Co słychać w Toruniu ?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Co słychać w Toruniu ?
Ann tak jest GORZKA prawda o panu Edo.
Moze i jest dobrym trenerem ale jak dobrze prowadzi druzyne tak tez dobrze dba o swoje interesy!
PS. Gdybym był na Jego miejscu ...tez bym tak robił
Moze i jest dobrym trenerem ale jak dobrze prowadzi druzyne tak tez dobrze dba o swoje interesy!
PS. Gdybym był na Jego miejscu ...tez bym tak robił
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:PS. Gdybym był na Jego miejscu ...tez bym tak robił
a myślisz,że inni by nie robili?
Odnośnie koszykarek zagranicznych w toruńskim klubie to mam nadzieję,że działacze nie powielą starych błędów i będą to realne wzmocnienia,a tylko takie gwarantują ugranie czegoś więcej w FGE....A Edo w roli agenta?
-
koszykarz
matrix pisze:hermes46 pisze:PS. Gdybym był na Jego miejscu ...tez bym tak robił
a myślisz,że inni by nie robili?![]()
![]()
![]()
Odnośnie koszykarek zagranicznych w toruńskim klubie to mam nadzieję,że działacze nie powielą starych błędów i będą to realne wzmocnienia,a tylko takie gwarantują ugranie czegoś więcej w FGE....A Edo w roli agenta?Bardzo zdziwił mnie naprzykład fakt,że zdecydowanie zaprzeczył,że nie jest agentem pewnej Dominikanki....
Gadka szmatka. To samo pisaliśmy rok temu i dwa lata temu.... I obyśmy za rok nie pisali tego samego...
Ciężko widzę pojedynki Chomaciowej czy Gulak z Nikitą Bell czy Amishą Carter - o gwiazdach Wisły czy Lotosu nie wspominając...
Caly czas żałuje się kasy na porządnego gracza z zagranicy - więc powielane są te same błędy...
-
koszykarz
hermes46 pisze:ja popieram ludzi piszacych rosadnie. Nie zauwazyłes ze 90% tego forum pokłada sie ze smiechu z Twoich list któ mógłby grac w Toruniu?
Kandydatki do gry musisz szukac z posród których agenetem jest Edo. Tak jak do tej pory było.
Moze grac nawet MVP Wietnamu lub Czadu grunt zeby była lepsza od pozostałych
a jest jakaś lista na FIBA gdzie agentem jest EDO ? Z chęcią sobie przeglądne - i wybiore
Kiedyś chyba były jakieś listy zawodniczek i zawodników - ale gdzieś mi się zapodział link do nich...
Ktoś coś wie o tym ?
koszykarz pisze:matrix pisze:hermes46 pisze:PS. Gdybym był na Jego miejscu ...tez bym tak robił
a myślisz,że inni by nie robili?![]()
![]()
![]()
Odnośnie koszykarek zagranicznych w toruńskim klubie to mam nadzieję,że działacze nie powielą starych błędów i będą to realne wzmocnienia,a tylko takie gwarantują ugranie czegoś więcej w FGE....A Edo w roli agenta?Bardzo zdziwił mnie naprzykład fakt,że zdecydowanie zaprzeczył,że nie jest agentem pewnej Dominikanki....
Gadka szmatka.
Caly czas żałuje się kasy na porządnego gracza z zagranicy - więc powielane są te same błędy...
Moze i gadka szmatka,ale należy spojrzeć realnie!!!
-
koszykarz
Co nie zmienia faktu że żałuje się kasy na gracza z USA który by gwarantował poziom a nie żałuje się kasy POLKOM które jednak nie wyjdą poza określony poziom...
Ale ja już tylko czekam cierpliwie na nazwisko tej Amerykanki i nic więcej... Potem będziemy oceniać...
Ale ja już tylko czekam cierpliwie na nazwisko tej Amerykanki i nic więcej... Potem będziemy oceniać...
koszykarz pisze:
Nic innego Nam nie pozostaje.....ze swej strony mogę przyrzec,że ze wszystkich transferów rozliczę kogo trzeba,a kolejnego zagranicznego "bubla" to na pewno nie zdzierżę!!!!
Na razie mamy wyjsciową piątkę:
Chomać
Gajda
Gulak
Krawiec
Tłumak....
matrix pisze:koszykarz pisze:
Nic innego Nam nie pozostaje.....ze swej strony mogę przyrzec,że ze wszystkich transferów rozliczę kogo trzeba,a kolejnego zagranicznego "bubla" to na pewno nie zdzierżę!!!!![]()
![]()
Na razie mamy wyjsciową piątkę:
Chomać
Gajda
Gulak
Krawiec
Tłumak....
Widze że lubisz sie pobawić w Trenera
nie oni maja dobry towar. Ich wizje to wyjsciowa piatka i wyniki meczów
Matrix i Koszykarz tak sie zastanwiam moze byscie podali wyniki I i II koleki wtedy bede liderem (nie Pruszków) w Fantasy.
Ludzie naprawde wyluzujcie!!!!!
Matrix i Koszykarz tak sie zastanwiam moze byscie podali wyniki I i II koleki wtedy bede liderem (nie Pruszków) w Fantasy.
Ludzie naprawde wyluzujcie!!!!!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Jasny pisze:Widze że lubisz sie pobawić w Trenerapzdr.
A może to trener Omanic ukrywa się pod tym nickiem, nigdy nie wiesz

moze i racja

-
koszykarz
hermes46 pisze:moze i racja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
co ten post wnosi do dyskusji ? Nic.. - Jeśli ci Hermes coś nie pasuje - to nie udzielaj sie tu.... Proste.
co do piątki Matrixa : Gajda , Krawiec , Tłumak , Chomać , Gulak - na razie tak to wygląda. Choć jak bym wystawił Gale do wyjściowej... Ale wiadomo że Omanić nie ,,zarydzykuje''
PS . Pobawić się w trenera - czy to coś złego ?
koszykarz pisze:co ten post wnosi do dyskusji ? Nic.. - Jeśli ci Hermes coś nie pasuje - to nie udzielaj sie tu.... Proste.
PS . Pobawić się w trenera - czy to coś złego ?
Na google wpisz sobie manager koszykówki i tam sobie pograj. Zabawa na długie przed sezonowe wieczory w sam raz!
Napisz wszystkim gdzie moga lub maja sie udzielac. Naprawde sobie poczytajcie odpowiedzi ludzi! Czy tak trudno po zrozumiałym czytaniu dojśc do wnisoku ze ktos Ciebie podpuszcza? Ty jestes ciemny czy takiego grasz?!
Jasny pisze:matrix pisze:koszykarz pisze:
Widze że lubisz sie pobawić w Trenerapzdr.
a wiesz,że uwielbiam....,a w co Wy tu się bawicie? już wiem!!!!w udawadnianie jeden drugiemu nawet sam nie wiem czego....Moja(już na temat) mowa będzie krótka: całkowicie polskim składem to Energa może sobie tylko popatrzeć na półfinały FGE...
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
co racja to racja,ale ponoc jakieś tam zagraniczne mają przyjść, ale kto to będzie, i jaki będą prezentowały poziom, to tego nie wie chyba nikt.
A jak chodzi o managera to i tak najlepszy był ten PLKK z forum xD
A jak chodzi o managera to i tak najlepszy był ten PLKK z forum xD
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”