Mistrzostwa Polski kadetek 93
Moderator: Moderatorzy
-
czerwony
Nie wydaje mi sie aby sedziowie pomagali, z tego co widzialam gra byla b. rowna. Szczerze, ciesze sie ze Gdansk zajal 1 miejsce
- gratulacje dziewczyny ! Oczywiscie Szczecin pokazal takze na co go stac, widac, za malo.
Rzeszow wygral z Wroclawiem (cos chyba 15 punktami). MLKS wzial sie w garsc i pokazal na co go stac
- gdyby nie to ze maja malo dziewczyn do grania, bo w sumie na zmiane wchodza tylko 2 dziewczyny (w tym jedna z 95) to doszlyby dalej.
Tak wiec:
1. Gdańsk- dobra gra ! Wydaje mi sie ze powalcza na finalach.
2. Szczecin- takze rowna gra, jesli pokaza na co je stac to bedzie co ogladac.
3. Rzeszow- dobra gra podstawowych zawodniczek. Potrafia pokazac na co je stac i zagrac dobra koszykowke. Brawo dla pierwszej piatki (Ludwin, Ludwiniak [kpt], Kilar, Olejarz, Trzcińska).
4. Wrocław- dziewczyny bardzo waleczne ( w sumie to maja niski wzrost ale potrafia "skakac na desce"
)
Wszem i wobec oznajmiam iz turniej w Rzeszowie zostal zakonczony
Rzeszow wygral z Wroclawiem (cos chyba 15 punktami). MLKS wzial sie w garsc i pokazal na co go stac
Tak wiec:
1. Gdańsk- dobra gra ! Wydaje mi sie ze powalcza na finalach.
2. Szczecin- takze rowna gra, jesli pokaza na co je stac to bedzie co ogladac.
3. Rzeszow- dobra gra podstawowych zawodniczek. Potrafia pokazac na co je stac i zagrac dobra koszykowke. Brawo dla pierwszej piatki (Ludwin, Ludwiniak [kpt], Kilar, Olejarz, Trzcińska).
4. Wrocław- dziewczyny bardzo waleczne ( w sumie to maja niski wzrost ale potrafia "skakac na desce"
Wszem i wobec oznajmiam iz turniej w Rzeszowie zostal zakonczony
-
gośc
-
Gość
W XII grupie świetna gra Gdyni i 29-punktowe zwycięstwo nad Sosnowcem. Obie drużyny w finałach.
Od połowy 3 kwarty w Gdyni grały zawodniczki spoza podstawowego składu i bez problemu dowiozły zwycięstwo
.
Gdynia ma super statystyki i to nie tylko punktowe.
W sumie aż 3 drużyny z Pomorza w finale - gratulacje!!!
Od połowy 3 kwarty w Gdyni grały zawodniczki spoza podstawowego składu i bez problemu dowiozły zwycięstwo
Gdynia ma super statystyki i to nie tylko punktowe.
W sumie aż 3 drużyny z Pomorza w finale - gratulacje!!!
-
Gość
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”