JUNIORKI 2008/2009

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Gość

Postautor: Gość » 23 maja 2009, 22:11

kwassek pisze:
Anonymous pisze:Ale plamę dała Wisła, kiedyś jak grały swoimi wychowankami odnosiły sukcesy, a teraz gdy trzon zespołu stanowią przyjezdne i 2 wyeksplaotowane wiślaczki Giza i Szewczyk dziewczyny przegrały wszystko - ot polityka klubu

Ot rzeczywiście dziwna polityka, kiedy w zeszłym roku skład był niemalże identyczny... No ale jak zwykle goście mają najwięcej do powiedzenia.

Co do eksploatacji... Po czym poznajesz ze zawodniczka jest wyeksploatowana? Chyba nie tylko i wylacznie po tym, ze zwyczajowo calej druzynie nic nie siedzi....
²
Jezeli w zeszlymroku Wisla miala prawie identyczny sklad to jak ktos juz tu pisal praca w Wisle jest pod psem, bo jak to wytlumaczyc, ze na poprzednich misyrzostwach z rocznikami starszymi bily sie jak rowny z rownym i otarly sie o medal a teraz w swoim roczniku prezentuja sie zerowo

gosciowa

Postautor: gosciowa » 24 maja 2009, 10:51

KORONA KRAKOW znow z medalem. Brawo Dziewczyny! Brawo Roza! Brawo Jarek!

PynQ
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: PynQ » 24 maja 2009, 13:05

Co się działo w meczu finałowym? Już nie mówie o wyniku końcowym, bo jest zbliżony do tego z piątku. Ale zbiórki? Ilość oddanych przez AZS rzutów? To nie są normalne liczby. MUKS tak dobrze bronił, Gorzów zagrał tragicznie?

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 24 maja 2009, 13:37

Gratulacje dla Muksu :)

Nam w tym sezonie przeznaczone bylo srebro :D 3 X Silver ;)

ZBIÓRKI 61:23 dla MUKSU :shock: :shock: :shock:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

gość

Postautor: gość » 24 maja 2009, 13:53

Gratulacje dla dziewczyn z Wierzawic.Na pewno nie przyniosłyście wstydu. Niejedna drużyna chciała by zająć 4-te miejsce.Gratulacje dla młodziczek z Wierzawic które awansowały również do finału.

friel
Kadet

Postautor: friel » 24 maja 2009, 14:54

Endrju pisze:Gratulacje dla Muksu :)

Nam w tym sezonie przeznaczone bylo srebro :D 3 X Silver ;)

ZBIÓRKI 61:23 dla MUKSU :shock: :shock: :shock:

dziwi Cię to ? sorry ale z tak wysokim składem to dobre i te 23
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!

Gość

Postautor: Gość » 24 maja 2009, 15:04

kto zdobył MVP..??
KTO BYŁ W NAJLEPRZEJ 5....?
itp ktos wie.??

krzysio
Amator

Postautor: krzysio » 24 maja 2009, 15:43

tak porównując ubiegłoroczne finały kadetek i tegoroczne juniorek - w MUKS-ie większość zespołu bez zmian - to przewaga MUKS w tym roku była dużo większa niż w kadetkach. Tam, mimo tego, że w żadnym meczu nie było w zasadzie wątpliwości kto wygra, różnice punktowe były zdecydowanie mniejsze. W finale MUKS pokonał ŁKS kilkunastoma punktami, a nie czterdziestoma... Ciekawe, czy rocznik '91 tak osłabł, czy Casimiro i spółka zrobiły tak wielki krok naprzód.

Gość

Postautor: Gość » 24 maja 2009, 16:43

mvp i najlepszy strzelec Róża Ratajczak

5 turnieju
Ramona Casimiro
Dorota Mistygacz
Magdalena Ziętara
Paula Głębocka
Jessica Musijowska

najsympatyczniejsza
Kasia Szewczyk

Gość

Postautor: Gość » 24 maja 2009, 19:24

Rozia jestes wielka! Brawo dziewczyny z Korony! Takim okrojonym skladem pokazalyscie,ze w sporcie wszystko jest mozliwe.Gratulacje dla waszych szkoleniowcow.

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 24 maja 2009, 20:24

Dlaczego Róża nie była w piątce turnieju?
ObrazekObrazek

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 24 maja 2009, 20:26

rzymi pisze:Dlaczego Róża nie była w piątce turnieju?

Bo tak się czesto dzieje, że jak się daje komuś MVP, to się nie wstawia tej zawodniczki do piątki turnieju

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 24 maja 2009, 20:51

Była zdecydowanie najlepsza, więc nic by się nie stało, gdyby się znalazła w piątce. Ale cóż, nie ja to ustalam. Gratulacje dla Korony :wink:
ObrazekObrazek

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 24 maja 2009, 20:59

krzysio pisze:tak porównując ubiegłoroczne finały kadetek i tegoroczne juniorek - w MUKS-ie większość zespołu bez zmian - to przewaga MUKS w tym roku była dużo większa niż w kadetkach. Tam, mimo tego, że w żadnym meczu nie było w zasadzie wątpliwości kto wygra, różnice punktowe były zdecydowanie mniejsze. W finale MUKS pokonał ŁKS kilkunastoma punktami, a nie czterdziestoma... Ciekawe, czy rocznik '91 tak osłabł, czy Casimiro i spółka zrobiły tak wielki krok naprzód.

Tylko te zawodniczki MUKS graja na codzień w E-lidze a reszta raczej takiego luksu nie ma! Tu zaprocentowało dośiwadczenie ligowe. Na to trzeba zwrócic uwage.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 24 maja 2009, 21:26

rzymi pisze:Była zdecydowanie najlepsza, więc nic by się nie stało, gdyby się znalazła w piątce. Ale cóż, nie ja to ustalam. Gratulacje dla Korony :wink:

tak szczerze mnie ta zawodniczka jakos nie przekonala... Oczywista jest rzecza ze ma talent, stoja za nia wszystkie statystyki, ale hmm... zespol gra na nia, widzialem pare meczy z jej udzialem i mi sie jakos w oczy nie rzucila ;)

gorzow w tym meczu wyszedl ze swiadomoscia ze nie jest w stanie wygrac tego meczu, obojetnie jak by na to nie patrzec tak ten mecz wygladal... nie wierzyly ze sa w stanie cokolwiek wiecej osiagnac... i tak tez sie stalo.

Gratulacje dla MUKS, te zawodniczki za pare lat beda podstawa e-klasy i to jest piekne widziec ich rozwoj... Brawo laski!
Obrazek

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”