Widzisz Do mnie Argumenty Hella trafiają tylko ,że w przypadku AZS-u można je o kant popy rozbić
Nigdy po za Anosike nie szukaliśmy wielkich nazwisk taka jest filozofia klubu .
Trener jeździ ,ogląda i dokładnie ocenia co mu jest potrzebne Darek nie jest Tofikiem i na tym sporcie zna się lepiej niż ja Endrju ,Hell ,Ann itd ....
Dostał konkretny budżet do ręki i wyciśnie z niego maksimum a kibice topowych zespołów może powinni siedzieć i łapki zacierać bo może znów kogoś podkupią

Puchary rządzą się swoimi prawami i już pisałem ,że nawet najmocniejsza na papierze "paka" może odpaść
Co do rozgrywajek bo do argumentów trzeba jakoś się odnieść jakiś swój poziom mają dla mnie (dla trenera chyba też )
ważne jest to że realizują założenia taktyczne i potrafią błysnąć ,obie mają bardzo solidne [podstawy i dobra technikę a on wykorzystuje to na maksa .
Co do centra tu muszę się zgodzić to nie jest nic wielkiego na razie nie mogę przeboleć straty LG bo centymetry to atut nie do przecenienia ,co pokaże Izabell zobaczymy ma warunki fizyczne ,a Trener na konferencji obiecał że popchnie jej karierę
Serbka hmmm no tu nie wiele można powiedzieć trzeba zaufać Darkowi .
puki co skład jest nie kompletny poczekajcie z pluciem na zawodniczki do momentu skompletowania składu
zeszłoroczny "skopał mistrza " co będzie w tym ...poczekam zobaczę