Co słychać w Gorzowie?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
koszykarz
Re: Co słychać w Gorzowie?
Przygotujcie duza kasę fiskalna dla Krupy
Będzie wesoło na forum przynajmniej. i jeśli będzie grała w Gorzowie - to niech forumowicze z Gorzowa nie obrażaja się na docinki w stronę Krupy
Będzie wesoło na forum przynajmniej. i jeśli będzie grała w Gorzowie - to niech forumowicze z Gorzowa nie obrażaja się na docinki w stronę Krupy
-
koszykarz
Endrju pisze:A może tym klubem pucharowym jest CCCKoziorowi rozgrywająca by sie przydala
Kozior ma Bortelovą która wydaje się dość konkretnym wzmocnieniem... No ale wy też macie już Richards i Dźwigalską....
Tam gdzie grał Krupa - kluby padały.... (Łączność , Stary Browar)
Ciekawie będzie wyglądała rywalizacja miedzy Richards a Bortelovą,zobaczymy kto będzie górą..
Basket
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Ciekawie będzie wyglądała rywalizacja miedzy Richards a Bortelovą,zobaczymy kto będzie górą..
Dla mnie to ciekawie jak już to może wyglądać rywalizacja Pietrzak-Bortelova.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
- paulinka_1990
- Nowy na forum
koszykarz pisze:Endrju pisze:A może tym klubem pucharowym jest CCCKoziorowi rozgrywająca by sie przydala
Kozior ma Bortelovą która wydaje się dość konkretnym wzmocnieniem... No ale wy też macie już Richards i Dźwigalską....
Tam gdzie grał Krupa - kluby padały.... (Łączność , Stary Browar)
Co ty p... cżłowieku! Ubzdurałeś sobie bajeczkę albo usłyszałeś od kogoś o apanażach Krupy i jej wpływie na kasy klubów. Drugim przykładem walnąłeś jak kulą w płot, weź pomyśl najpierw jak coś napiszesz. Po pierwsze klub istnieje do dzisiaj i ma sie dobrze, po drugie to że wtedy odszedł sponsor strategiczny nie miało nic wspólnego z Krupą
A co do ironicznej wypowiedzi tomisback, to ja bardzo dobrze pamiętam jak ta sama Krupa nie tak dawno( 5 lat temu) a nie kilkanaście
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
No to Gorzów robi najbardziej sensacyjne transfery w Polsce 
-
koszykarz
wysokie apanaże Krupy to nie bajka drogi Marasie.... Ale glupie były kluby które jej płaciły....
- hellraiser
- Junior
Ale przynajmniej będzie konferencja. Prezes powie-mam wspaniałą wiadomość. (akurat lubię konferencje Gorzowa)A na końcu "ulubiony dziennikarz" napisze poemat że Gorzów dostaje Polkę o umiejętnościach Biby tyle że z większym doświadczeniem.
Co do Krupy...
Nie zdziwiłbym się gdyby koszykarko nadal była lepsza od Pawlak ,Czubak czy Gajdy. Tyle...CO Z TEGO??. Te 8 minutowe zmiany w Eurolidze może spokojnie dawać Czubak. Skoro daje Paulina Pawlak to czemu nie Kasia. AZS potrzebuje wiele pilnie innych zawodniczek na kluczowych pozycjach i niech się tym zajmie a nie szuka ulepszeń dla zmienniczki rozgrywającej. Takie rzeczy można robić jak się ma już zajebisty skład i zostały jeszcze wolne fundusze z którymi nie wiadomo co robić.
Dla mnie to transfer z gatunku szkoda czasu, zawracania d..py i kasy.
Co do Krupy...
Nie zdziwiłbym się gdyby koszykarko nadal była lepsza od Pawlak ,Czubak czy Gajdy. Tyle...CO Z TEGO??. Te 8 minutowe zmiany w Eurolidze może spokojnie dawać Czubak. Skoro daje Paulina Pawlak to czemu nie Kasia. AZS potrzebuje wiele pilnie innych zawodniczek na kluczowych pozycjach i niech się tym zajmie a nie szuka ulepszeń dla zmienniczki rozgrywającej. Takie rzeczy można robić jak się ma już zajebisty skład i zostały jeszcze wolne fundusze z którymi nie wiadomo co robić.
Dla mnie to transfer z gatunku szkoda czasu, zawracania d..py i kasy.

Ewentualną grę Krupy w Gorzowie będzie się oglądało raczej dziwnie... Zapewne pokaże niejednej młodej, utalentowanej
rywalce na swojej pozycji w lidze, gdzie jest jej miejsce w szyku, ale z drugiej strony choćby nie wiem jak świetnie grała, będzie takie poczucie, że polska koszykówka już wiele na tym nie skorzysta.
bball
hellraiser pisze:Ale przynajmniej będzie konferencja. Prezes powie-mam wspaniałą wiadomość. (akurat lubię konferencje Gorzowa)A na końcu "ulubiony dziennikarz" napisze poemat że Gorzów dostaje Polkę o umiejętnościach Biby tyle że z większym doświadczeniem.
Trochę rozbawił mnie ten komentarz, ale mam dokładnie takie samo przeczucie. Takie rozumowanie na zasadzie: "jest wspaniała, bo jest naszą zawodniczką".
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
- hellraiser
- Junior
Oczywiście jest jedno ważne "ale"
Krupa w Gorzowie to na razie jedynie plotka

Krupa w Gorzowie to na razie jedynie plotka

i chyba tak zostanie
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Ja słyszałem ... ze jak zakontraktują Krupe.. to nasz trenejro będzie miał jeszcze jednego asa w rękawie...
... ale to dopiero od Stycznia...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
... nazywa się...
...
...
...
...
...
...
...
...
... Ilona Mądra
... ale to dopiero od Stycznia...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
... nazywa się...
...
...
...
...
...
...
...
...
... Ilona Mądra
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”