Co słychać w Kadrze Polski?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907
Re: Co słychać w Kadrze Polski?
biba robi tyle strat i zero zagrozenia w ataku że chyba powinna zejść
niezłe minuty teraz dobra zmiana żurka fajna współpraca z kobryn ja bym chcial taka trójke kobryn lecia zurek w 4 kwarcie na va bank
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
ja bym dała 5 - Kobryn, Lecia, Żurek, Skobel i Jeziorna
i leszczowate (jak ktoś tutaj napisał) zespoły typu Słowacja, Grecja są w ćwierćfinałach, a brakuje tam nas i Czeszek
- hellraiser
- Junior
Za 2 lata większość zawodniczek wejdzie w najlepszy okres wiekowy ..
Jak będziemy wyglądać wtedy?
Jak będziemy wyglądać wtedy?

jak przez okno 
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
ZENADA ZENADA I JESZCZE RAZ ZENADA !!
KOZIOROWICZ I JEGO "POL (KOWICE) SKA"
Rzeczywiscie Maciejewski mu do pięt nie dorasta
"Kończ Waść, wstydu oszczędź"
W reprezentacji potrzebne są duże zmiany !!
Pierwsza najważniejsza to trener na światowym poziomie !!
KOZIOROWICZ I JEGO "POL (KOWICE) SKA"
Kuba pisze:daruj sobie zatem te wszystkie wypociny na temat trenera Koziorowicza, bo skoro on (Twoim zdaniem) jest "nieudacznikiem", to nie wiem jak nazwiesz dżentelmena z Gorzowa, który osiągami do pięt mu nie sięga.
Rzeczywiscie Maciejewski mu do pięt nie dorasta
"Kończ Waść, wstydu oszczędź"
W reprezentacji potrzebne są duże zmiany !!
Pierwsza najważniejsza to trener na światowym poziomie !!
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
moim zdaniem najrówniej przez cały turniej (można powiedzieć niesmiało że najlepiej) grała Lecia punktowała i zbierała równo przez 6 meczów
ahh te nasze dziewczyny jajcary w pizdu
taki sobie kabarecik zrobiły pod tytułem występ na ME. Bravo nie spodziewalem sie takiego występu w tych mistrzostwach. Naprawde
zaskoczyly mnie swoim popisem i show 
No nic trzeba wracac do lig, tu przynajmniej taki sredniak Tecza Leszno mnie nie zawodzi bo dziewczyny walczą z zaangazowaniem chociaz umiejetnosci nie takie ale walczą co nei mozna powiedziec o tych ktore graly na ME, hmm Krysiewicz wiedział co robił wycofując sie i rezygnując z funkcji asystenta przed ME, uniknoł hańby i się nie podpisał pod tym blamażem.
ps. i prosze was nei wyrozniajcie zadnej zawodniczki bo zasadniczo tylko jedna nie zagrala ponizej swego poziomu i jest to najmlodsza Skobel i dal niej brawa!!! jedyna na parkiecie ktora wie ze wystepuje w reprezentacji kraju. A reszte jak to sie mowi ...w wór i o mur
No nic trzeba wracac do lig, tu przynajmniej taki sredniak Tecza Leszno mnie nie zawodzi bo dziewczyny walczą z zaangazowaniem chociaz umiejetnosci nie takie ale walczą co nei mozna powiedziec o tych ktore graly na ME, hmm Krysiewicz wiedział co robił wycofując sie i rezygnując z funkcji asystenta przed ME, uniknoł hańby i się nie podpisał pod tym blamażem.
ps. i prosze was nei wyrozniajcie zadnej zawodniczki bo zasadniczo tylko jedna nie zagrala ponizej swego poziomu i jest to najmlodsza Skobel i dal niej brawa!!! jedyna na parkiecie ktora wie ze wystepuje w reprezentacji kraju. A reszte jak to sie mowi ...w wór i o mur
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Turniej ten można uznać za stracony poprzez nie zrozumiałe decyzje trenera. ; )
POL(KOWICE)SKA
POL(KOWICE)SKA
st pisze:moim zdaniem najrówniej przez cały turniej (można powiedzieć niesmiało że najlepiej) grała Lecia punktowała i zbierała równo przez 6 meczów
Leciejewska OK, Skobel OK, bo do niej mniej oczekiwano niż od Leci. Poprawne momenty Kobryn, dziś fajną zmianę dała Żurowska. Walich, Mieloszyńska, Jeziorna może i dobre, ale na polską ligę.
Rozgrywających nie mamy, lepiej tym dwóm, które były na ME dać już spokój, nich sobie popykają w basket w rodzimej lidze i tyle. Trzeba szukać wśród młodych, typu Idczak, Kułaga.. Bo gorzej być nie może, niż było tutaj...
Ina kwestia to Bibrzycka. Liderka, która musi spodziewać się podwajania, potrajania. Dziś 24 minuty, ZERO punktów, pięć strat. A Koziorowicz tego nie widział już pod koniec pierwszej kwarty, że nic nie gra? Za dużo starszych, siwych panów na ławce rezerwowych, trzeba postawić na młodość, nową myśl.
Ogólnie szlag mnie trafia i p... już cały ten turniej, żeby się dalej nie irytować.
Ogólnie szlag mnie trafia i p...ę już cały ten turniej, żeby się dalej nie irytować.
już się nie będziesz irytować, bo Polki do domu wracają
cóż turniej zupełnie nieudany. spory materiał do przemyśleń dla władz.
aa i graty dla Czeszek, szkoda, że mimo wygranej odpadają.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
ajaja pisze:Ogólnie szlag mnie trafia i p...ę już cały ten turniej, żeby się dalej nie irytować.
Równiez- zdecydowanie zagadzam sie w tym względzie z ajaja -wszyscy wiedza, że zawsze bardzo chętnie wylewam kubeł pomyj na partactwa naszych koszykarek, zarowno w ldize, jak i w euro, a także repie, tym razem jednakże nie mam juz faktycznie siły i niech słowa ajaja służą w tej kwestii równiez za moj komentarz.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
ann pisze:Ogólnie szlag mnie trafia i p...ę już cały ten turniej, żeby się dalej nie irytować.
już się nie będziesz irytować, bo Polki do domu wracają![]()
cóż turniej zupełnie nieudany. spory materiał do przemyśleń dla władz.
A ja mam jakies takie dziwne przeczucie... ze "wladze" stwierdza ze nic sie nie stało wielkiego ... wkońcu lepiej niz 2 lata temu
NA UKŁADY NIE MA RADY
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
jeśli Litwa nie wygra jutro z Włochami to zajmiemy 11.miejsce w turnieju. Niby cel zrealizowany, ale apetyty były większe.
Wróć do „Reprezentacja Polski”