Ale od Sam to ty sie ODP
Co słychać w Gorzowie?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: Co słychać w Gorzowie?
flash.. wszystko fajnie po części racja...
Ale od Sam to ty sie ODP
Jeszcze nie jednemu udowodni...
Ale od Sam to ty sie ODP
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Pogadamy jak zacznie się Euroliga. Porównanie Richards do Pawlak budzi tylko mój uśmiech politowania, ale to wasza sprawa jak wysoko (nisko) mierzycie... Ja po prostu uważam, że przy ograniczeniach ilościowych w kontraktowaniu zawodniczek spoza Europy, nie można sobie pozwalać na przeciętność. A czy Richards jeszcze niejednemu udowodni - jak to napisał Endrju - to też zobaczymy. Chyba czas najwyższy, bo przypomnę tylko, że do Polski przychodziła z zamiarem pokazanie się z tak dobrej strony, by powalczyć o miejsce w kadrze Australii. Uważasz, że po roku gry w Gorzowie jest bliżej, dalej czy w tym samym miejscu jeśli chodzi o spełnienie tego pragnienia? 
bball
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
flash pisze:Pogadamy jak zacznie się Euroliga. Porównanie Richards do Pawlak budzi tylko mój uśmiech politowania, ale to wasza sprawa jak wysoko (nisko) mierzycie... Ja po prostu uważam, że przy ograniczeniach ilościowych w kontraktowaniu zawodniczek spoza Europy, nie można sobie pozwalać na przeciętność. A czy Richards jeszcze niejednemu udowodni - jak to napisał Endrju - to też zobaczymy. Chyba czas najwyższy, bo przypomnę tylko, że do Polski przychodziła z zamiarem pokazanie się z tak dobrej strony, by powalczyć o miejsce w kadrze Australii. Uważasz, że po roku gry w Gorzowie jest bliżej, dalej czy w tym samym miejscu jeśli chodzi o spełnienie tego pragnienia?
Chłopie Ona grała pierwszy raz w Europie..Nie uważasz że taka zawodniczka potrzebuje trochę czasu żeby się przestawić na zupełnie inne granie? Na razie grała dość przecietnie z małymi przebłyskami..ale nikt nie wie jak będzie grała w drugim sezonie ze zdobytymi już doświadczeniami. Dajmy dziewczynie szansę
na pewno grała o jakieś 1500% lepiej niż poprzednia rozgrywająca
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
Zostalismy wicemistrzem Polski a Sam Richards uwazam za jednego z GLOWNYCH architektow tego sukcesu. Przeciez ta dziewczyna w Australii grala polamatorsko, jednoczesnie pracujac w innym zawodzie na utrzymanie. To jedno z najwiekszych odkryc sezonu 2008/2009 i bardzo udany transfer, biorac pod uwage oczekiwania. Kto uwaza inaczej jest po prostu slepy.
Trudno, ze ślepotą też da się żyć.
Tyle że to nie ja pisałem - cytat z pamięci - "do Gorzowa przychodzi królowa asyst", itp. A teraz słyszę, że półamatorka, itp.

bball
feri pisze:Zostalismy wicemistrzem Polski a Sam Richards uwazam za jednego z GLOWNYCH architektow tego sukcesu. Przeciez ta dziewczyna w Australii grala polamatorsko, jednoczesnie pracujac w innym zawodzie na utrzymanie. To jedno z najwiekszych odkryc sezonu 2008/2009 i bardzo udany transfer, biorac pod uwage oczekiwania. Kto uwaza inaczej jest po prostu slepy.
Na jakiej podstawie to napisałeś?
Radni mówią NIE spółce
Daniel Siczyński
Nie będzie miejskiej spółki inwestycyjnej. Radni PO i PiS zagłosowali przeciw projektowi o jej powołaniu. Za była Lewica i klub Razem dla Gorzowa.
Nie udało się prezydentowi Tadeuszowi Jędrzejczakowi przekonać radnych, by poparli powołanie spółki inwestycyjnej. Większość zagłosowała przeciw. Prezydent zareagował wycofaniem środków z przesunięć budżetowych na promocję miasta poprzez sport.
- Nie będzie pierwszoligowego GKP i Euroligi w Gorzowie- stwierdził.
http://www.gorzow24.pl
tutaj więcej
http://www.gorzow24.pl/news/6895/radni- ... e-nie.html
Daniel Siczyński
Nie będzie miejskiej spółki inwestycyjnej. Radni PO i PiS zagłosowali przeciw projektowi o jej powołaniu. Za była Lewica i klub Razem dla Gorzowa.
