Co słychać w Kadrze Polski?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907
Re: Co słychać w Kadrze Polski?
jedyny plus jak narazie to gra i zaangazowanie Skobel
miło byłoby gdyby Agata zaczęła jednak grać, a nie miała pretensje o wszystko i do wszystkich.
do przerwy - 20.
do przerwy - 20.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
ann pisze:miło byłoby gdyby Agata zaczęła jednak grać, a nie miała pretensje o wszystko i do wszystkich.
Powinna isc zarządać podwyżki
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Greebo pisze:ann pisze:miło byłoby gdyby Agata zaczęła jednak grać, a nie miała pretensje o wszystko i do wszystkich.
Powinna isc zarządać podwyżkinie tylko ona zresztą..
Co niektore wiedzialy co robia podpisujac kontrakty przed ME
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
ann pisze:miło byłoby gdyby Agata zaczęła jednak grać, a nie miała pretensje o wszystko i do wszystkich.
wszystkie powinny zacząc grać i pokazac troche zaangazowania
no i niestety skutecznośc rzutowa taka jak w meczach kontrolnych z białorusią
nasz zespół chyba odpuścił sobie dzisiejszy mecz z Łotwą. W sumie chyba nie gra roli czy przegramy 20 czy 40 punktami, byle jutro wygrać z Grecją nie wyżej niż 16 punktami i wchodzimy wówczas do drugiej rundy z bilansem 1-1 zakładając porażkę z Węgierkami nie wyższą niż zwycięstwo z Grecją
kristofer pisze:nasz zespół chyba odpuścił sobie dzisiejszy mecz z Łotwą. W sumie chyba nie gra roli czy przegramy 20 czy 40 punktami, byle jutro wygrać z Grecją nie wyżej niż 16 punktami i wchodzimy wówczas do drugiej rundy z bilansem 1-1 zakładając porażkę z Węgierkami nie wyższą niż zwycięstwo z Grecją
noo z taką grą jak dziś na pewno wygramy z Grecją;)
cóż, trzeba mieć nadzieję, że już po przerwie bedzie lepiej!
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
Nasze graja mniej wiecej tyle ile umieją. Naprawde potrzeba bylo duzo optymizmu by liczyc ze dzis bedziemy grac jak rowny z rownym. Łotyszki maja sporo lepszy zespol, a na dodatek to ich pierwszy mecz w ME przed własna publicznoscia. Wiadomo bylo ze sie rzuca na nas od peirwszej minuty. Dalej nie beda juz az tak grozne.
Z Grecja i z Wegrami mozemy powalczyc, co nie znaczy ze uda nam sie wygrac.
Z Grecja i z Wegrami mozemy powalczyc, co nie znaczy ze uda nam sie wygrac.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
- hellraiser
- Junior
Koszykówka to jednak gra umiejętności.
Albo ktoś je dobry albo nie i niestety przepisy tego nie zmienią.
Plus dla Skobel mimo że co dotnie to sknoci -ma papiery.
Albo ktoś je dobry albo nie i niestety przepisy tego nie zmienią.
Plus dla Skobel mimo że co dotnie to sknoci -ma papiery.

-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
st pisze:ann pisze:miło byłoby gdyby Agata zaczęła jednak grać, a nie miała pretensje o wszystko i do wszystkich.
wszystkie powinny zacząc grać i pokazac troche zaangazowania
no i niestety skutecznośc rzutowa taka jak w meczach kontrolnych z białorusią
Najpierw trzeba dobrze bronic a pozniej liczyc na to ze cos wpadnie... a Łotyszki wchodza "jak w masło" w nasza obrone.
a 4 lata temu byliśmy na podobnym poziomie co Łotyszki. Dziś poziom co najmniej klasy. No cóż one się rozwinęły a my niestety cofnęliśmy się w rozwoju.
no to mozemy sie pozegnać jak Biba skręciła kostke mogą dziewczyny wracac do domu
kur... jeszcze kontuzja Bibrzyckiej. Paskudnie to wygląda i obawiam się, że może nie zagrać już w tych ME
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Biba kontuzja...
no to mamy po ME...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
ja bardzo prosze o zdjecie" najlepszej" rozgrywajacej!!
to ja juz wole na tej pozycji jeziorna
to ja juz wole na tej pozycji jeziorna
Wróć do „Reprezentacja Polski”