Co słychać w Kadrze Polski?

Wszystko na temat kadr narodowych. Reprezentacje seniorek oraz młodzieżowe

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Re: Co słychać w Kadrze Polski?

Postautor: bart_81 » 16 czerwca 2009, 21:01

hellraiser pisze:Mam nadzieję że PZkosz nie lubi się znęcać nad Lotosem i absolutnie nie będzie do Winnicki...ani nie lubi znęcać się nad reprezentacją Polski i nie będzie to Omanic.

Man nadzieje też że nie ma poczucia humoru i nie zaproponuje reprezentacji WDZ.

Gdyby zaproponował to Herktowi. No cóż warto się oswoić z tymi twarzami powoływanych zawodniczek bo będziemy je oglądać przez następne 10 lat.

Nie wiedzialem że promocja na trenera reprezentacji to znecanie sie nad drużyną klubowa...To teraz wiem czemu proponujesz Maciejewskiego na to stanowisko

kristofer
Kadet

Postautor: kristofer » 16 czerwca 2009, 21:03

a może Van Chancellor? On zawsze chciał pracować z jedną naszą koszykarką, która była bardzo często katem jego drużyny?
Jeśli związek chce sukcesu, to musi zainwestować. Mamy mistrzostwa Europy u siebie, które będą kwalifikacją olimpijską i mam nadzieję, że tego nie zmarnują

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 16 czerwca 2009, 21:07

matrix pisze:PS. Za całość tego wszystkiego niech posłuży obrazek żującego gumę podczas hymnu państwowego Naszego kraju prezesa nad prezesy pana Mieczysława Krawczyka...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
to najważniejszy problem naszej reprezentacji :!: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 16 czerwca 2009, 21:13

Bardzo dobra decyzja Koziora- pokazał ,że ma jaja.
ME są kompletna klapą i wielkim wstydem dla nas.

Trener przez to odejście daje do zrozumienia, że zawiódł i nie wykonał planu.
Nie odżegnuje sie od winy.

Od razu przypomina się sytuacja z Herktem, który po kompromitacji z Hiszpanią odejść nie chciał sam, musieli go wręcz zmuszać do dymisji.

Tym bardziej słowa uznania dla Kozior,a bo zawiódl an całej linii, łacznie z przygotowaniem fizycznym koszykarek.

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 16 czerwca 2009, 21:17

Acha, bym zapomniał. na trenera chcę Francuza z tłumaczem!

kristofer
Kadet

Postautor: kristofer » 16 czerwca 2009, 21:19

chyba Laurent Buffard jest wolny po odejściu z Jeków

.:Lukas:.
Żak

Postautor: .:Lukas:. » 16 czerwca 2009, 21:43

rzymi pisze:
matrix pisze:PS. Za całość tego wszystkiego niech posłuży obrazek żującego gumę podczas hymnu państwowego Naszego kraju prezesa nad prezesy pana Mieczysława Krawczyka...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
to najważniejszy problem naszej reprezentacji :!: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rzymi, no przecież to jest jasne jak słońce ze z perspektywy kibica siedzącego przed telewizorem w kapciach i pilotem w ręku największym problemem kadry na Łotwie był Krawiec i jego żucie gumy...

I gdy czytam takie "wypociny" to bardzo załuje że w ostatnią sobotę człowiek robiący transmisje nie pokazał moich pozdrowień, pasowały jak ulał :lol: :lol: :lol:

P.S. uważaj na bobra :lol: :lol: :lol:

flash
Młodzik

Postautor: flash » 16 czerwca 2009, 21:45

kristofer pisze:chyba Laurent Buffard jest wolny po odejściu z Jeków

Niech się angielskiego najpierw nauczy, bo w tym kraju to ma największe znaczenie w ocenie umiejętności trenera. :lol:
bball

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 16 czerwca 2009, 21:46

No pewnie :lol: Moim problemem było to, że moja drużyna zbiera baty od nie grających o nic Czeszek... i to mnie martwiło. Ale jak ktoś chce uderzyć psa to kij zawsze znajdzie..
ObrazekObrazek

.:Lukas:.
Żak

Postautor: .:Lukas:. » 16 czerwca 2009, 21:50

rzymi pisze:No pewnie :lol: Moim problemem było to, że moja drużyna zbiera baty od nie grających o nic Czeszek... i to mnie martwiło. Ale jak ktoś chce uderzyć psa to kij zawsze znajdzie..

Ty głupi ty widziałeś kiedyś psa i kij... :lol:

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 16 czerwca 2009, 21:52

.:Lukas:. pisze:
rzymi pisze:No pewnie :lol: Moim problemem było to, że moja drużyna zbiera baty od nie grających o nic Czeszek... i to mnie martwiło. Ale jak ktoś chce uderzyć psa to kij zawsze znajdzie..

Ty głupi ty widziałeś kiedyś psa i kij... :lol:

nie, ja tylko BOBRA :| :?
ObrazekObrazek

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 16 czerwca 2009, 22:01

rzymi pisze:

to miała być taka mała pointa,a Ty na nieszczęście dla Waszego prezesa robisz z tego temat.... :shock: :shock: :shock:
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

koszykarz

Postautor: koszykarz » 16 czerwca 2009, 22:05

Ja bym wziął URLEPA - co z tego że pracował z koszykarzami do tej pory.....

Ważne że to będzie ktoś z poza wszelkich podejrzeń a wiadomo że Maciejewski albo ktokolwiek inny - taki nie będzie...

Decyzja Koziorowicza - no cóż - szacun dla niego że zrezygnował - w sumie to on za to odpowiada - za brak taktyki , pomysłu itp...

Fajnie że Białoruś się rozkręca - mają sporo fajnych grajek więc powinny pokonać Żirkowa Team...

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 16 czerwca 2009, 22:06

Agata Gajda,jako jedyna miała odwagę udzielić wywiadu TVP INFO w Sportowym Wieczorze...Reszta Naszych gwiazd zaniemówiła.....
"Zrezygnowałem,aby ktoś spojrzał na zespół świeżym okiem, potrzebna jest świeża krew w kadrze.." tak po krótce Krzysztof Koziorowicz wypowiedział się dziennikarzowi TVP...
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

st
Żak

Postautor: st » 16 czerwca 2009, 22:17

i mam nadzieje ze tak bedzie ale przywilejem kibica jest zawsze odczuwać niedosyt sukcesów - zawsze chciec więcej i liczyc na więcej :)
- wyjście z grupy -> ósemka -> medal -> złoto -> dwa złota -> wszystko ze złota

i wtedy moze będziemy usatysfakcjowani :) i o to chodzi

Wróć do „Reprezentacja Polski”