Co słychać w Polkowicach??
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Nie dziwie sie wam radości z pozostania Darii. To jedna z nielicznych Polek która mogłaby sobie poradzić na poziomie euroligowym i dlatego żal mi trochę ze nie przeniesie pod Wawel 
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
marcinek1989
- Żak
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
fearless pisze:A ja mam nadzieję, że nie jest to prawda. Choćby ze względu na samą zawodniczkę. Jeśli chce się dalej rozwijać, powinna grać w Euro. Bez urazy, ale CCC nie zapowiada się jakoś rewelacyjnie w nowym sezonie. NO chyba, że...
Najbardziej to Ona mogla sie rozwinąć w Gorzowie
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:fearless pisze:A ja mam nadzieję, że nie jest to prawda. Choćby ze względu na samą zawodniczkę. Jeśli chce się dalej rozwijać, powinna grać w Euro. Bez urazy, ale CCC nie zapowiada się jakoś rewelacyjnie w nowym sezonie. NO chyba, że...
Najbardziej to Ona mogla sie rozwinąć w Gorzowie
Moze tak, a może nie..
ja nie uważam by zrobiła jakiś błąd zostając w Polkowicach.. będą grac w pucharach, ona ma zagwarantowane dużo minut a i trenera ma dobrego.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Te info regionalnej jakieś podejrzane, nie biorę go na poważnie.
Co do Darii rozwoju w Polkowicach, nie zgodzę się, że tu już się nie rozwinie.
Jeśli zostanie to pewnie tylko z zapewnieniem, że walczymy o najwyższe cele, lepszym i szerszym składem niż był... wtedy jest szansa na jej rozwój, więc rok szansy może sobie dać i powalczyć tu w Polkowicach.(wierzę w taki obrót sprawy, bo mamy Koziorowicza) Jeśli nie to wierze, że jest mądra i nie pójdzie do Gorzowa tylko na południe Polski.

Co do Darii rozwoju w Polkowicach, nie zgodzę się, że tu już się nie rozwinie.
Jeśli zostanie to pewnie tylko z zapewnieniem, że walczymy o najwyższe cele, lepszym i szerszym składem niż był... wtedy jest szansa na jej rozwój, więc rok szansy może sobie dać i powalczyć tu w Polkowicach.(wierzę w taki obrót sprawy, bo mamy Koziorowicza) Jeśli nie to wierze, że jest mądra i nie pójdzie do Gorzowa tylko na południe Polski.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Endrju pisze:ginda pisze: Jeśli nie to wierze, że jest mądra i nie pójdzie do Gorzowa tylko na południe Polski.![]()
Haha![]()
To teraz zes błysnał
![]()
![]()
![]()
Moze rozwin swoja wypowiedz
Nie ma co rozwijać, nie przepadam za Gorzowem
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
ginda pisze:Endrju pisze:ginda pisze: Jeśli nie to wierze, że jest mądra i nie pójdzie do Gorzowa tylko na południe Polski.![]()
Haha![]()
To teraz zes błysnał
![]()
![]()
![]()
Moze rozwin swoja wypowiedz
Nie ma co rozwijać, nie przepadam za GorzowemDo tego Wisła jest bardziej atrakcyjna dla chyba każdej zawodniczki, niż Gorzów mimo vicemistrzostwa.
Tu nie chodzi o przepadanie czy nie... tylko napisales ze "bedzie madra"
Jezeli bedzie madra to bedzie w Gorzowie. Ze wzgledu na to ze moglaby sobie pograc zdecydowanie wiecej minut niz w Krakowie, (na pewno w Eurolidze) i jeszcze jest jeden powód dla którego moze odrzucic (bardzo atrakcyjny) Krakow. Ale o tym jak sie potwierdzi wiadomość, że odrzuciała propozycje Wisły. (Czyli została w Polkowicach albo innym klubie
Endrju zauważ, że w Wiśle zmieniła się osoba na stanowisku trenera, i być może w końcu będzie to odpowiedni człowiek. więc nie możesz pisać, że w Gorzowie grałaby więcej, bo nie masz zielonego pojęcia jak swoje drużyny prowadził Hernandez i nie wiesz też jak sytuacja wyglądała będzie w Wiśle.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
ann pisze:Endrju zauważ, że w Wiśle zmieniła się osoba na stanowisku trenera, i być może w końcu będzie to odpowiedni człowiek. więc nie możesz pisać, że w Gorzowie grałaby więcej, bo nie masz zielonego pojęcia jak swoje drużyny prowadził Hernandez i nie wiesz też jak sytuacja wyglądała będzie w Wiśle.
W sumie masz racje... jak nie zakontraktujecie tylu gwiazd co w poprzednim sezonie to mialaby szanse wiecej pograc...
ginda pisze:matrix pisze:sebzinho pisze:Ponoć Mieloszyńska przedłużyła kontrakt.
Info: tvp3 wrocław
no widzicie,jak łatwo jest przejść od smutku po stracie Agaty do euforii po pozosraniu Darii w Polkowicach...
I lepiej się stało. Darii mi bardziej szkoda by było, z całym szacunkiem dla Agaty. Czekam na jakieś oficjalne potwierdzenie.
Pożyjemy zobaczymy.Kto tym gwiazdom dogra piłki,może Bortelova ale tp nie sezon sprzed 2 lat czy 3.Jeszcze może się okazać ze zatensknimy za Agatą.Ale póki co to powodzenia.
zomo pisze:ginda pisze:matrix pisze:sebzinho pisze:Ponoć Mieloszyńska przedłużyła kontrakt.
Info: tvp3 wrocław
no widzicie,jak łatwo jest przejść od smutku po stracie Agaty do euforii po pozosraniu Darii w Polkowicach...
I lepiej się stało. Darii mi bardziej szkoda by było, z całym szacunkiem dla Agaty. Czekam na jakieś oficjalne potwierdzenie.
Pożyjemy zobaczymy.Kto tym gwiazdom dogra piłki,może Bortelova ale tp nie sezon sprzed 2 lat czy 3.Jeszcze może się okazać ze zatensknimy za Agatą.Ale póki co to powodzenia.
Ów tajemniczy Zomo jest więc z miasta Orzełka... Fajnie!
Dla mnie przede wszystkim pozostanie Didi, o ile okaże się prawdą, jest (1) doskonałym ruchem i chwała prezesowi za rozmowy, (2) dobre dla zawodniczki, która u Koziora robi i zrobi wielki postęp, (3) lekkim pstryczkiem w nos dla jej koleżanki Agaty.
Mieloszyńską jednak, w przeciwieństwie do Agaty (po plotce z Verą) trudniej by było zastąpić, absolutnie trudniej. Dlatego cieszyłbym się bardzo, gdyby okazało się to prawdą.
PLKK: Where amazing happens... With beauty!!!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”