TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2009/10
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2009/10
fajnie by było jak by Aga Sz. wróciła do nas jako 4 było by 9 i wtedy nawet Izabell przeboleję 
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
No Friel na pewno bym Agą nie pogardził
Przydała by się bo osiem czy dziewięć zawodniczek to naprawdę trochę mało dla zespołu, który walczy w Eurolidze i bije się w PLKK o najwyższe cele 
AZS-PWSZ GORZÓW
A wiec.. Aga, jezeli to czytasz..
..wracaj do rodzinnego miasta, wszyscy Cie tu chcemy, jak widac 
feri pisze:A wiec.. Aga, jezeli to czytasz....wracaj do rodzinnego miasta, wszyscy Cie tu chcemy, jak widac
feri, friel i bart81
Nie wiem co Cię śmieszy ,ale jeżeli jest to brak "3" w naszym zespole to brawa dla ciebie 
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
tomisback pisze:feri pisze:A wiec.. Aga, jezeli to czytasz....wracaj do rodzinnego miasta, wszyscy Cie tu chcemy, jak widac
feri, friel i bart81wielkie trio pragnie Szotówny w AZS-ie. Chwała Bogu że jedyne co możecie to pisać na forum...
Przynajmniej jest się z czego pośmiać...
Hej wielcepoinformowany, twój tata ma sąsiada, który ma kolegę, którego szef jest jednym ze sponsorów AZS? A może sąsiadka cioci jest koleżanką kuzynki, która parkuje obok gościa, który naprawia faks w AZS? Ciekawe, co TY możesz, mądralo w takim razie? Wkurzają mnie takie tofiki-ważniaki...
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
tomisback pisze:feri pisze:A wiec.. Aga, jezeli to czytasz....wracaj do rodzinnego miasta, wszyscy Cie tu chcemy, jak widac
feri, friel i bart81wielkie trio pragnie Szotówny w AZS-ie. Chwała Bogu że jedyne co możecie to pisać na forum...
Przynajmniej jest się z czego pośmiać...
Ej Mistrzu, zauważ że ja nic nie wspominałem o Agnieszce w AZSie, więc czytaj uważniej i nie wrzucaj wszystkich do jednego wora jak leci
feri pisze:Hej wielcepoinformowany, twój tata ma sąsiada, który ma kolegę, którego szef jest jednym ze sponsorów AZS? A może sąsiadka cioci jest koleżanką kuzynki, która parkuje obok gościa, który naprawia faks w AZS? Ciekawe, co TY możesz, mądralo w takim razie? Wkurzają mnie takie tofiki-ważniaki...
Panowie ale oc o sie kłucicie czy ma do Was przyjśc Agnieszka "kontuzja" Szott? Znajac Jej pociag do kasy i tego ze po miesiacu by doznała kontuzji napewno pan Maciejewski Jej nie sciagnie!
PS
Ten teskt bardzo mi sie podoba!!!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:Panowie ale oc o sie kłucicie czy ma do Was przyjśc Agnieszka "kontuzja" Szott? Znajac Jej pociag do kasy i tego ze po miesiacu by doznała kontuzji napewno pan Maciejewski Jej nie sciagnie!
PS
Za to Ty drogi forumowiczu masz wielki pociąg do wymądrzania się na każdy temat i wrzucania swoich "trzech groszy" nic nie wnoszących do dyskusji, a najbardziej oczywiście tam gdzie nie masz żadnego pojęcia jak się sprawy mają. Jak rozumiem pisząc o Agnieszce przemawia przez Ciebie wielki żal, że wybrała klub w Szwajcarii a nie Twój Toruń płacący bardzo w terminie...
Może oświecisz mnie jakie to kontuzje miała Aga przez ostatnie pół roku gry w Szwajcarii, bo widzę że jesteś bardziej w temacie. Co do pieniędzy rozumiem, że Ty mając możliwość wyboru miejsca pracy i zarobienia kwoty X w jednym miejscu albo zarobienia kwoty X + Y oraz poznania nowych ciekawych miejsc na świecie wybrałbyś ofertę pierwszą? No to gratuluję charytatywnej postawy!
Mam tylko wielką nadzieję, że Aga nigdy w Toruniu nie zagra bo jak widać postawa niektórych "znafców" z tamtego miasta w stosunku do Niej jest bardzo "sympatyczna"...
A Ty drogi forumowiczu sam dajesz świadectwo o sobie pisząc choćby w ten sposób - "kłucicie".
