Co słychać w Toruniu ?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Re: Co słychać w Toruniu ?

Postautor: matrix » 27 sierpnia 2009, 12:41

koszykarz pisze:Wczoraj w radiu GRA mówili że kontuzja Róży Ratajczak jest niestety bardzo poważna. Raczej nie zobaczymy Róży na parkiecie - ale klub nie zrywa z nią kontraktu.

oczywiście!!!,bo nie muszę chyba nikomu tłumaczyć co to znaczy zerwać więzadła w kolanie...
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

koszykarz

Postautor: koszykarz » 28 sierpnia 2009, 09:25

Zawodniczki Energi Toruń na zgrupowaniu

czwartek, 27 sierpnia 2009 16:57

Toruńskie koszykarki przygotowują się do rozgrywek Ford Germaz Ekstraklasy na obozie przygotowawczym w Zakopanem. Zawodniczki wyjechały 23 sierpnia i będą w stolicy Tatr szlifować formę do 3 września. Podopieczne Elmedina Omanicia trenują prawie w komplecie.

Na zgrupowaniu obecne są nowe nabytki toruńskiego zespołu: Agata Gajda, Magdalena Radwan oraz Aleksandra Chomać, brakuje tylko reprezentantki Polski U-18 Róży Ratajczak, która niedawno przeszła operację zerwanych więzadeł krzyżowych. Działacze toruńskiego zespołu poszukują jeszcze poza granicami kraju, co najmniej jednej zawodniczki podkoszowej.

Aktualny skład Energi Toruń:
Agata Gajda, Natalia Waligórska, Monika Krawiec, Magdalena Radwan, Róża Ratajczak, Emilia Tłumak, Ilona Jasnowska, Patrycja Bajerska , Aleksandra Chomać, Ewelina Gala i Patrycja Gulak

wyciąg z regulaminu:(...)
14) Użytkownik który na Forum decyduje sie wstawić artykuł prasowy, przedruk, notkę itp. zobowiązany jest do podania źródła z którego pochodzi ów materiał.
(...)
17) Zabrania się wykorzystywania w postach koloru czerwonego który jest zarezerwowany dla Administratorów i Moderatorów Forum.
kolor zmieniam, a do pierwszego punktu proszę się stosować. pozdrawiam. ann

yanek
Żak

Postautor: yanek » 28 sierpnia 2009, 10:59

No i dobrze. Z tego co mowił kiedys prezes Wisły Kraków (niedawno) nasi działacze negocjuja z interesujacymi zawodniczkami
:)

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 28 sierpnia 2009, 13:16

yanek pisze:No i dobrze. Z tego co mowił kiedys prezes Wisły Kraków (niedawno) nasi działacze negocjuja z interesujacymi zawodniczkami

interesujące to one mogą być pod względem różnych aspektów,a ja nie uwierzę w bajki dopóki nie zobaczę tych koszykarek podczas gry na parkiecie....

koszykarz

Postautor: koszykarz » 28 sierpnia 2009, 15:19

Courtney Paris w Maccabi Ashdod.

a więc odpadło jedno z potencjalnych wzmocnień . Ale ,,lista życzeń '' EDO - jest interesująca :D

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 28 sierpnia 2009, 15:55

koszykarz pisze:[b] Ale ,,lista życzeń '' EDO - jest interesująca :D

Ciekawe czy życzenia tych koszykarek też sa interesujące..... :lol:

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 28 sierpnia 2009, 16:03

A któż to jest na tej liście?
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 28 sierpnia 2009, 16:09

No właśnie też jestem ciekaw co to za nazwiska widnieją w notesie Waszego trenera..

koszykarz

Postautor: koszykarz » 28 sierpnia 2009, 16:28

Na razie to zanosi się na to że sezon możemy rozpocząć z jedną koszykarka zagraniczną. Natomiast jeśli rozmowy z drugim sponsorem strategicznym zakonczą się pomyślnie no i medal będzie realny - być może w styczniu klub ściągnie jakąś zawodniczkę na play offy.

Całkiem rozsądnie chyba - myśle że poniżej 5 miejsca nie powinniśmy spaść - ważne żeby na razie POLKI się jak najbardziej zgrały...

Liczę że w rozmowach z zagranicznymi - EDO będzie studził ,,zapędy '' agentów którzy windują ceny 8)

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 28 sierpnia 2009, 16:42

Dobra, medal medalem ale jakieś nazwiska z tej listy?
ObrazekObrazek

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 28 sierpnia 2009, 20:15

rzymi pisze:Dobra, medal medalem ale jakieś nazwiska z tej listy?

w Toruniu to na razie można przebierać w żużlowcach,a co do koszykarek to studziłbym wszystkie zapały... 8)

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 30 sierpnia 2009, 10:50

rzymi pisze:Dobra, medal medalem ale jakieś nazwiska z tej listy?

Rzymi a to nie wiedziałes ze w Toruniu jest lista? Tu sa zapisane zawodniczki które przybeda do Torunia jak Edo wyrosna na głowie włosy. :mrgreen: :wink:
Ann prawdopodobnie Koszykarza chciał dodac kolorytu swojemu wpisowi :wink:
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

koszykarz

Postautor: koszykarz » 30 sierpnia 2009, 11:42

o Hermes - widzę że na ciebie także (jak zwykle) można liczyć na wsparcie... A lista przecież - jakakolwiek by nie była to jest bo... musi być... Mamy już w sumie początek września i każdy poważny klub jest już po negocjacjach . Mam nadzieję że Energa także jest w tym gronie...
Jeśli przestaniemy kontraktować jakieś MVP Portoryko i Dominikany to jestem spokojny :lol: :lol: :lol:

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 30 sierpnia 2009, 12:04

ja popieram ludzi piszacych rosadnie. Nie zauwazyłes ze 90% tego forum pokłada sie ze smiechu z Twoich list któ mógłby grac w Toruniu?
Kandydatki do gry musisz szukac z posród których agenetem jest Edo. Tak jak do tej pory było.
Moze grac nawet MVP Wietnamu lub Czadu grunt zeby była lepsza od pozostałych
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 30 sierpnia 2009, 12:10

Kandydatki do gry musisz szukac z posród których agenetem jest Edo. Tak jak do tej pory było.

ufff...jak dobrze, że napisał to ktoś z Torunia ;)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”