2 kolejka FGE: ROW Rybnik - AZS Poznań 85-74

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
ann
Administrator

2 kolejka FGE: ROW Rybnik - AZS Poznań 85-74

Postautor: ann » 02 października 2009, 18:17

3.10.2009 godz.18.30
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Re: 2 kolejka FGE: ROW Rybnik - AZS Poznań

Postautor: matrix » 03 października 2009, 21:13

mecz od początku do końca kontrolowany przez podopieczne trenera Orczyka.
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 04 października 2009, 14:30

matrix pisze:mecz od początku do końca kontrolowany przez podopieczne trenera Orczyka.

Totalna bzdura! Nie byłeś na meczu w Pawłowicach Śląskich to sie nie wypowiadaj na podstawie statystyk.
Opowiem ci jak było:
Początek lepiej zaczął AZS do stanu 7:6 wszystko wyglądało ładnie i potem sie zacięło. Rybnik rzucił 13pkt z rzędu i odskoczył znacznie. Druga kwarta to już pogoń naszych i wyjście na prowadzenie, potem zabrakło skuteczności żeby odskoczyć na więcej niż 4pkt, potem wymiana pkt za pkt i w 3 kwarcie Rybnik znowu odjechał, w 4 ponownie lepsza gra AZSu i zniwelowanie przewagi ROWu z prawie 20 pkt do 11. Myśle że wynik przyzwoity mając na uwadze nasze problemy kadrowe, grając bez żadnej zagranicznej a ROW z 3 Amerykankami.
Rewanż w Poznaniu może być innym meczem, gdy dołączą do nas 4 brakujące koszykarki.
Gratki dla Rybnika, pozdro dla Siby i kibiców ROWu którzy miło nas przyjęli, podeszli, pogadali, podziękowali za doping. Zapraszamy na rewanż do Poznania.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 04 października 2009, 21:31

matrix pisze:mecz od początku do końca kontrolowany przez podopieczne trenera Orczyka.

Matrix był na meczu !!! Na stronie plkk :lol: :D Czasami drazni mnie ze mozna cos pisac o meczu nie ...bedac na meczu. Ja znam suchy wynik z Gorzowa i zdobycz Gladden a o meczu nic nie pisze. Po wyniku widac ze rybniczanki(?) spaceru nie miały :lol:
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 05 października 2009, 10:07

hermes46 pisze:Matrix był na meczu !!! Na stronie plkk :lol: :D Czasami drazni mnie ze mozna cos pisac o meczu nie ...bedac na meczu. Ja znam suchy wynik z Gorzowa i zdobycz Gladden a o meczu nic nie pisze. Po wyniku widac ze rybniczanki(?) spaceru nie miały :lol:

nie zmienia to jednak faktu(czy ktoś był na meczu czy też nie),że Poznań ten mecz przegrał!!!
PS. jak to miło jest "dawać po gębie" innym,a ty MARAS i hermesku czerpiecie z tego jakas satzsfakcje.... :roll: :roll: :roll:

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Re: 2 kolejka FGE: ROW Rybnik - AZS Poznań 85-74

Postautor: bart_81 » 05 października 2009, 10:41

Widzisz matrix Oni nie daja Ci "po gębie" tylko zwracają uwage jak formuujesz swoja wypowiedz. Jesli Twoja intencja było napisanie że Poznan przegrał mecz to trzeba było tak napisać. A Ty musiałeś dodac cos od siebie i napisałes, że mecz od poczatku do konca kontrolowany był przez Rybnik. No to sie nie dziwie że kibicom, którzy byli na meczu, sie to nie podoba.

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 05 października 2009, 10:45

bart_81 pisze:Widzisz matrix Oni nie daja Ci "po gębie" tylko zwracają uwage jak formuujesz swoja wypowiedz. Jesli Twoja intencja było napisanie że Poznan przegrał mecz to trzeba było tak napisać. A Ty musiałeś dodac cos od siebie i napisałes, że mecz od poczatku do konca kontrolowany był przez Rybnik. No to sie nie dziwie że kibicom, którzy byli na meczu, sie to nie podoba.

zwracać uwagę można kulturalniej,a nie zachowywać się tak,jak gdyby wszystkie rozumy się pozjadało.... :shock: ja osobiście nikomu na tym forum "nie dowaliłem" i "nie dowalę"..... 8)
Człowiek napisze jedno zdanie,a tu zaraz jeszcze większe larum... :lol: :lol:
kiedyś ann pisała,ze to specyficzne forum....teraz po czasie twierdzę,że w 100% miała rację!!!

