Endrju pisze:Hehe ja tu sobie zazartowalem z osoba Kaski w kadrze:D a widze ze sie niezla dyskusja wywiazala![]()
![]()
.
PS Jaki wynik dzisiejszego meczu ??
65:55 dla Białorusi.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907
walczacy z wiatrakami pisze:a jeszcze niedawno czytało się na tym forum, że Gajda to najlepsza rozgrywająca w Polsce![]()
to ja wolę po stokroć wolę Paule!!!!!
zomo pisze:st pisze:w gdyni brak Pauli przechodzilismy dwa sezony temu i tez KAZDEMU jej brakowało - jak gra to wszyscy krytykuja a jak jej nie ma to jest dopiero masakra
No teraz to chyba żartujesz.Przecież świetnie grała Canty a mistrzostwo uciekło Lotosowi sprzed nosa.Ach ta de Forge
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Kuba pisze:hej, hej, Ludzie! opamiętajcie się troszeczkę... Jeden mecz, drugi w drugi dzień po kontuzji, a Wy skreślacie opinię budowaną na przestrzeni sezonu, jak nie paru lat. Słabsze/lepsze mecze zdarzają się każdemu i nie należy po nich gloryfikować lub skreślac definitywnie kogokolwiek! Poczekajmy z takimi ocenami do końca turnieju na Łotwie.
Kuba pisze:zomo, znajdź jakiś fragment wolnej, niezagospodarowanej ściany w swoim domu/mieszkaniu i solidnie sprawdź jej stabilność swoim czołem. masz p*** takie głupoty o kibicach z Polkowic to lepiej w ogóle się nie odzywaj.
Wróć do „Reprezentacja Polski”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości