AZS GORZÓW KIBICOWSKO

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
zancia_a
Kadet

Re: AZS GORZÓW on Tour

Postautor: zancia_a » 15 listopada 2009, 21:45

Marco pisze:Endrju nie wiem co Karola robi za twoimi plecami że przybrałeś taka pozycję :P

Żanci to sie chyba mecz z pogrzebem pomylił :mrgreen:

Bo Endrju się na Karole wypiął a ja przyjęłam bojową pozycje (na kabana) bo chuligani AZS-u nam ciągle grozili gdy koło nas przechodzili... mam na myśli te bojowo nastawione dzieciaczki 8) :lol:
Kozak w necie - pizda w świecie!
Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 15 listopada 2009, 22:13

Czekam na to czy Endrju potwierdzi czy zaprzeczy tej wersji i wypięciu się na Karolę :lol:

I czy dowiemy się w jakimś sensie czy też celu sie wypiął :lol: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
zancia_a
Kadet

Postautor: zancia_a » 29 listopada 2009, 19:05

28.11.09 Wisła Kraków - AZS PWSZ Gorzów 76:83

Obrazek

Obrazek

"Nie liczni, ale fanatyczni!"
Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 29 listopada 2009, 19:14

Endrju jak zwykle na pierwszym planie :mrgreen:

nawet na parkiet skurczybyk pozwolił sobie wskoczyć :twisted: :lol:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

EndrjuBack
Nowy na forum

Postautor: EndrjuBack » 29 listopada 2009, 20:17

Post który napisze będzie pierwszym i ostatnim z tego konta.!

Do Krakowa wybieramy się w grupie 9 osobowej 2 samochodami. 6 osób kibicujących + 3 osoby z prasy. Wyjezdzamy przed 6 a meldujemy sie z paroma postojami o godzinie 13. Samochody odstawiamy na parking i idziemy chwilke pozwiedzac. Na hale docieramy troszeczke za wczesnie okolo godziny 16.30... hala jeszcze zamknieta. Kibice Wisły szykują duza fane z napisem WISLA (która zaprezentowali podczas prezentacji). Wchodzimy na hale pare minut po 17.00.
4-ty raz jestem w Krakowie jednak dopiero pierwszy raz moglem uslyszec i zobaczyc na Wlasne oczy bardzo fajny (ten z ktorego slynie) doping Wisly (Wczesniej przewaznie z trafialem tak ze ekipa pilkarska grala na wyjezdzie i doping byl raczej slaby jak na ich mozliwosci). Co do dopingu musze przyznac ze osoba, która walila w beben te wszystkie rytmy (nie ogladajac chyba ani minuty meczu) to dla mnie "mistrz swiata"... Dopingujac w 6 osób nie mielismy nawet chyba najmniejszej szansy przebic sie przez ten doping... choc raz leciutko sie udalo wykorzystujac chwilke ciszy ze strony Wislaków.
Po ostatniej syrenie szał radosci :D Udało się drugi raz wygrac pod Wawelem :)
Marco pisze:Endrju jak zwykle na pierwszym planie

nawet na parkiet skurczybyk pozwolił sobie wskoczyć

Musiałem przywitać się z Katka :D... po czym Wislacy zarzeli krzyczeć "Katka jest nasza Hej? Gorzów...Katka jest Nasza" :D

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A teraz kilka słów do szanownej administracji:
Skoro zostałem zbanowany (na chwile obecna na 1 miesiac) za chyba "najwieksza glupote" jaka ktokolwiek moglby sobie wyobrazic dajac komukolwiek bana...
(I JAKO ZE JEST TO MÓJ PIERWSZY I OSTATNI POST z nicka Endrjuback)
postaram sie przedstawic sprawę jasno:
Dostałem ostrzezenie a w konsekwencji Bana za:
Endrju pisze:
Tomek_AZS_KK pisze:Sie dziwicie że Was tak szanują.

O kim mowisz ?

Wiec się do tego ustosunkuje.
Przejrzałem regulamin forum KK i nie widzę w nim żadnego punktu który mógłbym złamać żeby dostać Bana na miesiąc 

więc prześledźmy te punkty regulaminu
1. 9) Zabrania się wyzywania i obrażania Forumowiczów oraz klubów, które reprezentują pod rygorem dożywotniego zbanowania. Niedopuszczalne jest również obraźliwe przekręcanie nazw klubów, nazwisk zawodniczek itp.

Swoim wpisem (O kim mówisz) raczej nie złamałem tego punktu.