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."
https://bartolino78.wordpress.com
https://bartolino78.wordpress.com
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Do Lidera przyszły:
Górzyńska (Jelenia Góra)
Kovalenko (ŁKS)
Ashley Shields (Tęcza Leszno)
Jest dobrze - zarząd ma kilka innych zawodniczek na oku - czeka tylko na zatwierdzenie transferu przez prezesa....
Górzyńska (Jelenia Góra)
Kovalenko (ŁKS)
Jest dobrze - zarząd ma kilka innych zawodniczek na oku - czeka tylko na zatwierdzenie transferu przez prezesa....
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

BARTOLINO pisze:hermes46 pisze:Panowie ale oc o sie kłucicie czy ma do Was przyjśc Agnieszka "kontuzja" Szott? Znajac Jej pociag do kasy i tego ze po miesiacu by doznała kontuzji napewno pan Maciejewski Jej nie sciagnie!
PS
Za to Ty drogi forumowiczu masz wielki pociąg do wymądrzania się na każdy temat i wrzucania swoich "trzech groszy" nic nie wnoszących do dyskusji, a najbardziej oczywiście tam gdzie nie masz żadnego pojęcia jak się sprawy mają. Jak rozumiem pisząc o Agnieszce przemawia przez Ciebie wielki żal, że wybrała klub w Szwajcarii a nie Twój Toruń płacący bardzo w terminie...
Może oświecisz mnie jakie to kontuzje miała Aga przez ostatnie pół roku gry w Szwajcarii, bo widzę że jesteś bardziej w temacie. Co do pieniędzy rozumiem, że Ty mając możliwość wyboru miejsca pracy i zarobienia kwoty X w jednym miejscu albo zarobienia kwoty X + Y oraz poznania nowych ciekawych miejsc na świecie wybrałbyś ofertę pierwszą? No to gratuluję charytatywnej postawy!
Mam tylko wielką nadzieję, że Aga nigdy w Toruniu nie zagra bo jak widać postawa niektórych "znafców" z tamtego miasta w stosunku do Niej jest bardzo "sympatyczna"...
A Ty drogi forumowiczu sam dajesz świadectwo o sobie pisząc choćby w ten sposób - "kłucicie".
jak dla mnie nic dodac nic ujac
Magdalena Leciejewska przedłużyła kontrakt z Lotosem PKO BP Gdynia
Wywiad Marcina Dajosa z Lecią
- Dużo nie brakowało. Długo nad tym myślałam, miałam oferty m.in. z Hiszpanii i Włoch. Ostatecznie doszłam jednak do porozumienia z władzami gdyńskiego klubu i na kolejny sezon zostaję w Lotosie PKO BP. Chciałam przede wszystkim grać nie tylko w lidze, ale również w pucharach. Dodatkowo doszedł aspekt szkoły, do ukończenia której został mi już tylko rok.
Cały wywiad: http://miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35 ... dosyt.html
Wywiad Marcina Dajosa z Lecią
Jak dalej potoczą się pani losy. Nowy kontrakt z Lotosem PKO BP czy zmiana klubu?
- Dużo nie brakowało. Długo nad tym myślałam, miałam oferty m.in. z Hiszpanii i Włoch. Ostatecznie doszłam jednak do porozumienia z władzami gdyńskiego klubu i na kolejny sezon zostaję w Lotosie PKO BP. Chciałam przede wszystkim grać nie tylko w lidze, ale również w pucharach. Dodatkowo doszedł aspekt szkoły, do ukończenia której został mi już tylko rok.
Cały wywiad: http://miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35 ... dosyt.html
-
koszykarz
Łukasz (L) pisze:Do Lidera przyszły:
Górzyńska (Jelenia Góra)
Kovalenko (ŁKS)
No wreszcie coś sie ruszyło w Liderze - a transfery calkiem całkiem - nie powinniście mieć problemów z utrzymaniem
mam nadzieję,że w nadchodzącym tygodniu praktycznie wszystkie najważniejsze decyzje transferowe przynajmniej na rynku krajowym zostaną podjęte...
Utex od lipca z nowym prezesem i koszykarkami z USA
- Amerykanki w naszym zespole muszą być, bo robią widowisko i stanowią o sile zespołu - twierdzi Gabriela Wistuba, która od 1-go lipca obejmie stery w Uteksie ROW Rybnik.
