bart_81 pisze:A wie ktoś może w jakich klubach grały w minionym sezonie wymieniane Białorusinki?
Volnaya-tureckie Fenerbahce,a Dureika białoruska Berezina...
osobiście też stawiam,że do Gorzowa zawita Dureika....
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
bart_81 pisze:A wie ktoś może w jakich klubach grały w minionym sezonie wymieniane Białorusinki?
kristofer pisze:Anufryienka jest dużo fajniejszym graczem. Dureika jakoś mnie nie przekonuje. Ale to wybór Gorzowa
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:Szkoda Jelonki. No ale realia i zycie nie zna litości. Mam nadzieje ze ten kryzys Jelonki bedzie bardzo krótki i za pare lat znów zobaczymy koszykarki z Jeleniej Góry na parkietach e-ligi
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:tych które spadły i slad i słuch po nich zagianał by mozna odzielny temat załozyc. Wsytarczy wspomniec tu solidny klub Start Lublin.
hermes46 pisze:normalnie potega!!!!![]()
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 90 gości