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 05 października 2009, 11:10

Chłopie specyficzne to ono sie robi właśnie za sprawą twoich wypowiedzi. Swoją drogą zawsze miałeś dużo do powiedzenia przed sezonem o transferach, więc teraz myślałem że troche spuścisz z tonu walenia postów ile sie da w każdym temacie i byle coś napisać. Na rekord postów idziesz??? Posty jednolinijkowe nie ma co. Lotne wypowiedzi.
I nie rób z siebie ofiary że jak ktoś cie p... to larum sie jakieś robi. Na przyszłość lepiej nie pisz nic i włącz sie do rozmowy po kilku postach, bo mam dość czytania twoich jałowych wypowiedzi.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 05 października 2009, 11:28

MARAS pisze: Na przyszłość lepiej nie pisz nic i włącz sie do rozmowy po kilku postach, bo mam dość czytania twoich jałowych wypowiedzi.

i vice versa.... 8)

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 05 października 2009, 11:30

matrix pisze:
MARAS pisze: Na przyszłość lepiej nie pisz nic i włącz sie do rozmowy po kilku postach, bo mam dość czytania twoich jałowych wypowiedzi.

i vice versa.... 8)

Wystarczy. Ostrzeżenie (punkty 11, 12 i 13 regulaminu)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

bodek38
Młodzik

Postautor: bodek38 » 05 października 2009, 15:15

Koledzy którzy byli na meczu chyba nie pamiętaja że ostatnie minuty Rybnik grał juniorkami bo w innej stuacji nie było by takiego zmniejszenia przewagi

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 05 października 2009, 16:21

bodek38 pisze:Koledzy którzy byli na meczu chyba nie pamiętaja że ostatnie minuty Rybnik grał juniorkami bo w innej stuacji nie było by takiego zmniejszenia przewagi

Rybnik grał w końcówce juniorkami? czyli w pewnym momencie trener Orczyk ten wynik jednak kontrolował....najwidoczniej obserwowaliscie mecz z dwóch różnych miejsc....Ty widziałeś co innego,a kibice z Poznania co innego. Oceny meczu zapewne też inne.....Ciekawy jestem,jak ten mecz właśnie wyglądał z perspektywy fanów Utexu... :wink:

romek
Amator

Postautor: romek » 05 października 2009, 17:09

Teraz czekam na to jak Matrix zacznie nam udowadniać,że między stwierdzeniami "ostatnie minuty",a " mecz od początku do końca kontrolowany przez podopieczne trenera Orczyka" nie ma różnicy.

bodek38
Młodzik

Postautor: bodek38 » 05 października 2009, 17:37

o dziwo pan trener o wiele częsciej rotował skłądem niż to bywało w zeszłym sezon sam byłem w szoku jak pan O na dwie miuty przed końcem wpuscił juniorki i wtedy dostaliśmy trzy trójki stąd ten wynik taki a nie inny

Awatar użytkownika
raflik16
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: raflik16 » 06 października 2009, 07:50

Ja bym napisał tak. Jak jest się zawsze na wyjeździe i jest mecz przegrany to zawsze patrzy się trochę inaczej. Inne emocje :) :D
Co do meczu to trener od początku po uzyskaniu kilku punktowej przewagi zaczął rotować składem. Praktycznie 9 zawodniczkom trener dał pograć i zaprezentować się. Może wynikało to z tego że nie rozegraliśmy żadnego sparingu. Chciał pewnie sprawdzić w jakiej są dyspozycji. Do 2-3 kwarty ten mecz to był Skobel, Mrozińska - ROW. Później to było spokojne punktowanie Poznaniaczek. Przed końcem meczu nawet nasza młodzież sobie pobiegała po boisku :) Mecz był fajny dziewczyny z Poznania super walczyły nie było dla nich straconych piłek. Gdyby Poznań przyjechał w pełnym składzie napewno było by jeszcze ciekawie.

Co do meczu jeszcze to ROW grał bardzo indywidualnie. Popisy indywidualne Amerykanek. Nie ma kogo wyróżniać w tym meczu bo każdy coś pokazał. Podejrzewam że najwiekszym zaskoczeniem dla nas była gra Katarzyny Suknarowskiej która dużo ożywienia wniosła. Grała na ludzie i to jej wychodziło.

Teraz czeka nas trudny wyjazd do Leszna.

Pozdrowienia dla Kibiców z Poznania:) Fajnie że pokazaliście się u nich w Pawłowicach :wink: Tak się zastanawiam gdzie by was posadzili gdyby było was więcej.
ROW ROW ROW RYBNIK

Rybnik to miasto polskie!
Rybnik to miasto śląskie!
Rybnik - miasto górnicze!
Rybnik na całe życie!

www.kkrow.tnb.pl - strona kibiców ROWu Rybnik

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”