Przesądzona jest roszada na stanowisku prezesa w ROW-ie Rybnik. Gabriela Wistuba, przewodnicząca Rady Nadzorczej, zastąpi od nowego miesiąca Adama Greczyłę. - Jego kadencja wygasła i teraz ja przejmę tę zaszczytną i odpowiedzialną funkcję - mówi z uśmiechem Wistuba. - Prezes Greczyło pomógł nam rozkręcić klub pod względem organizacyjnym. Jego zadaniem było umiejętnie wydawać pieniądze i to mu się udało. Spełnił pokładane w nim nadzieje - podkreśla przewodnicząca.
Utex w dalszym ciągu negocjuje z zawodniczkami, które w przyszłym sezonie mogłyby reprezentować barwy zespołu z Rybnika. Minimalnie wzrosły szanse na pozostanie Aleksandry Chomać. - Zrobiliśmy mały kroczek do przodu - zdradza przyszła prezes. Podpisanie umowy z polską środkową nie wykluczy zakontraktowania zawodniczek zza oceanu. - Amerykanki w naszym zespole muszą być, bo robią wielkie widowisko i stanowią o jego sile. Widać to po wszystkich drużynach w lidze. Cały czas prowadzimy rozmowy, ale żadnych konkretów zdradzić nie mogę. Koszykarki z USA będą u nas w lipcu - zapewnia Wistuba.
Wiadomo, że klub boryka się z problemami finansowymi i w przyszłym sezonie będzie walczył o utrzymanie. - Jeśli pozostaniemy w elicie, to najprawdopodobniej na kolejny rok lub dwa przedłużymy umowę z firmą Utex - twierdzi przewodnicząca.
Na razie trwają rozmowy z mniejszymi firmami, które wyłożyłyby pieniądze na najbliższy sezon. - Miasto oraz Utex to za mało. Te pozostałe 30 procent budżetu musimy "dozbierać" - zaznacza Wistuba. - Nadal naszym sponsorem powinna być firma Vattenfall. Z innymi negocjujemy - dodaje.
Autor: Sebastian Skierski
źródło: sportslaski.pl
- Amerykanki w naszym zespole muszą być, bo robią widowisko i stanowią o sile zespołu - twierdzi Gabriela Wistuba, która od 1-go lipca obejmie stery w Uteksie ROW Rybnik.
Przesądzona jest roszada na stanowisku prezesa w ROW-ie Rybnik. Gabriela Wistuba, przewodnicząca Rady Nadzorczej, zastąpi od nowego miesiąca Adama Greczyłę. - Jego kadencja wygasła i teraz ja przejmę tę zaszczytną i odpowiedzialną funkcję - mówi z uśmiechem Wistuba. - Prezes Greczyło pomógł nam rozkręcić klub pod względem organizacyjnym. Jego zadaniem było umiejętnie wydawać pieniądze i to mu się udało. Spełnił pokładane w nim nadzieje - podkreśla przewodnicząca.
Utex w dalszym ciągu negocjuje z zawodniczkami, które w przyszłym sezonie mogłyby reprezentować barwy zespołu z Rybnika. Minimalnie wzrosły szanse na pozostanie Aleksandry Chomać. - Zrobiliśmy mały kroczek do przodu - zdradza przyszła prezes. Podpisanie umowy z polską środkową nie wykluczy zakontraktowania zawodniczek zza oceanu. - Amerykanki w naszym zespole muszą być, bo robią wielkie widowisko i stanowią o jego sile. Widać to po wszystkich drużynach w lidze. Cały czas prowadzimy rozmowy, ale żadnych konkretów zdradzić nie mogę. Koszykarki z USA będą u nas w lipcu - zapewnia Wistuba.
Wiadomo, że klub boryka się z problemami finansowymi i w przyszłym sezonie będzie walczył o utrzymanie. - Jeśli pozostaniemy w elicie, to najprawdopodobniej na kolejny rok lub dwa przedłużymy umowę z firmą Utex - twierdzi przewodnicząca.
Na razie trwają rozmowy z mniejszymi firmami, które wyłożyłyby pieniądze na najbliższy sezon. - Miasto oraz Utex to za mało. Te pozostałe 30 procent budżetu musimy "dozbierać" - zaznacza Wistuba. - Nadal naszym sponsorem powinna być firma Vattenfall. Z innymi negocjujemy - dodaje.
Autor: Sebastian Skierski
źródło: sportslaski.pl
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”