friel pisze:Jakiej ligi ja mówię o ostatnim meczu tylko![]()
Liga mnie w tym momencie nic nie interesuje ani to z kąd jest dana zawodniczka pochodzę z Gorzowa a trzymał bym kciuki nawet za zawodniczkę z Zielonej Góry gdyby miała orła na piersi....
Ty mówisz mi jak gra Piekarska Ja mówię że dziś Kobryń nie zagrała lepiej ... nie odwracaj kota ogonem bo uprawiasz politykę a to tylko forum więc mówmy rzeczowo jeżeli komuś nie idzie siada się na ławce i wchodzi ktoś inny tak powinno być ktoś nie ma odwagi zrobić czegoś odważnego ...ktoś nie ma odwagi w ogóle wymyślić coś konkretnego na te mistrzostwa
Jak narazie to właśnie Ty doszukiwałeś się jakichś antypatii. Nikt inny takich antypatii nie zauważył tylko właśnie Ty poruszyłeś ten temat. Niech będzie, że zrobiłeś to przypadkowo. Lepiej powiedz mi kto miał dziś wejść za Ewkę? Weszła Piekarska i efekt był porażający. Po 3 minutach musiała wrócić Ewka, a z pewnością byłoby dużo lepiej gdyby posiedziała na ławce kiedy jej nie szło. Dlatego tłumaczę Ci, że wzięcie Piekarskiej było błędem. Teraz Kobryn nie ma zmienniczki i taki jest efekt. I proszę nie pisz mi, że uprawiam jakąś politykę. Bliżej Tobie do tego...
Choć pewnie i tak Ci nie wytłumaczę. Tylko radzę obejrzyj najbliższy mecz bez patrzenia w statystyki i zobacz co robi na boisku Piekarska. Jeśli sposób "poruszania" się po boisku tej zawodniczki podoba Ci się to faktycznie chyba nie mamy o czym dyskutować