TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2009/10
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
marcinek1989
- Żak
-
Sweet Orange Boy's
- Nowy na forum
-
Sweet Orange Boy's
- Nowy na forum
-
marcinek1989
- Żak
bartas pisze:marcinek1989 pisze:Tak mi się wydawało że ona.
To nie bylo mozna uprzedzic?Przygotowalibysmy sie psychicznie choc troche
![]()
Chciałem się właśnie pytać czy to nie przypadkiem ona bo do niedzieli miało być już wiadomo jakie to zawodniczki. W sumie tylko ona mi pasował do opisu. Młoda, grająca na 4 ale również na 5 i czasami wychodziła w pierwszej w piątce.
Re: TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2009/10
simon pisze:
Cukierki Odra Brzeg
Odejście:sponsor PWC Odra, Eliza Gołumbiewska, Magdalena Gawrońska,wycofanie sponsora,Ashley Key,Ofa Tulikihihifo,Amber Petillon
Przyjście:Shantia Grace, Natalia Małaszewska, Chinyere Ukoh, ,Anita Szemraj
może powiecie, że sięczepiam, ale 2razy napisane jest w 1 poście, że Brzeg traci sponsora.
czepiasz się
bart_81 pisze:Mozarthio pisze:M.Sibora odchodzi z poznania prawdopodobnie...
Ciekawe dokąd?
nie jestem wstanie odpowiedziec gdzie, ale w AZS nie zostanei to pewne. Napewno nei bedzie grała w Lesznie, Polkowicach Wisle czy tez LOtosie....reszta calkiem mozliwa
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Mozarthio pisze:bart_81 pisze:Mozarthio pisze:M.Sibora odchodzi z poznania prawdopodobnie...
Ciekawe dokąd?
nie jestem wstanie odpowiedziec gdzie, ale w AZS nie zostanei to pewne. Napewno nei bedzie grała w Lesznie, Polkowicach Wisle czy tez LOtosie....reszta calkiem mozliwa
Skąd to wiesz?? Gadałeś z nią?? Jakieś konkrety?? Może się okazać że nie zagra w żadnym polskim klubie, bo będzie miała przerwe macierzyńską.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
oj Marasku na 99% nei zagra w Poznanskim AZSie a czy zagra w innym klubie to nei wiem , wez troche mysl logicznie ...nie powiedzialem gdzie zagra ale wiem ze w Lesznie na bank nie zagra bo nas nie stac , WIsla i Lotos maja juz zawodniczki inne na celowniku a Polkowice raczej juz sie krajowo powzmacnialy. Najpewniejsze w moim info jest to ze nie zagra w AZS a skad wiem mam swoje zrodlo a czy jest prawdziwe dowiesz sie moze juz przed 3 pazdziernika pozdro.
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
-
piotrek2100
- Amator
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”