PS. a skąd on wie o ciekawych przymiarkach odnośnie zagranicznej /ych ?
trudno nie wiedzieć jak się współpracuje z tymi samymi agentami/managerami koszykarskimi co szefowie Energi.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
PS. a skąd on wie o ciekawych przymiarkach odnośnie zagranicznej /ych ?
ann pisze:PS. a skąd on wie o ciekawych przymiarkach odnośnie zagranicznej /ych ?
trudno nie wiedzieć jak się współpracuje z tymi samymi agentami/managerami koszykarskimi co szefowie Energi.
matrix pisze:ann pisze:PS. a skąd on wie o ciekawych przymiarkach odnośnie zagranicznej /ych ?
a to przypadkiem nie odbywa się na zasadzie: Bierzecie tą koszykarkę,bo za chwilę oni Ją mogą mieć?
ann pisze:z całym szacunkiem dla Torunia, ale nie sądze aby te dwa kluby rywalizowały o zawodniczki zagraniczne.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
koszykarz pisze:jaki znawca![]()
![]()
przecież Maksimovic to drewno... Wolałbym Skerovic chociażby...
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
koszykarz pisze:
matrix pisze:koszykarz pisze:
z całym szacunkiem do Krakowa i kibiców Wisły nie chciałbym w drużynie ani jednej ani drugiej i to nie tylko ze względów czysto sportowych....
ann pisze:matrix pisze:koszykarz pisze:
z całym szacunkiem do Krakowa i kibiców Wisły nie chciałbym w drużynie ani jednej ani drugiej i to nie tylko ze względów czysto sportowych....
z całym szacunkiem dla kibiców z Torunia, to pokaż mi zawodniczki które Energa ma w składzie lepsze od Skerovic lub Maksimovic?
a tak btw żadna z nich nie zagrałaby w Toruniu "dzięki" osobie trenera, więc nie ma się co obawiać tych" słabeuszek" w grodzie Kopernika.
krysti10 pisze:nie opowiadajcie bzdur... Skerović grała w Krakowie bodajże od sezonu 2004/2005 r i prawie przez ten cały czas była podstawową rozgrywającą w Wiśle w pierwszych trzech sezonach grała bardzo dobrze,dużo rzucała, trójek dopiero dwa ostatnie sezony to jej dużo słabsza gra i spadek formy
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 123 gości