PS. Bohater pewnego kultowego filmu, zerkając na zdjęcia tej pani, rzekłby pewnie: "Nieźle zbudowana ta rozgrywająca"
Co słychać w Gdyni?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Bez dwóch zdań - bardzo dobry transfer, zwłaszcza jeśli chodzi o Euroligę. Brytyjski paszport może miec w tym przypadku spore znaczenie. Tylko już co do PLKK, to myślę, że w dużej części może powtórzyć się scenariusz z Marczanką, choć pewnie nie w tak drastycznej formie (poza składem w play off). Wychodzi na to, że znowu skazana na grę w pierszej piątce będzie Pawlak, bo jakoś trudno mi sobie wyobrazić, aby pod koszem przez większość część meczu grały Jujka i Leciejewska (zwłaszcza że nie wiadomo czy zostanie), a Matovic i jeszcze jedna zagraniczna zawodniczka (na pewno Lotos postara się o niezłą PF w miejsce Podrug) przyglądały się temu z ławki. No ale tutaj już wszystko zależy od pomysłów Winnickiego.
PS. Bohater pewnego kultowego filmu, zerkając na zdjęcia tej pani, rzekłby pewnie: "Nieźle zbudowana ta rozgrywająca"
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
rzymi pisze:Tak, Erin ma brytyjski paszport. No i ucieszy się, że w końcu ogłoszono jej transfer bo nie mogła się tego doczekać
Potwierdzenie odejścia Podrug...
Szkoda Podrug, ale gdyby zastąpiła ją Veremienko, nie byłoby tragedii.
Wtedy kwintet na PO Euroligi Philips-Beard-Catch-Veremienko-Matovic wyglądałby naprawdę okazale.
bball
st pisze:ja akurat jestem zwolenniczką tego przepisu - przynajmniej grają polki a nie same zagraniczne
ja również. dzięki temu przepisowi byliśmy świadkami najlepszego sezonu od ładnych paaaru długich lat. A to, że dziewczyny korzystają z tego, że prezentują jakiś poziom i wiedzą, że są potrzebne mnie nie dziwi. Ty byś nie korzystał ?
kristofer pisze:ni wiadomo kto będzie grał w Lotosie. Wzmocnienia jeszcze będą. Niewykluczony jest też powrót Gosi Dydek, która byłaby wzmocnieniem no i jest Polką i właściwie problem Polek Lotosu nie dotyczyłby już
pod warunkiem zatrzymania Pawlak i Leci, a jak narazie nikt nigdzie chyba tego oficjalnie nie powiedział... Czy się mylę? Bo zawodniczki pokroju Olivii, Zawadki, Jujki, Sosnowskiej czy Dobrowolskiej raczej nie rozwiązują problemu Polek w zespole klasy Lotosu...
-
walczacy z wiatrakami
- Żak
kristofer pisze:ni wiadomo kto będzie grał w Lotosie. Wzmocnienia jeszcze będą. Niewykluczony jest też powrót Gosi Dydek, która byłaby wzmocnieniem no i jest Polką i właściwie problem Polek Lotosu nie dotyczyłby już
ta Gosia Dydek w Gdyni
myślę, że szybciej wyląduje w Poznaniu niż nad morzem
p.s. czy przypadkiem Zawadka nie bedzie grała w Bydgoszczy?
i na dobre i na ZŁE!!!
Kuba pisze:st pisze:ja akurat jestem zwolenniczką tego przepisu - przynajmniej grają polki a nie same zagraniczne
ja również. dzięki temu przepisowi byliśmy świadkami najlepszego sezonu od ładnych paaaru długich lat. A to, że dziewczyny korzystają z tego, że prezentują jakiś poziom i wiedzą, że są potrzebne mnie nie dziwi. Ty byś nie korzystał ?![]()
Coz , niestety z tym pzoiomem to jest bardzo marnie.. niewspolmiernie do zarobkow ktorych oczekuja.
A na przpesiie najwie4cej zyskała .. Doris.. do tego troche Jujka, Olivka, Pawlak,.. może Kaczmarczyk. Koniec.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Greebo pisze:
Coz , niestety z tym pzoiomem to jest bardzo marnie.. niewspolmiernie do zarobkow ktorych oczekuja.
Fajnie, że ktoś to dostrzega. Szkoda, że nie ludzie z Deszczowej...
Zresztą nawet Kuba, który sam uważa się za zwolennika przepisu, określa poziom prezentowany przez Polki słowem "jakiś". Normalnie kwintesencja tematu.
A za kilka dni przekonamy się, jakie to korzyści płyną z tego, że ktoś dostaje za darmo coś, na co w normalnych warunkach trzeba ciężko zapracować i co tydzień udowadniać swoją wartość.
bball
Co do Eli Zawadki to póki co wiadomo, że nie będzie grała w Lotosie. A który klub wybierze to się okaże (może już jakiś wybrała ale o tym nie wiem).
co do Erin...
artykuł z wp.pl Piękna Erin w Lotosie
co do Erin...
artykuł z wp.pl Piękna Erin w Lotosie

Jeszcze jeden artykuł o Erin.
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,6679290,Jak_wlasciwie_zareklamowac_nowy_nabytek.html
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,6679290,Jak_wlasciwie_zareklamowac_nowy_nabytek.html

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”