Nie udało się prezydentowi Tadeuszowi Jędrzejczakowi przekonać radnych, by poparli powołanie spółki inwestycyjnej. Większość zagłosowała przeciw. Prezydent zareagował wycofaniem środków z przesunięć budżetowych na promocję miasta poprzez sport.
- Nie będzie pierwszoligowego GKP i Euroligi w Gorzowie- stwierdził.
http://www.gorzow24.pl
tutaj więcej
http://www.gorzow24.pl/news/6895/radni- ... e-nie.html
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
polityka...
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
- hellraiser
- Junior
Przepraszam że to napiszę... GÓWNO PRAWDA 
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Endrju pisze:To moze ja zabiore glos.
Spokojnie panowie i panie. Euroliga w Gorzowie będzie na 99,99%![]()
![]()
![]()
Jest to tylko zagrywka polityczna Wielkiego Tadeusza ktory chcial wymusic utworzenie spolki, jednak radni nie chca do tego dopuscic, co nie oznacza ze nie chca dac pieniędzy na sport a wręcz przeciwnie. Na najblizszej radzie miasta dadza wniosek o dofinansowanie sportu (radni PO i PiS maja 2/3 glosów)... i sie okaze ze dofinansuja sport bez utworzenia spółki, o która tak zabiegał nasz "czerwony" prezydentTaki mały psikus
W o wiele gorszej sytuacji sa piłkarze, którym pieniadze są potrzebne na gwałt i walczą z czasem... o koszykarki możemy być spokojni
Tak to wygląda w skrócie
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
"jaki tu spokój... nananana... nic sie nie dzieje nananana" 
Spokojnie Maciejewski za niedługo wraca z Uniwersjady ... ; )
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Julia Dureika kolejnym wzmocnieniem zespołu KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wlkp.
Na konferencji prasowej w dniu 9 lipca prezes klubu, Ireneusz Madej ogłosił, że nową zawodniczką zespołu z Gorzowa Wlkp. jest mierząca 1.79 cm wzrostu Julia Dureika, reprezentantka Białorusi w czerwcowych mistrzostwach Europy na Łotwie, w których wraz z koleżankami zajęła czwarte miejsce.
W latach 2005-2007 reprezentowała barwy rosyjskiego zespołu Nadieżda Orenburg w Superlidze, w sezonie 2008 z zespołem Berezina Borysow zdobyła mistrzostwo Białorusi, a w sezonie 2009 wicemistrzostwo.
Dariusz Maciejewski powiedział o zawodniczce: - Julię obserwowałem na Łotwie podczas mistrzostw Europy. Była pierwszą wchodzącą zawodniczką w drużynie Białorusi i podobną rolę będzie spełniać także w naszej drużynie. Na pozycji rzucającego obrońcy chcemy zakontraktować jeszcze dwie koszykarki. Julia jest młoda, sprawna i obdarzona talentem rzutowym z dystansu. Jest to zawodniczka w Polsce nieznana, co może być również jej dużym atutem.
Cieszy mnie że trener mówi jeszcze o dwóch zawodniczkach...bo to da w sumie 9 a nie 8 koszykarek (nie licząc młodych oczywiście)
źródło??
Na konferencji prasowej w dniu 9 lipca prezes klubu, Ireneusz Madej ogłosił, że nową zawodniczką zespołu z Gorzowa Wlkp. jest mierząca 1.79 cm wzrostu Julia Dureika, reprezentantka Białorusi w czerwcowych mistrzostwach Europy na Łotwie, w których wraz z koleżankami zajęła czwarte miejsce.
W latach 2005-2007 reprezentowała barwy rosyjskiego zespołu Nadieżda Orenburg w Superlidze, w sezonie 2008 z zespołem Berezina Borysow zdobyła mistrzostwo Białorusi, a w sezonie 2009 wicemistrzostwo.
Dariusz Maciejewski powiedział o zawodniczce: - Julię obserwowałem na Łotwie podczas mistrzostw Europy. Była pierwszą wchodzącą zawodniczką w drużynie Białorusi i podobną rolę będzie spełniać także w naszej drużynie. Na pozycji rzucającego obrońcy chcemy zakontraktować jeszcze dwie koszykarki. Julia jest młoda, sprawna i obdarzona talentem rzutowym z dystansu. Jest to zawodniczka w Polsce nieznana, co może być również jej dużym atutem.
Cieszy mnie że trener mówi jeszcze o dwóch zawodniczkach...bo to da w sumie 9 a nie 8 koszykarek (nie licząc młodych oczywiście)
źródło??
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”