Graty dla Gorzowa.
12 kolejka FGE: TS Wisła Kraków-AZS PWSZ Gorzów Wlkp. 76-83
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: 12 kolejka FGE: TS Wisła Kraków-AZS PWSZ Gorzów Wlkp.
No nic na usta ciśnie się analogia pomiędzy porazką repy z Hiszpanią pare lat temu
Graty dla Gorzowa.
Graty dla Gorzowa.
Nie wierze w to to jakiś armagedon co najmniej Jela lepszy eval od Piekarskiej ,Samanta to jakaś magia 30 eval nie wiem co Darek im przed 4 kwartą włożył do głów ale było skuteczne
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
Gratulacje dla Gorzowa, a szczególne dla Richards bo to ona dziś ten mecz wygrała.
Nie wiem jak mogliśmy tak sfrajerzyć 4 kwartę, nie wiem jak mogliśmy mieć w niej 4 zbiórki przy 18 AZS-u i w końcu nie wiem jak mogliśmy ją przegrać 20 p...ale widać niestety mogliśmy.
No to 3 mecze u siebie z drużynami z pierwszej 4-ki i 3 porażki...jeśli inni nam nie pomogą to więcej niż 4tego miejsca przed PO nie ugramy, ale będzie to tylko i wyłączenie nasza wina.
Nie wiem jak mogliśmy tak sfrajerzyć 4 kwartę, nie wiem jak mogliśmy mieć w niej 4 zbiórki przy 18 AZS-u i w końcu nie wiem jak mogliśmy ją przegrać 20 p...ale widać niestety mogliśmy.
No to 3 mecze u siebie z drużynami z pierwszej 4-ki i 3 porażki...jeśli inni nam nie pomogą to więcej niż 4tego miejsca przed PO nie ugramy, ale będzie to tylko i wyłączenie nasza wina.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
Czy ja wiem .Nie chcę tu jakiś kłótni ,ale nasze stanęły w 3 kwarcie na 10 pkt my was w 4 na 9 .
Gorzów robił podobne rzeczy z Francuzkami więc myślę że nie ma co tak na Dziewczyny z nad Wisły od razu lać krytyki
Gorzów robił podobne rzeczy z Francuzkami więc myślę że nie ma co tak na Dziewczyny z nad Wisły od razu lać krytyki
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
Coz, trzecie mecz z czołowym zespołem w lidze u siebie i trzeci raz wpis trzeba zacząc od gratulacji.
Na czwartą kwartę nasze panie wyszły chyba myśląc juz o Salamance wiec obejrzeliśmy powtórkę z Gospica, tyle ze bez happy endu. Jak sie wyjdzie na parkiet nie skoncentrowanym to potem ciężko wrócić do normalnej gry, zwłaszcza jak rywal sie rozpędzi tak jak dziś Gorzów. W pewnym momencie zaczęły skakać nam po głowach, zwłaszcza Richards
która niewątpliwe była bohaterką meczu. No i przegraliśmy teoretycznie wygrany mecz
Sędziowanie tragiczne, ale stronnicze? Zanim Gorzów dostał pierwszy faul powinien mieć juz 3 przewinienia na koncie.. ogólnie sędziowie i tak odgwizdali mu co najwyższej 3/4 tego co powinn..
Dobrze ze następny mecz już wkrótce , panie będą miały okazję do rehabilitacji bo w lidze.. coż.. RS już przegrany, musimy sie cieszyć że ktoś wymyślić cos takiego jak PO. Licze że wtedy spotkamy się jeszcze z Gorzowem.
