesz czym sie roznimy ??? Ze ja cos wiem ... a ty jak powiedzenie mowi " w d***e byles i gówno wiesz"... ale przeciez wiesz lepiej co sie w Gorzowie dzieje
PS (Nie musimy tyle kasy pompowac w gwiazdy zeby wygrywac mecze... co pokazalismy w tym sezonie
/ignore przemoe
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
- manyzbajki
- Nowy na forum
przemoe pisze:Endrju pisze:Kuba pisze:przemoe pisze:Może się mylę, ale mając Richards to se za wiele w Euro nie pogracie.
![]()
).
przemoe widzisz w słowach Endrjego jakąś zaczepkę czy napinkę
bo ja nie więc ogarnij się bo takimi komentami sam prowadzisz do niepotrzebnych napinek ..
a o Gorzów się nie martwcie
Widziałam parę meczy Richards na żywo to też swoje powiem. Mnie ta rozgrywająca nie przekonuje, bo prezentuje tzw. przez ze mnie "dziki" sposób rozgrywania. NIe uspojaka gry, kiedy trzeba itp. Bardzo dużo jej akcji rozpoczyna sie od tego, że leci z szybkością światła na kosz i w pewnym momencie się orientuje gdzie jest, zaczyna się rozglądać dopiero i coś myśleć. Takie jest moje zdanie. Ale prawda jest tez taka, że jak na "wynalazek" prezentuje się przyzwoicie.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”