Co słychać w Wiśle?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

fmaster
Żak

Re: Co słychać w Wiśle?

Postautor: fmaster » 17 lipca 2009, 11:25

W Lotosie zostaje Podrug więc pod koszem u nas jest Lecia, Podrug, Ivana i Jujka. Wymiana Jujki na Kobryn mile widziana :):):):):):)

st
Żak

Postautor: st » 17 lipca 2009, 12:13

fmaster pisze:W Lotosie zostaje Podrug więc pod koszem u nas jest Lecia, Podrug, Ivana i Jujka. Wymiana Jujki na Kobryn mile widziana :):):):):):)

jak to zostaje??
nie to żeby mi nie pasowało ale myślałam że już dawno się z nami pożegnała

friel
Kadet

Postautor: friel » 17 lipca 2009, 12:29

Mi też się coś o uszy obiło że odchodzi :zonk:
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 17 lipca 2009, 12:38

Wychodzi na to, że pożegnali ją jedynie dziennikarze.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

friel
Kadet

Postautor: friel » 17 lipca 2009, 13:18

aha :D no może :D

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 17 lipca 2009, 14:43

Ewka na 4 z silnym, masywnym centrem wygląda o wiele lepiej niż wtedy gdy to ona jest ustawiona na pozycji 5. w Lotosie tak grała u boku Dydek czy Serenac(choć Margo to akurat średnio masywna, ale wysoka przynajmniej;) :)
teraz miała by okazję się sprawdzić u boku Burse, a czy będzie miała? hmmm zależy co tam jej pani menager ma w zanadrzu... :? ale ani Gorzów ani Gdynia to raczej nie bedzie. trochę mnie to wszystko dziwi, bo czy nie można było poczekać te 2-3 tygodnie do momentu gdy Fiba ogłosi kto dostanie dziką karte i wtedy zadecydować czy podpisuje czy nie. bo teraz to wygląda to trochę tak, jakby po raz drugi uciekała z Wisły w momencie gdy ta jej bardzo potrzebuje, co jednak przez kibiców w jakiś tam sposób jest pamiętane... z całym szacunkiem dla Eweliny, którą bardzo szanuje zarówno jako zawodniczke jak i człowieka. dlatego mam nadzieję, że pogłoski o jej odejściu okażą się nieprawdziwe.
choć skoro mówi już o tym nawet Hernandez, to jednak sytuacja wyglada zapewne poważnie :?
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

friel
Kadet

Postautor: friel » 17 lipca 2009, 14:54

Wolał bym aby nie przyszła ani do Gorzowa ani do Lotosu bo dość już podkupowania w tej lidze . Rosja albo włochy to był by dobry kierunek :)

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 17 lipca 2009, 16:27

Włochy szybciej, "pokaz swoich mozliowości" Ewka dała na ME. Rosyjscy działacze długo beda to pamietac!
Dla mnie jezeli chce jeszcze zaistniec w Europejskiej Koszykówce trzeba zagarc dobrze w Fiba Cup a potem szukac sobie nowego miejsca pracy!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 17 lipca 2009, 16:31

hermes46 pisze:Włochy szybciej, "pokaz swoich mozliowości" Ewka dała na ME. Rosyjscy działacze długo beda to pamietac!
Dla mnie jezeli chce jeszcze zaistniec w Europejskiej Koszykówce trzeba zagarc dobrze w Fiba Cup a potem szukac sobie nowego miejsca pracy!

Pokazała już w Eurolidze i na ME że potrafi grać..wiec jak dla mnie to nie musi tego udowadniać w Fiba Cup..

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 17 lipca 2009, 16:44

na Me pokazała sie, i co miała oferty z klubów. Sam gaszcz, az Wisła musiała sie przebijac i działacze o 3.00 w nocy do niej szli zeby zobaczyła ich oferte! Panowie i panie wrócie na ziemie, nasze na ME dały d**y i raczej mało która z nich dostała oferte z klubów zagranicznych. To tylko w Polsce mówi sie ze pamietasz jak grała w Eurolidze w ..zeszłym sezonie? Dla zagranicznych licza sie tylko ME lub MŚ albo Olimipiada!!!!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 17 lipca 2009, 16:52

hermes46 pisze:na Me pokazała sie, i co miała oferty z klubów. Sam gaszcz, az Wisła musiała sie przebijac i działacze o 3.00 w nocy do niej szli zeby zobaczyła ich oferte! Panowie i panie wrócie na ziemie, nasze na ME dały d**y i raczej mało która z nich dostała oferte z klubów zagranicznych. To tylko w Polsce mówi sie ze pamietasz jak grała w Eurolidze w ..zeszłym sezonie? Dla zagranicznych licza sie tylko ME lub MŚ albo Olimipiada!!!!

Skoncz sie wypowiadać o rzeczach których nie masz pojęcia..

To co zawodniczka gra w eurolidze jest zdecydowanie waznejsze dla menagerow niz jej gra w ME, bo poziom euroligi jest nieprownywalnie wyższy.

Na ME Ewka na pewno nie dała dupy, byla jednym z lepszych centrów na tym turnieju (tak kolo 4-5 miejsca) i niestety efektem tego sa oferty z zagranicznych klubów.
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2009, 16:55 przez Greebo, łącznie zmieniany 1 raz.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 17 lipca 2009, 16:54

hermes co Ty chrzanisz za przeproszeniem 8)
Euroliga - najbardziej elitarne rozgrywki w Europie, trwające kilka miesiecy, gdzie można pokazać faktyczną swoją wartość. A Ty mowisz że sie nie liczy?

koszykarz

Postautor: koszykarz » 17 lipca 2009, 17:01

Moim zdaniem Ewka jest efektywniejsza wtedy gdy gra na ,,4'' i ma za partnerkę dziewczyne wiekszą od siebie- nominalną środkową... NA ,,5'' RÓŻNIE Z TYM BYWAŁO... Co nie zmienia faktu że malo jest Europejek mogących bez większego problemu grać zarówno na 4 jak i na 5 .

z Janell Burse mogłyby w Eurolidze sporo namieszać - co nie zmienia faktu że w Fiba nie mogą być najlepszą parą podkoszową...

Powrót do Gdyni chyba nie wchodzi w grę - a inne zespoły w sumie już wcześniej wiedziały że będą w Eurolidze więc już sobie pokompletowali składy.. Choć chyba nie wszyscy jeszcze...

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 17 lipca 2009, 17:03

życze Wam zeby odeszła bo jak widze sami znawcy i profesjonaliści. Czytajac te forum dochodze do jednego wniosku:
DOBRZE ZE JESTESCIE TYLKO KIBICAMI Z OPINIA KTÓRYCH ZADEN KLUB, DZIAŁACZ, ZAWODNICZKA (NIE DAJ BOZE) NIE MUSI SIE LICZYC!!!

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 17 lipca 2009, 17:07

hermes46 pisze:życze Wam zeby odeszła bo jak widze sami znawcy i profesjonaliści. Czytajac te forum dochodze do jednego wniosku:
DOBRZE ZE JESTESCIE TYLKO KIBICAMI Z OPINIA KTÓRYCH ZADEN KLUB, DZIAŁACZ, ZAWODNICZKA (NIE DAJ BOZE) NIE MUSI SIE LICZYC!!!

Może byś tak siebie też doliczył do tych kibiców...no chyba że z Twoim zdaniem to wszystkie kluby się liczą i pytają o zgodę zanim wykonają jakiś ruch 8)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”