Meblotap : Polfa 59:73

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 23 lutego 2005, 21:36

Seba pisze:
czarny pisze:Ja byłem w Łodzi raz i szczerze mówiąc zrobiło to na mnie piorunujące wrażenie. Siedziałem przy ławce zespołu gości, czyli właściwie jak najdalej od Klubu Kibica a słyszałem ich tak, jak gdyby stali za moimi plecami, na dodatek jak włączyli "play" to przerwali dopiero, gdy zawodniczki zeszły do szatni. Pół pierwszej kwarty musiałem oswajać się z tym niesamowitym hukiem, który tam panował (współczuję zawodniczkom przyjezdnym :P)

To teraz Czarny pomyśl, że tak z 10-15 lat temu było trzy razy głośniej :D No i mecze ciekawsze... ;)

No to rzeczywiście szacunek, choć w tak dużym mieście znacznie łatwiej zapełnić halę niż np. u nas :) oczywiście to żaden "zarzut" - mimo wszystko na długo pozostanie mi to w pamięci

ps. ten mecz wcale nie był nieciekawy. Ty wiesz jak mi serducho waliło? :wink: Powiem szczerze... było to jedno z najbardziej przeżywanych przeze mnie spotkań, mimo że nie grała Ostrovia... szok poprostu!
Obrazek

you're as good as your last performance

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”