Co słychać w Kadrze Polski?

Wszystko na temat kadr narodowych. Reprezentacje seniorek oraz młodzieżowe

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Re: Co słychać w Kadrze Polski?

Postautor: bart_81 » 07 czerwca 2009, 20:19

Takiego chaosu jak w grze naszej druzyny to dawno nie widzialem. Trudno nawet kogokolwiek wyrożnić...może Kobryń. Z taka gra to mecze z Grecją i Węgrami będą cholernie cieżkie :?

czekolada
Amator

Postautor: czekolada » 07 czerwca 2009, 20:19

A tak zmieniając lekko temat - przepis o dwóch Polkach na parkiecie w PLKK zdaje właśnie egzamin :lol:

st
Żak

Postautor: st » 07 czerwca 2009, 20:21

czekolada pisze:A tak zmieniając lekko temat - przepis o dwóch Polkach na parkiecie w PLKK zdaje właśnie egzamin :lol:

to sobie wyobraź co by było bez tego przepisu!!

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 07 czerwca 2009, 20:22

bez komentarza... przynajmniej widać gdzie jesteśmy ...
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl

czekolada
Amator

Postautor: czekolada » 07 czerwca 2009, 20:23

st pisze:
czekolada pisze:A tak zmieniając lekko temat - przepis o dwóch Polkach na parkiecie w PLKK zdaje właśnie egzamin :lol:

Taaaa, rzeczywiście od momentu wprowadzenia tego przepisu zrobiliśmy meeega krok do przodu. Gdyby nie to bylibyśby w czarnej d.... Nie rozśmieszaj mnie :roll:

kristofer
Kadet

Postautor: kristofer » 07 czerwca 2009, 20:29

cóż potencjał koszykarek od 10 lat nie zostaje wykorzystany. Dzięki szkoleniowcom i innym czynnikom. Kiedyś gra jak się nie kleiła to podanie do Dydek i rób co chcesz. Jak miała swój dzień a miała dość często ze względu na wzrost, który był nieosiągalny dla większości zespołów w Europie. Obecnie gra wygląda podobnie - brak pomysłu to podanie do Biby i rób co chcesz, tyle że Bibę można zatrzymać, gdyż nie jest najwyższa ani najlepsza na swojej pozycji na świecie.
Łotyszki też mają liderkę pokroju Biby, ale tam sztab zadbał o grę zespołową.
A jak trenerzy mówią przed mistrzostwami że ma funkcjonować szybki atak, a pozycyjny niestety nie, to ja nie mam pytań. Nie chciało się ćwiczyć czy co?

feri
Młodzik

Postautor: feri » 07 czerwca 2009, 20:31

FAIR PLAY pisze:przeciez na to patrzec nie idzie... nie widzialem jeszcze ladnej akcji w wykonaniu tej reprezentacji...

jedna była! :) Zurowska do Leci pod kosz. I to chyba wszystko... masakra.

pawlak i gajda to co pilki rozgrywaja to jest poziom juniorek.. nie obrazajac co niektorych...

I właśnie teraz obraziłeś juniorki :D

st
Żak

Postautor: st » 07 czerwca 2009, 20:33

czekolada pisze:
st pisze:

Taaaa, rzeczywiście od momentu wprowadzenia tego przepisu zrobiliśmy meeega krok do przodu. Gdyby nie to bylibyśby w czarnej d.... Nie rozśmieszaj mnie :roll:

chodzi mi o to że teraz jesteśmy w czarnej d... a co byoby gdybby te koszykarki rywalizowały o miejsce w pierwszej 5 z zagranicznymi bez przepisu o 2 polkach?? - zadna by nie zagrała co skutkowałoby jeszcze gora=szą grą dzisiaj = przegrana do zera:)

kulka100 tecza
Żak

Postautor: kulka100 tecza » 07 czerwca 2009, 20:38

jak narazie to najwieksza porazka to jest gajda pawlak piekarska i co tu gadac od kobryn biby i leci tez powinno sie wiecej wymagac nie mowiac juz o reszczie to jest poprostu wstyd najlepiej niech juz wracaja do domu bo z taka gra napewno nic nie osiagna. Wiecie co to jest to jest to ze trener reprezentacji powinien zajmowac sie reprezentacja a nie byc trenerem klubu i zeby mnie nikt zle nie zrozumial koziorowicz jest dobrym trenerem. ale tak sie nieda bo tak szczerze to czym np. w lidze wyroznila sie jeziorna od innych zawodniczek??? reszte zostawiam bez komentarza!!!! :cry:
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2009, 20:47 przez kulka100 tecza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 07 czerwca 2009, 20:41

st pisze:[

chodzi mi o to że teraz jesteśmy w czarnej d... a co byoby gdybby te koszykarki rywalizowały o miejsce w pierwszej 5 z zagranicznymi bez przepisu o 2 polkach?? - zadna by nie zagrała co skutkowałoby jeszcze gora=szą grą dzisiaj = przegrana do zera:)

Moze chcialoby sie im trenowac i walczyc o swoje nie byc zadowolonym ze nic nie trzeba robic a kluby i tak musza sie licytowac?
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

st
Żak

Postautor: st » 07 czerwca 2009, 20:42

od mielocha tez spodziewałam sie wiecej ;ae niestety nic nic pokazała

st
Żak

Postautor: st » 07 czerwca 2009, 20:44

Greebo pisze:
st pisze:[

Moze chcialoby sie im trenowac i walczyc o swoje nie byc zadowolonym ze nic nie trzeba robic a kluby i tak musza sie licytowac?

no jest w tym troche racji - np w zeszłym sezonie gdyby nie przepis o 1 polce to lecia by nie znalazł MIEJSCA W 5 9w tym sezonie jak najbardziej sie jej nalezało)

Eve
Młodzik

Postautor: Eve » 07 czerwca 2009, 20:44

kulka100 tecza pisze:jak narazie to najwieksza poraszka ....!!!! :cry:

dużą porażką jest też Twoja "poraszka"
W dzisiejszym meczu to najbardziej "pokazała" się Gajda
Wszystko można osiągnąć, gdy człowiek sie uprze i wytrwale dąży do celu... Takie cuda zdarzają się codziennie...

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 07 czerwca 2009, 20:46

W przyszłym sezonie, dla dobra polskiej reprezentacji, PZKosz wprowadzi przepis o trzech Polkach na parkiecie..
ObrazekObrazek

kulka100 tecza
Żak

Postautor: kulka100 tecza » 07 czerwca 2009, 20:48

Eve pisze:
kulka100 tecza pisze:jak narazie to najwieksza poraszka ....!!!! :cry:

dużą porażką jest też Twoja "poraszka"
W dzisiejszym meczu to najbardziej "pokazała" się Gajda

Ta moja poraszka wyszla z tego ze szybciej pisalem niz mysalem

Wróć do „Reprezentacja Polski”