ann pisze:to ja mam pytanie: co powinna robić Kobryn, by grać z szałem?
triple-double było by satysfakcjonujące?
Myślę, że kolegę z Leszna usatysfakcjonowałby jakiś slam-dunk w wykonaniu Ewki, najlepiej z obrotem w powietrzu.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907
"Polska nie ma indywidualności, ale mamy zgrany zespół"
TN/inf. własna /08.06.2009 21:04
Jesteśmy ogromnie zadowoleni, że wygraliśmy to bardzo ciężkie spotkanie z drużyną Grecji i to jeszcze bez naszej liderki, Agnieszki Bibrzyckiej, którą wyeliminowała kontuzja. Cała drużyna zagrała dzisiaj na sto procent, z sercem, i jest to najprostsza odpowiedź na pytanie, dlaczego udało nam się dzisiaj zwyciężyć - powiedział Krzysztof Koziorowicz, trener reprezentacji Polski.
Polska nie ma takich indywidualności jak Maltsi czy Kaltsidou, ale mamy zgrany zespół, który potrafi wygrywać. Agnieszka bardzo chce nam pomóc, ale w jutrzejszym spotkaniu z Węgrami również nie wystąpi - dodał trener koszykarek.
źródło: onet.pl
dziwi mnie twoja krótkowzrocznosc bazujesz na jednym meczu
Mozarthio pisze:dziwi mnie twoja krótkowzrocznosc bazujesz na jednym meczu gdzie Kobryn miala ułatwiona prace bo kryły ją niższe zawodniczki i zasadniczo mogła z nimi robic co chciała.

przemoe pisze:Czeszki wróciły z bardzo dalekiej podróży, ale być może umożliwiły tym samym odwiedzenie swojego pięknego kraju jakiejś ekipie w przyszłym roku
Wróć do „Reprezentacja Polski”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości