TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2009/10
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2009/10
Krawiec podpisala juz gdzies kontrakt ?
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
z tego co mi wiadomo to jeszcze nigdzie nie podpisała, jednak mam nadzieje że podpisze w Toruniu
ale tu sie dzisiaj czerwono porobilo

ale tu sie dzisiaj czerwono porobilo
tadziu pisze: Nie wszyscy muszą być znawcami wielkiego formatu i wiedzieć, że LJ kosztuje tyle ile wynosi budżet kilku klubów PLKK, więc uważam za bezpodstawne rozpoczęcie tej przepychanki słownej.
Wiesz tadziu, to jest jakby nie było forum kibiców koszykówki kobiet. A Lauren jest jedna z największych gwiazd (top 5?) obecnego dziesięciolecia bedaca wciaż an szczycie. Pisanie o jej przyjściu do Gorzowa jak dla mnie jest porównywalne z informacja ze np Kaka idzie do Unirei Urziceni (zanim ktos z Gorzowa stwierdzi ze obrażam ich klub to informacja: jest obecny dośc sensacyjny mistrz Rumuni, mający pewny udział w Lidze Mistrzów, trenuje go Dan Petrescu) wiec wzbudza ironie.
(PS zycze Gorzowowi jak i każdemu innemu klubowi- oczywiście najbardziej Wiśle - w Polsce LJ. Chciałbym ją zobaczyć w naszej lidze tak samo jak np Parker)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Nie tylko ty chcesz zobaczyć Parker w polsce ja za jej grę w Gorzowie mogę nawet do Częstochowy iść na rękach
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
Ogólnie wiekszosc Lotosiakow jest spoko ... tylko zawsze znajdzie sie jakas czarna owca
Ja słyszałem, że to u was drodzy kibice z Gorzowa znalazła się na ostatnim finale czarna owca... ale ponieważ większość Gorzowiaków jest spoko to telefon wrócił do prawowitego właściciela.
fmaster pisze:Ogólnie wiekszosc Lotosiakow jest spoko ... tylko zawsze znajdzie sie jakas czarna owca
Kurde, a co się dzieje z Aszok? Raz się pojawiła, potem szybko wybyła? Przyznam ,że zaczynam tęsknić
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Saletra pisze:fmaster pisze:Ogólnie wiekszosc Lotosiakow jest spoko ... tylko zawsze znajdzie sie jakas czarna owca
Kurde, a co się dzieje z Aszok? Raz się pojawiła, potem szybko wybyła? Przyznam ,że zaczynam tęsknić
Puscila FOCHA i nie pisze juz
PS (fmaster jezeli chcesz pisac o takich glupotach to pomyliles fora:)... osoba -"winowajca" według was ma swoje forum i tam wylewajcie zalle
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
Saletra, nie oglądasz telewizji, że pytasz co się dzieje z Aszokiem?

-
reaktywacja
- Junior
patrese pisze:.:Lukas:. pisze:Z czym do ludzi, gdzie Gorzów a gdzie Lauren Jackson ??? No chyba, że razem z ziomkami z leszna co niedziele będziecie zbierać kasę pod kościołami przez całe wakacje![]()
![]()
Tak w imię hasła "Gorzów i leszno synonim braterstwa"...
.:Lukas:. pisze:A tadziu jeśli chodzi o leszno to sorry ale inaczej nie będe pisałpozdro...
Będziesz pisał inaczej albo wcale nie będziesz pisał. Dla tego typu imbecylów nie ma tutaj miejsca.
Dwa kolejne ostrzeżenia.
Domagam się ostrzeżenia dla patrese za obrzucanie inwektywami innego forumowicza.
admin edit: Ja do prośby się przyłączam i Patrese dostaje minusika - admini i moderatorzy w szczególności muszą zachować zimną krew
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
A ja chciałbym przypomnieć ze jest to temat o TRANSFERACH a nie o tym ile czarnych owiec jest w Gorzowie czy Gdynii i innych p...!!!
Kolejne posty rozmywające ten temat będa kasowane a ich autorzy bedą "doceniani".
Kolejne posty rozmywające ten temat będa kasowane a ich autorzy bedą "doceniani".
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

W każdej dyscyplinie sportowej w sezonie ogórkowym, gdy każdy znudzony fan ostrzy sobie zęby na nowinki transferowe, a tutaj nastaje cisza "w eterze" - rodzą się jakieś plotki, jak ta z LJ w Gorzowie
Ale myślę, że to tylko cisza przed burzą, przecież Gorzów musi kupić jeszcze 3,4 zawodniczki, większość klubów podobnie, a więc spokojnie, myślę, że niedługo posypia się newsy
PS. Ktoś wie, czy Agnieszka Szott podpisała w Szwajcarii nowy kontrakt?
PS. Ktoś wie, czy Agnieszka Szott podpisała w Szwajcarii nowy kontrakt?
Gorzów zakontraktuje jeszcze 3 zawodniczki. A w zasadzie to 1-2 bo tą jedną już raczej zakontraktował. No i drugą chyba już też
Bardziej wtajemniczeni pewnie wiedzą o kogo chodzi, a Ci mniej wtajemniczeni pewnie niedługo dowiedzą się z oficjalnego info. I nie będzie to LJ, ani tego typu jej podobne... niestety albo stety 
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
tomisback pisze:Gorzów zakontraktuje jeszcze 3 zawodniczki. A w zasadzie to 1-2 bo tą jedną już raczej zakontraktował. No i drugą chyba już teżBardziej wtajemniczeni pewnie wiedzą o kogo chodzi, a Ci mniej wtajemniczeni pewnie niedługo dowiedzą się z oficjalnego info. I nie będzie to LJ, ani tego typu jej podobne... niestety albo stety
Mało...na Euroligę za mało..
Nie. mi się wydaje że będą to jeszcze 3
Narazie jest tak :
Kasia,Sam
Justyś ,Aga
Jela
razem 5
+3 to mamy 8
Maruszczak ,Chaliburda ,Pietraszek to 11 krótka ławka się zapowiada szkoda że Kaszewska odeszła ,ale jej życzymy jak najlepiej
Narazie jest tak :
Kasia,Sam
Justyś ,Aga
Jela
razem 5
+3 to mamy 8
Maruszczak ,Chaliburda ,Pietraszek to 11 krótka ławka się zapowiada szkoda że Kaszewska odeszła ,ale jej życzymy jak najlepiej
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
friel pisze:Nie. mi się wydaje że będą to jeszcze 3
Narazie jest tak :
Kasia,Sam
Justyś ,Aga
Jela
razem 5
+3 to mamy 8
Tych dziewczyn to bym nie liczył w kontekscie Euroligi. I jak bedzie osiem to marnie to wszystko widze. O ile jeszcze ta ósemka bedzie zdrowa cały sezon to bedzie w miare. Ale jak przytrafi sie (odpukac) jakas kontuzja....
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”