Co słychać w Kadrze Polski?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907
Re: Co słychać w Kadrze Polski?
Nasze zaczęły coś grać w drugiej kwarcie. Brawa dla Biby - to ona "trójkami" poderwała zespół do walki. Trochę obawiam się trzeciej kwarty, ale ogólnie jestem optymistą przed drugą połową.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
Kobryń dostała pare pilek ..tylk ozrobila 2-3 straty i jak widać nei cuzje sie zbyt pewnie ... 
wreszcie ktos zaczol w tej druzynie rzucac za 3 pkt seriami bo poki co Didi zawodzi przez cale mistrzostwa..aaa Żurowska niech sie juz pakuje bo juz w tycm ME nic z niej nie bedzie ..chyba za ciezki sezon był w Gorzowie i jest juz troche w okresie roztrenowania... Kozior odpusc se ją , i kiedy zobacze Drzewinska na parkiecie...
wreszcie ktos zaczol w tej druzynie rzucac za 3 pkt seriami bo poki co Didi zawodzi przez cale mistrzostwa..aaa Żurowska niech sie juz pakuje bo juz w tycm ME nic z niej nie bedzie ..chyba za ciezki sezon był w Gorzowie i jest juz troche w okresie roztrenowania... Kozior odpusc se ją , i kiedy zobacze Drzewinska na parkiecie...
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Słowaczki to bardzo słaby zespół - widać ,że nasza repa potrzebuje liderki, jak się przebudza Biba, to cały zespoł gra lepiej.
Wreszcie nasza repa grała lepiej w obronie w drugiej kwarcie i dało to od razu efekty. Tak dalej trzeba męczyć Słowaczki to za wiele pkt nie zdobędą.
Chciałbym zeby uaktywniła się Kobryń.
Dalej Zurowska niestety masakra - powolna nie nadąża za rywalkami w defensywie. Czego ona sie tak boi??? Skoro w meczach pucharowych z Gorzowem nie bała sie zdobywać pkt i grać dobrze, to co ma oznaczać ten strach na ME?
Makabra totalna z Piekarską - wolne to, w ogóle nie walczy an desce, repa to za wysokie progi dla niej.
Wreszcie nasza repa grała lepiej w obronie w drugiej kwarcie i dało to od razu efekty. Tak dalej trzeba męczyć Słowaczki to za wiele pkt nie zdobędą.
Chciałbym zeby uaktywniła się Kobryń.
Dalej Zurowska niestety masakra - powolna nie nadąża za rywalkami w defensywie. Czego ona sie tak boi??? Skoro w meczach pucharowych z Gorzowem nie bała sie zdobywać pkt i grać dobrze, to co ma oznaczać ten strach na ME?
Makabra totalna z Piekarską - wolne to, w ogóle nie walczy an desce, repa to za wysokie progi dla niej.
słowacja przegrywa z bibą
pozatym masakra ale jest jeszcze szansa ze sie ogarna i wygrają
poza biba punktuja tylko rozgrywające - szok!
pozatym masakra ale jest jeszcze szansa ze sie ogarna i wygrają
poza biba punktuja tylko rozgrywające - szok!
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2009, 14:05 przez st, łącznie zmieniany 1 raz.
to był pokaz antybasketu a nie koszykówki. Niektóre koszykarki, zarówno polskie jak i słowackie, grają momentami tak, jakby ich IQ wynosiło 0.
Czeszki przegrały ze Słowaczkami dość wyraźnie. Nie chce mi się wierzyć, że one grają jeszcze większą padakę.
Czeszki przegrały ze Słowaczkami dość wyraźnie. Nie chce mi się wierzyć, że one grają jeszcze większą padakę.
Saletra pisze:Dalej Zurowska niestety masakra - powolna nie nadąża za rywalkami w defensywie. Czego ona sie tak boi??? Skoro w meczach pucharowych z Gorzowem nie bała sie zdobywać pkt i grać dobrze, to co ma oznaczać ten strach na ME?
to nie strach, nie trafila z forma i tyle a o piekarskiej sie nei wypowiadam poza masą ktora powinna sie przydac przy zaslonach i zastawianiu pod koszem nic nei ma ....a i to co wymienilem ona nie umie wykorzystac ! nie dziwne ze szybko z niej po drafcie zrezygnowano...musi miec dobrego managera ktory neizle sciemnia bo szczerze ciezko widze jej przyszlosc chyba ze podejdzie profesjonalnie do kosza.
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
środek sie przebudził punktowo wreszcie
i zdechł
i zdechł
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2009, 14:18 przez st, łącznie zmieniany 1 raz.
Leciejewska gra dziś koszmarnie, takie błędy że głowa mała
Kobryn też nie lepsza
co one wyprawiają, normalnie ręce opadają. Chyba nie chcą wygrać :/
Kobryn też nie lepsza
co one wyprawiają, normalnie ręce opadają. Chyba nie chcą wygrać :/
Jak środek będzie dostawał piłki pod koszem - będą punkty. Ina sprawa ze Ewka prawie nie odbija sie od ziemi przy zbiorkach. Ale jak w turnieju nie ma dla niej zmienniczki, to w 4 meczu w ciągu 5 dni nie ma szans by miała sile grac.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
reaktywacja
- Junior
Jeśli frajersko przegramy to spotkanie, to po prostu będzie wstyd, bo słabszej drużyny niż Słowacja na tym etapie na pewno nie znajdziemy.
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
ja nie mogę co one wyprawiają, zero zespołowości, a zawodniczki na chama szukają Biby, jakby myślały, że Słowaczki są głupie i nie wiedzą kto do przerwy najwięcej im punktów rzucił
-------------------------
już 11 punktów straty, a Kozioł śpi, że czasu wcześniej nie mógł wziąć? Podały nasze Słowaczkom dłoń i mają teraz za swoje. Chyba tylko my potrafimy być takimi frajerami w sporcie
-------------------------
już 11 punktów straty, a Kozioł śpi, że czasu wcześniej nie mógł wziąć? Podały nasze Słowaczkom dłoń i mają teraz za swoje. Chyba tylko my potrafimy być takimi frajerami w sporcie
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2009, 14:37 przez kristofer, łącznie zmieniany 1 raz.
sa zmeczone i rozluznione - wyszły z grupy i to im chyba wystarczy niestety
-
reaktywacja
- Junior
katastrofa
Po co one pojechały na mistrzostwa? Rozmumiem, że sa młode i niedoświadczone, ale... gramy żenująco słabo, bez walki oddając nieskończona ilość piłek, odsuwając się od rywalek w obronie. Słowaczki przestały wyrzucac piłki w trybuny i ich podwórkowa, chaotyczna koszykówka jest skuteczna...

Po co one pojechały na mistrzostwa? Rozmumiem, że sa młode i niedoświadczone, ale... gramy żenująco słabo, bez walki oddając nieskończona ilość piłek, odsuwając się od rywalek w obronie. Słowaczki przestały wyrzucac piłki w trybuny i ich podwórkowa, chaotyczna koszykówka jest skuteczna...
14 koron:
Jedzcie do domu dziewczyny jedzcie do domu...nie powiemy nikomu ...wstyd to malo powiedziane
Pauli puszczają nerwy tok jak ostatnio Gajdzie
biba gra - reszta stoi
biba gra - reszta stoi
Wróć do „Reprezentacja Polski”