Na czwartą kwartę nasze panie wyszły chyba myśląc juz o Salamance wiec obejrzeliśmy powtórkę z Gospica, tyle ze bez happy endu. Jak sie wyjdzie na parkiet nie skoncentrowanym to potem ciężko wrócić do normalnej gry, zwłaszcza jak rywal sie rozpędzi tak jak dziś Gorzów. W pewnym momencie zaczęły skakać nam po głowach, zwłaszcza Richards
Sędziowanie tragiczne, ale stronnicze? Zanim Gorzów dostał pierwszy faul powinien mieć juz 3 przewinienia na koncie.. ogólnie sędziowie i tak odgwizdali mu co najwyższej 3/4 tego co powinn..
Dobrze ze następny mecz już wkrótce , panie będą miały okazję do rehabilitacji bo w lidze.. coż.. RS już przegrany, musimy sie cieszyć że ktoś wymyślić cos takiego jak PO. Licze że wtedy spotkamy się jeszcze z Gorzowem.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
- hellraiser
- Junior
Saletra pisze:No nic na usta ciśnie się analogia pomiędzy porazką repy z Hiszpanią pare lat temu![]()
Graty dla Gorzowa.
A o cieniasie Hernandezie-nic
Po pierwsze sędziowanie. Niech w Gorzowie nie robią z siebie drugich skrzywdzonych Omaniców -najpierw Koszyce teraz Kraków. Sędziowanie było poprawne-Gorzów tak broni coś zyskuje i coś traci. Sędziowie Wiśle nie pomagali.
Teraz sprawa jest jasna w sezonie zasadniczym o pierwsze miejsce walczy Gorzów z Lotosem o 3 miejsce Wisła z CCC. Bardzo ważny mecz za tydzień AZS-Lotos. Jak Gorzów wygra to jego szanse ogromnie wzrosną , jak przegra Gdynia będzie blisko 1 miejsca.
Ten mecz miał jednego ojca, córkę i matkę zwycięstwa jednocześnie-trenera Maciejewskiego. Już z meczu z nami Hiszpan przegrał rywalizacje z Winnickim, teraz mimo ograniczeń - wiadomo Maciejewski ma zespól upośledzony pod koszem (być może tylko do stycznia bo w Gorzowie zdają sobie z tego sprawę gdzie trzeba się wzmocnić) zniszczył Hernandeza.Sorry nie uważam Hiszpana za złego trenera ale trzeba stwierdzić fakt.

2 lata temu Hernandeza zniszczył dwukrotnie Herkt 
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Normalnie jaja jak berety..żeby przy -15 wyciagnac wynik z takim rywalem jak Wisła to chyle czoła
Pokazaliśmy wielki charakter w tym meczu. Ale komentarz na TVP sport był żenująco stronniczy. To nie przystoi telewizji publicznej i ogólnopoolskiej. Wstydzcie sie Państwo komentatorzy... Samantha przeszła samą siebie. Justyna też chyba rozegrała najlepszy mecz w sezonie. A i Jela Vidacic zebrała 2x tyle piłek co Burse
Gratulacje dla zespołów za stworzenie dobrego widowiska
bart_81 pisze:Normalnie jaja jak berety..żeby przy -15 wyciagnac wynik z takim rywalem jak Wisła to chyle czołaPokazaliśmy wielki charakter w tym meczu. Ale komentarz na TVP sport był żenująco stronniczy. To nie przystoi telewizji publicznej i ogólnopoolskiej. Wstydzcie sie Państwo komentatorzy... Samantha przeszła samą siebie. Justyna też chyba rozegrała najlepszy mecz w sezonie. A i Jela Vidacic zebrała 2x tyle piłek co Burse
![]()
stronniczość jeszcze można wybaczyć ale żeby komentator siedzący na meczu nie wiedział jakie zawodniczki są aktualnie na parkiecie to troszku żenua
Piękna sprawa, gorzowianki wygrały mecz praktycznie przegrany, pod koniec 3 kw było -15, Piekarska i Kaczmarczyk grały z 4 faulami, a i tak był mega odjazd i przed końcem już praktycznie nie było emocji bo + 6 dla nas. Brawo wszystkie dziewczyny! Richards i Maciejewski szacun, szacun, szacun! Samantha pozamykała usta niektórym na forum (kolejny raz) już chyba na dobre. Buty jej czyścić!
