kristofer pisze:Może Lawson-Wade albo Hammon Lotos podkupi z CSKA, choć bardzo mało prawdopodobne
A może Skerovic?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
tankista pisze:Żartujecie chyba !?fmaster pisze:widziałbym Skerę w Lotosie![]()
Już lepiej Marczele zostawić zamiast wypalonej Skery .
Greebo pisze:tankista pisze:Żartujecie chyba !?fmaster pisze:widziałbym Skerę w Lotosie![]()
Skera nie jest wypalona.. tak ogólnie patrząc. Wypalona była tylko jesli chodzi o gre w Wisle.. w kazdym innym klubie wolałby zdecydowanie ja od Marczanki.
Patrząc po tym co prezentowała w tym sezonie to podlega ale jeżeli wpływ na jej grę miała zła atmosfera w Wiśle i będzie prezentować w Lotosie ( choć mam nadzieje ,że do tego nie dojdzie ) taką formę jak 2 lata temu to chętnie zobaczę ją w (tfu!flash pisze:Greebo pisze:tankista pisze:Żartujecie chyba !?fmaster pisze:widziałbym Skerę w Lotosie![]()
Skera nie jest wypalona.. tak ogólnie patrząc. Wypalona była tylko jesli chodzi o gre w Wisle.. w kazdym innym klubie wolałby zdecydowanie ja od Marczanki.
To chyba nie podlega dyskusji, że Skerovic jest lepsza od <arczanki?
Roberto930 pisze:FAN PLKK pisze:BRZEG:
przyjście:Monika Siwczak
Nie rozumiem, ściągamy zawodniczki na nowy sezon niewiedząc czy będziemy mieli kase i czy w ogołe w tej lidze wystąpimy?
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 127 gości