Anonymous pisze:friel pisze:Anonymous pisze:friel pisze:Anonymous pisze:no tak gladko nie pokonaliscie korony.skoro wygraliscie 10punktami z tego co patrzylem ..mecz do konca wyrownany! i brawa dla dziewczyn z Gorzowa i Krakowa za walke bo mecz naprawde bardzo ciekawy
to chyba nie bardzo byłeś na meczu mecz od początku do końca pod kontrolą aż nudno
Chyba ty nie bardzo byles na meczu bo gdyby nie "swieto konia" zawodniczki z 4- jak sie okazalo zawodniczki jednego meczu i fatalnych wolnych Korony to Gorzow tego meczu by nie wygral. Bardzo jestem ciekawy konfrontacji Gorzowa z MUKS Poznan, chyba ze Gdynia i Gorzow znowu zalatwia jakies wykluczenie MUKSU!
Tak się składa że jestem na każdym meczu (ławeczki nad koszem przyjezdnych) i błędy w obronie korony wołały o pomstę do boga dlatego ta zawodniczka z numerem 4 (Sara Zachorska) była praktycznie nie kryta)
Korona jest słaba ma wysokie zawodniczki i to wszystko zero obrony słabo w ataku cud że wyszła obstawiałem wygraną huraganu Wołomin
Jezeli byla taka slaba obrona jak piszesz, to Gorzow jest cieniutki bo przy slabo broniacym zespole 33% za 2 i 28% za 3 to chyba bardzo marnie, poza tym 29 zbiorek przy 48 slabego przeciwnika?
ze zbiórkami to naprawdę marnie u nas to jest fakt nasze dziewczyny są stosunkowo niskie i marnie to wygląda