Wiślacy nie martwcie się, przynajmniej zaoszczędzicie na transparencie, możecie go użyć znowu za rok
Wiślacy nie martwcie się, przynajmniej zaoszczędzicie na transparencie, możecie go użyć znowu za rok
-
koszykarz
graty dla Gorzowa - Richards bez kompleksów przeciwko ,,ponoć '' lepszej Cohen. W tym meczu to Richards zagrała o klase lepiej niż Liron...
Świetne rotacje coacha Maciejewskiego. Każda coś wniosła - jedna więcej , druga mniej.
Mi np: podobała się Dureika w tym meczu . Może się rozkręci .
Świetne rotacje coacha Maciejewskiego. Każda coś wniosła - jedna więcej , druga mniej.
Mi np: podobała się Dureika w tym meczu . Może się rozkręci .
Wielkie brawa dla obu drużyn za stworzenie super widowiska. Do poziomu ponownie nie dopasowali się sędziowie. Wielkie gratki dla AZS-u naszego kochanego. Mr Maciejewski nieźle musiał poderwać dziewczyny do walki. Przed nami kolejne emocje w środę, a następnie w niedzielę z Lotosem. Pozdrawiam wszystkich 
Witam wszytkich.
Nie będę oryginalny, ale myślę, że po dzisiejszym meczu z Gorzowem ewidentnie widać to o czym sie mówiło czyli zbyt słabe Polki w naszym składzie. Niestety Aga, Ewelina i Magda to zbyt mało na naszą ligę. Można wygrać Euroligę ale w lidze w tym składzie będzie chyba cieniutko. Ci którzy są bliżej drużyny powinni poruszyć działaczy aby przed play off kogoś znaleźli.
Dziewczyny walczą, ale czegoś brakuje. Do tej pory w drużynie zaprzeczano tej tezie. niestety wydaje sie uzasadniona.
Wspaniała atmosfera na trybunach.
odnośnie mezu to Gorzów miał 44 zbiórki i wpaniałą statystykę rzutów za 3. Wisła tylko dobrą statystykę dwójek.
Nie będę oryginalny, ale myślę, że po dzisiejszym meczu z Gorzowem ewidentnie widać to o czym sie mówiło czyli zbyt słabe Polki w naszym składzie. Niestety Aga, Ewelina i Magda to zbyt mało na naszą ligę. Można wygrać Euroligę ale w lidze w tym składzie będzie chyba cieniutko. Ci którzy są bliżej drużyny powinni poruszyć działaczy aby przed play off kogoś znaleźli.
Dziewczyny walczą, ale czegoś brakuje. Do tej pory w drużynie zaprzeczano tej tezie. niestety wydaje sie uzasadniona.
odnośnie mezu to Gorzów miał 44 zbiórki i wpaniałą statystykę rzutów za 3. Wisła tylko dobrą statystykę dwójek.
Ostatnio zmieniony 28 listopada 2009, 21:49 przez zibiz, łącznie zmieniany 1 raz.
zibiz pisze:Witam wszytkich.
Dziewczyny walczą, ale czegoś brakuje. Do tej pory w drużynie zaprzeczano tej tezie. niestety wydaje sie uzasadniono.
tylko kogo? Kułaga niestety nie sprawdziła się. Wyjściem byłoby pozyskanie jakiejś Amerykanki na pozycję 1-2. Bo jednak Cohen nie gwarantuje niczego (przynajmniej na razie), choć najlepsza byłaby Polka, ale takich na rynku już nie ma. Chyba że kupicie jakiejś Amerykance polski paszport
Kobryn coś wspomniała w pomeczowym wywiadzie że trener za mało ufa polkom może to jest ten problem - brak ogrania np. Kułagi w meczach z ligowymi średniakami?
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”