TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2009/10

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 29 kwietnia 2009, 18:37

ann pisze:
reaktywacja pisze:
paulo2907 pisze:Ja również miałem nadzieję, że być może Cohen trafi do Krakowa. To na pewno niemałe wzmocnienie Lotosu. No ale pomijając już kwestię Euroligi, gdzie na pewno będzie odgrywać istotną rolę, może się okazać, że - podobnie jak Marczanka - będzie grać niewiele w PLKK. Tutaj znowu może być problem Lotosu, jeśli chodzi o minuty gry zagranicznych. Ogólnie jednak duży plus dla gdyńskich działaczy, że tak szybko zaangażowali tak dobrą zawodniczkę.

Według różnych wstępnych informacji... wcale nie jeste pewne, czy Cohen będzie skazana na ławę, bo nie tylko Olivka ma wejść do gry z polskich rozgrywajek bliższych pozycji 2... Poczekamy, zobaczymy, ucieszymy się ponownie... :D

Pawlak przyjdzie do Wisły, a w zamian za nią któraś z młodych zdolnych(Skobel, Krawiec)? :roll:
wtedy na 1 wymiata Cohen, na 2 Olivka na zmianę z którąś z nowo pozyskanych.a druga Polka Lecia na zmianę z Jujką(Didi?)
taka moja koncepcja 8)

Ale czy wtedy na lawie nie wyladuje Beard?

kristofer
Kadet

Postautor: kristofer » 29 kwietnia 2009, 18:39

bart_81 pisze:
ann pisze:
reaktywacja pisze:
paulo2907 pisze:Ja również miałem nadzieję, że być może Cohen trafi do Krakowa. To na pewno niemałe wzmocnienie Lotosu. No ale pomijając już kwestię Euroligi, gdzie na pewno będzie odgrywać istotną rolę, może się okazać, że - podobnie jak Marczanka - będzie grać niewiele w PLKK. Tutaj znowu może być problem Lotosu, jeśli chodzi o minuty gry zagranicznych. Ogólnie jednak duży plus dla gdyńskich działaczy, że tak szybko zaangażowali tak dobrą zawodniczkę.

Według różnych wstępnych informacji... wcale nie jeste pewne, czy Cohen będzie skazana na ławę, bo nie tylko Olivka ma wejść do gry z polskich rozgrywajek bliższych pozycji 2... Poczekamy, zobaczymy, ucieszymy się ponownie... :D

Pawlak przyjdzie do Wisły, a w zamian za nią któraś z młodych zdolnych(Skobel, Krawiec)? :roll:
wtedy na 1 wymiata Cohen, na 2 Olivka na zmianę z którąś z nowo pozyskanych.a druga Polka Lecia na zmianę z Jujką(Didi?)
taka moja koncepcja 8)

trzeba się liczyć z tym że Gośka Dydek może wrócić do składu Lotosu, i wtedy 4 dobre Polki w zupełności wystarczą (po dwie na pozycje 1-2 oraz 4-5)

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 29 kwietnia 2009, 18:41

bart_81 pisze:
ann pisze:
reaktywacja pisze:

taka moja koncepcja 8)

wystarczy umiejetnie rotować :wink: Winnicki pokazał w finałach, że całkiem nieźle sobie z tym radzi.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Wojtek
Żak

Re: TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2009/10

Postautor: Wojtek » 29 kwietnia 2009, 19:11

Cukierki Odra Brzeg
Odejście:Eliza Gołumbiewska,wycofanie sponsora
Przyjście:

Mam pytanie, informacja o wycofaniu sposnora na pomarańczowa na podstawie jakiej informacji?? bo w tym temacie nic na ten temat nie znalazłem:) a to plotka nie jest:) więc ciekaw jestem źródła.

pozdrawiam:)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 29 kwietnia 2009, 19:14

AZS Gorzów

Odejście prawdopodobne (raczej pewne): Lindsay Taylor, Nicky Anosike
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 29 kwietnia 2009, 19:15

na podstawie informacji z firmy Odra S.A :?
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

flash
Młodzik

Postautor: flash » 29 kwietnia 2009, 19:15

kristofer pisze:
trzeba się liczyć z tym że Gośka Dydek może wrócić do składu Lotosu, i wtedy 4 dobre Polki w zupełności wystarczą (po dwie na pozycje 1-2 oraz 4-5)

Z całym szacunkiem, ale ciągłe wracanie do tematu Gośki w Lotosie staje się już trochę męczące.................. To się nie zdarzy.
bball

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 29 kwietnia 2009, 19:44

prawdopodobne również Zohnova i Breitreiner... ale narazie zaznaczyl bym to jako plotka.

Mam nadzieje ze chociaz jedna zostanie... ale raczej małe szanse :roll:
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 29 kwietnia 2009, 19:48

Lindsay Taylor prawdopodobnie wyladuje we Francji :wink:
ObrazekObrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 29 kwietnia 2009, 19:49

rzymi pisze:Lindsay Taylor prawdopodobnie wyladuje we Francji :wink:

a Anosike w Targoviste :shock: znowu nie bedzie sie przemeczała podobnie jak w Izraelu :D ... a punkty beda wpadały :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2009, 19:51 przez Endrju, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
zancia_a
Kadet

Postautor: zancia_a » 29 kwietnia 2009, 19:49

A co rzymi wiesz to od niej bo widziałam, że z nią gadałeś? ;)
Kozak w necie - pizda w świecie!
Obrazek

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 29 kwietnia 2009, 20:06

Gorzowska_Kibicka pisze:

tak, tak :wink: powiedzmy 'stara znajomosc' :roll: :P
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 29 kwietnia 2009, 20:07

Endrju pisze:

a Anosike w Targoviste :shock: znowu nie bedzie sie przemeczała podobnie jak w Izraelu :D ... a punkty beda wpadały :lol: :lol:

A moze Anosike ma placone od zdobywanych punktow :wink:
Osobiscie sie dziwie bo spokojnie poradzilaby sobie w Eurolidze...no ale nie ona to bedzie inna na jej miejsce

Awatar użytkownika
zancia_a
Kadet

Postautor: zancia_a » 29 kwietnia 2009, 20:16

rzymi pisze:
Gorzowska_Kibicka pisze:

tak, tak :wink: powiedzmy 'stara znajomosc' :roll: :P

Cóż za skromność... widziałam jak tam pod hala z nią dyskutowałeś ;P
Kozak w necie - pizda w świecie!
Obrazek

friel
Kadet

Postautor: friel » 29 kwietnia 2009, 21:37

Czyli znów szykuje się totalne przemeblowanie AZS-u szkoda liczyłem na Katkę i Anne
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”