Co słychać w Gorzowie?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
zaraz wyjdę z siebie i stanę obok ....strefa jest chyba najbardziej stabilnym miejscem w Polsce w czasach kryzysu większość firm stoi na swoim a tpv nawet zwiększa produkcje zaraz do strefy ściągają nowi ponoć 2 i powinien się zwiększyć wkład finansowy więc co on tu ściemnia
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Endrju pisze:Prezes KSSSE: Pozostajemy głównym sponsorem
W jakim stopniu pomoże trzeci z filarów, sponsor tytularny klubu Kostrzyńsko-Słubicka Specjalna Strefa Ekonomiczna? Tuż po zakończeniu sezonu przedstawiciel strefy zapewniał, że na Euroligę jesteśmy gotowi. Odczytaliśmy to jako zwiększenie zastrzyku gotówki właśnie od KSSSE. Okazuje się, że strefa da, ale tyle samo pieniędzy. - W tym roku zapisaliśmy w budżecie 500 tys. zł na pomoc koszykarkom. To kwota adekwatna do promocji naszej spółki dzięki drużynie. Z drugiej strony, na więcej nas po prostu nie stać - mówi Roman Dziduch, wiceprezes zarządu KSSSE. Spółka jest na etapie audytu opłacalności wsparcia koszykarek. Ma być on gotowy do 10 czerwca, a umowa zostanie podpisana do końca czerwca.
Wydawaloby sie moglo ze Strefa wiecej pieniedzy inwestuje w AZS
A tak dla porównania:
Jak wiadomo, po ośmiu latach współpracy z brzeską koszykówką Przedsiębiorstwo Wyrobów Cukierniczych "Odra" nie będzie już sponsorem tytularnym klubu. Rezygnacja firmy to ogromna strata dla klubu, bowiem z około 700 tys. zł, które potrzebne były na utrzymanie zespołu, aż 500 tys. pochodziło właśnie z tej firmy.
Z drugiej strony to dobra wiadomość dla tych co sie tak "martwili" ze jak KSSSE odejdzie to AZS upadnie
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
kristofer pisze:młoda zdolna Serbka? Czyżby Milovanovic?
A co nie znasz żadnej innej młodej serbki?? ja myśle, że jak na miejsce Bannany i Katki to raczej ktoś z tria : Miljana Musovic, Ines Kresovic albo Adrijana Knezevic...
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

jimmy pisze:kristofer pisze:młoda zdolna Serbka? Czyżby Milovanovic?
A co nie znasz żadnej innej młodej serbki?? ja myśle, że jak na miejsce Bannany i Katki to raczej ktoś z tria : Miljana Musovic, Ines Kresovic albo Adrijana Knezevic...
A kto powiedział, że na miejsce Katki, czy Banany? Przecież w miejsce Taylor/Anosike też szukamy zawodniczek. Jednak Jelena Milovanovic to chyba sfera nieosiągalnych marzeń. Poczytałem trochę, jedna z najbardziej utalentowanych mlodych koszykarek na świecie, poza tym ma ważny kontrakt w Sopron. Więc szukajmy dalej
feri pisze:jimmy pisze:kristofer pisze:młoda zdolna Serbka? Czyżby Milovanovic?
A kto powiedział, że na miejsce Katki, czy Banany? Przecież w miejsce Taylor/Anosike też szukamy zawodniczek. Jednak Jelena Milovanovic to chyba sfera nieosiągalnych marzeń. Poczytałem trochę, jedna z najbardziej utalentowanych mlodych koszykarek na świecie, poza tym ma ważny kontrakt w Sopron. Więc szukajmy dalej
Milka Bjelica - silna, sprawna i za 3 dobrze rzuca
Cellar Door

flash pisze:jimmy pisze:
Czarnogórzanka to raz, za stara (28 ) na Gorzów to dwa.![]()
Mój typ na serbski transfer Gorzowa: Dabovic, ale ta młodsza.
może Maciejewski będzie ewaluował
Cellar Door

-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
flash pisze:jimmy pisze:
Czarnogórzanka to raz, za stara (28 ) na Gorzów to dwa.![]()
Mój typ na serbski transfer Gorzowa: Dabovic, ale ta młodsza.
Jestem za
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... 35197.html
ja mysle o tej.
Znam jeszcze Ane Dabovic.. fajne statsy u siebie w kraju, mniej fajne ze jej ambicje sięgały gry w Albanii.
ja mysle o tej.
Znam jeszcze Ane Dabovic.. fajne statsy u siebie w kraju, mniej fajne ze jej ambicje sięgały gry w Albanii.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Greebo pisze:http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH7Qj1EsyH5rjn2.teamID_2440.compID_jr6ZiXqeGhMBtfq1yxqV83.season_2009.roundID_6480.playerID_35197.html
ja mysle o tej.
Dlatego zaznaczyłem, że chodzi mi o młodszą, a nie zmanierowaną nieco Milicę. Ona u Maciejewskiego długo by nie wytrzymała...
Albania? Każdy ma prawo zbłądzić w młodym wieku
bball
bart_81 pisze:Stawiam na Adrijane Knezevic
z Ivą w Gran Canaria grała.
duuuuużo rzuca, czasem różnie bywa ze skutecznością, ale taki urok młodych koszykarek
ale gdyby to była ta, to transfer jak najbardziej na plus!
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”