friel pisze:Szymon przestań pisać takie rzeczy
Pragnę Ci uzmysłowić że to jak zawodniczki zagrają zależy od tego co nakreślone zostaje na tej małej planszy pytanie rodzi się co tam jest rozrysowywane....
ja się powtórzę :ktoś tu pojechał na wakacje i nie koniecznie zawodniczki i przestańcie narzekać na ich poziom bo potrafią na co dzień grać przeciwko np. Tamice ,Marcie,Holdsclaw .....Więc takie masakryczne to nie mogą być .
Jak w żadnym innym sporcie ,i jak w żadnej innej sytuacji powinniśmy domagać się dymisji Trenera z całym szacunkiem do jego klubowych osiągnięć ale tu nie ma amerykanek które pociągną grę naszej reprezentacji i zamaskują braki w taktyce którą chyba każdy widzi dla przykładu całe 100% punktów za 2 Leci poszło z jednego typu zagrania notabene szablonowego z Lotosu czy to źle no niby nie bo 14pkt .....ale o trenerze daje sporo do myślenia ...przemyślcie to ...
Od tygodnia mam "przyjemność" czytać Twoje posty na temat kadry i uważam, że to Ty powinieneś przestać ciągnąć tą samą retoryką... Szymon ma sporo racji w swojej wypowiedzi, a Ty ciągle o jednym - trener jest beznadziejny i trzeba go wyrzucić jak najszybciej. OK, nie ustrzegł sie kilku błędów, chociaż jeśli chodzi o kwestie personalne to skład wyglądałby na pewno lepiej, gdyby nie wypadki losowe. Rozbawiłeś mnie, gdy wyrażałeś zdziwienie, jak ktoś taki może prowadzić kadrę na ME - w domyśle, czy nie dało się zatrudnić innego trenera. Ten ktoś prowadził reprezentację w zwycięskich eliminacjach - to tak tylko dla przypomnienia... No a gdy trwały eliminacje, jeszcze nie było wiadomo, jak Winnicki poradzi sobie w Gdyni. Rozumiem, że powinni wyrzucić Koziorowicza miesiąc przed ME i zatrudnić właśnie Winnickiego za to, że zdobył tytuł z Lotosem albo Maciejewskiego, bo osiagnął niepodważalny sukces z Gorzowem??