11 kolejka FGE: Orzeł Polkowice - ROW Rybnik 59-68
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
11 kolejka FGE: Orzeł Polkowice - ROW Rybnik 59-68
Niedziela, 22.11.2009 godz.18.00
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Re: 11 kolejka FGE: Orzeł Polkowice - ROW Rybnik
Do przerwy wyglądało to nieźle. Teraz wydaja się nam odjeżdzac, ale jeszcze jest troche czasu. Rybnik ma chyba jednak zbyt "krótką ławkę", by myśleć o zwycięstwie.
Pomscimy polskie znaki w stopkach: zażółć gęślą jaźń!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Gratulacje dla Rybnika
Zgodnie z planem 
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
gratulacje dla Rybnika. juz w czwartek było widac, że laski są bez formy. na Ibizę wystarczyło, na Rybnik - nie.
o meczu nie bede się wypowiadał, bo nie mialem możliwości obejrzenia go na żywo.
o meczu nie bede się wypowiadał, bo nie mialem możliwości obejrzenia go na żywo.
Aaaaheeejaaahooooo!!!!!
Brawo dla dziewczyn i kadry trenerskiej, to nasze najcenniejsze zwycięstwo wyjazdowe od powrotu do Ekstraklasy.
Brawo dla dziewczyn i kadry trenerskiej, to nasze najcenniejsze zwycięstwo wyjazdowe od powrotu do Ekstraklasy.
Pomscimy polskie znaki w stopkach: zażółć gęślą jaźń!
Re: 11 kolejka FGE: Orzeł Polkowice - ROW Rybnik 59-68
Mega zaskoczenie.... obstawiałem 11-15 dla Polkowic. A tu takie coś...
Ale gratulacje dla Rybnika.!
Ale gratulacje dla Rybnika.!
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!! wreszcie Polkowice pokonane gratulacje
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Po meczu w Gorzowie widzialem ze zespol z Rybnika to naprawde bardzo fajnie zbudowany zespol i zwyciestwa przyjda szybko
Zwyciestwo w Polkowicach na pewno nie jest duza niespodzianka
i spokojnie mozna bylo stawiac dzisiaj na Rybnik z handi 9pkt
(pewny kursik 1,9
)
Niech trener Orczyk buduje pomalu taki drugi "AZS" w Rybniku... juz w jednym poszedl za nami w slady

Niech trener Orczyk buduje pomalu taki drugi "AZS" w Rybniku... juz w jednym poszedl za nami w slady
- hellraiser
- Junior
Endrju pisze:Po meczu w Gorzowie widzialem ze zespol z Rybnika to naprawde bardzo fajnie zbudowany zespol i zwyciestwa przyjda szybkoZwyciestwo w Polkowicach na pewno nie jest duza niespodzianka
(pewny kursik 1,9
)
Niech trener Orczyk buduje pomalu taki drugi "AZS" w Rybniku... juz w jednym poszedl za nami w slady![]()
Porażka CCC dla was to nie jest aż taka cudowna wiadomość.
Świetny wynik dla Gdyni.

-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
hellraiser pisze:Endrju pisze:Po meczu w Gorzowie widzialem ze zespol z Rybnika to naprawde bardzo fajnie zbudowany zespol i zwyciestwa przyjda szybkoZwyciestwo w Polkowicach na pewno nie jest duza niespodzianka
(pewny kursik 1,9
)
Niech trener Orczyk buduje pomalu taki drugi "AZS" w Rybniku... juz w jednym poszedl za nami w slady![]()
Porażka CCC dla was to nie jest aż taka cudowna wiadomość.
Świetny wynik dla Gdyni.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szczerze powiem ... nie obchodzi mnie ktore miejsce zajmie Lotos Wisla i CCC... AZS ma zajac 1 miejsce po sezonie zasadniczym i tyle w temacie
Zeby skonczylo sie gadanie ze "weszlismy do finalu bo ominelismy Lotos i Wisle w polfinale"
Ta liga jest niemożliwa w tym sezonie. I weź tu teraz obstawiaj mecze
Dobrze, że akurat tego nie grałem. Gratulacje dla ROWu
- hellraiser
- Junior
Endrju pisze:AZS ma zajac 1 miejsce po sezonie zasadniczym i tyle w temacie
Nawet dla tego też to nie jest to szczęśliwy wynik. My tam zanotowaliśmy wtopę a wy wygraliście.
Gratulacje dla Rybnika.Potwierdza się że łączenie pucharów z ligą nie jest aż tak banalne.

-
koszykarz
no i Rybnik zaczyna odrabiać straty. Co było w sumie pewne bo przecież skład mają dość mocny - tyle że trochę krótka ławka no i Amerykanki (poza Bell) musiały zatrybić o co kaman. A że są młode - to musiało to trochę trwać...
u siebie Rybnik będzie ostro wyrywał punkty najlepszym (tzn. mam nadzieję) i oczywiście pomijając mecz z Energą
Rybniczanki nie są bez szans nawet na zajęcie 5 miejsca przed play off - jeśli Energa będzie grać w takim składzie jak teraz. To niestety jest na to szansa
Gratki dla Rybnika jednym słowem
Mnie chociaż ucieszył eval CARTER - w kontekście Fantasy dobre i to
u siebie Rybnik będzie ostro wyrywał punkty najlepszym (tzn. mam nadzieję) i oczywiście pomijając mecz z Energą
Rybniczanki nie są bez szans nawet na zajęcie 5 miejsca przed play off - jeśli Energa będzie grać w takim składzie jak teraz. To niestety jest na to szansa
Gratki dla Rybnika jednym słowem
Mnie chociaż ucieszył eval CARTER - w kontekście Fantasy dobre i to
pełen szok Brawa Dla Rybnika 
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
- Jestem z Gorzow
- Nowy na forum
No to ładnie AZS wygrało w Pruszkowie, a Rybnik w Polkowicach
Zajebiscie!!

elen: Ode mnie ostrzeżenie, po co ten wulgaryzm?
Zajebiscie!!
elen: Ode mnie ostrzeżenie, po co ten wulgaryzm?
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15!
-AZS?
-Co?!
-Małooooooooooooooooooooooooo!!!!!!
-AZS?
-Co?!
-Małooooooooooooooooooooooooo!!!!!!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”