10) Zabrania się umieszczania przez jednego Użytkownika kilku postów jeden pod drugim (w krótkim odstępie czasu), na Forum dostępna jest opcja "edytowania postów", z której należy korzystać.

Tego tez raczej nie złamałem… ;)

11) Niedopuszczalne jest nabijanie postów, czyli nieuzasadniona krótka odpowiedź mająca na celu tylko i wyłącznie dodanie kolejnej jedynki do licznika czy też post nie wnoszący nic do dyskusji.

Tego tez teoretycznie nie złamałem… gdyz chciałem uzyskac odpowiedz na zarzut innego forumowicza.

A teraz może ten najbardziej wątpliwy punkt regulaminu.

13) Niedopuszczalne jest zaśmiecanie Forum postami niemerytorycznymi, nie mającymi nic wspólnego z tematem wątku.

Temat: Zgody/Kosy/Układy
Jeżeli w temacie SA napisane Zgody/Kosy/Układy czyli pomimo zamierzen autora tematu problem miał być opisany przez kompetentne osoby to jednak jest to forum i wiele osób zaczęło komentować obecne Zgody/Kosy/UKłady. I jeżeli ktoś pisze ze jakas grupa kibicowska nie szanuje innej. TO NIE ZNACZY ze nie pisze na temat. Bo odnosi się do zalozonego tematu.
Jeszcze raz przypomne o co prosil założycie owego tematu
Liquidor pisze:Tak więc prośba żeby osoby w miarę kompetentne z poszczególnych napisały o relacjach z innymi drużynami

Tomek_AZS_KK napisał ze inni kogos nie szanuja… Czyli jak ktos jest kumaty to dojdzie do wniosku ze napisal o „relacjach z innymi druzynami”

Nie może być tak ze ktos sobie ustala zasady… o tym piszemy a o tym nie. To ci wolno a to nie. (Oczywiście nie popieram a jestem wrecz bardzo przeciwny o pisaniu głupot typu ten temu skroil szaliczek a ten tego oplul …),,, i za to osoby powinny dostac w pierwszej kolejności ostrzeżenia bany… jeżeli tak chcecie tempic chamstwo na forum. !

Na koniec jeszcze jedno powiem bo doszly mnie sluchy m.in. z Krakowa… ze chcecie mnie zbanowac forever :D … za zalozenie 2 nicka ;) odniose się do kolejnego punktu regulaminu.

Każdy Użytkownik ma prawo tylko do jednego konta na Forum. Założenie drugiego konta grozi banem!

grozi Banem… a nie Banem dożywotnim <LoL> wiec na przyszłość radze ulepszyc troszke regulamin.

Pozdrawiam Endrju ;)

p..
Amator

Postautor: p.. » 29 listopada 2009, 20:27

EndrjuBack pisze:Post który napisze będzie pierwszym i ostatnim z tego konta.!

Do Krakowa wybieramy się w grupie 9 osobowej 2 samochodami. 6 osób kibicujących + 3 osoby z prasy. Wyjezdzamy przed 6 a meldujemy sie z paroma postojami o godzinie 13. Samochody odstawiamy na parking i idziemy chwilke pozwiedzac. Na hale docieramy troszeczke za wczesnie okolo godziny 16.30... hala jeszcze zamknieta. Kibice Wisły szykują duza fane z napisem WISLA (która zaprezentowali podczas prezentacji). Wchodzimy na hale pare minut po 17.00.
4-ty raz jestem w Krakowie jednak dopiero pierwszy raz moglem uslyszec i zobaczyc na Wlasne oczy bardzo fajny (ten z ktorego slynie) doping Wisly (Wczesniej przewaznie z trafialem tak ze ekipa pilkarska grala na wyjezdzie i doping byl raczej slaby jak na ich mozliwosci). Co do dopingu musze przyznac ze osoba, która walila w beben te wszystkie rytmy (nie ogladajac chyba ani minuty meczu) to dla mnie "mistrz swiata"... Dopingujac w 6 osób nie mielismy nawet chyba najmniejszej szansy przebic sie przez ten doping... choc raz leciutko sie udalo wykorzystujac chwilke ciszy ze strony Wislaków.
Po ostatniej syrenie szał radosci :D Udało się drugi raz wygrac pod Wawelem :)
Marco pisze:Endrju jak zwykle na pierwszym planie

nawet na parkiet skurczybyk pozwolił sobie wskoczyć

Musiałem przywitać się z Katka :D... po czym Wislacy zarzeli krzyczeć "Katka jest nasza Hej? Gorzów...Katka jest Nasza" :D

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A teraz kilka słów do szanownej administracji:
Skoro zostałem zbanowany (na chwile obecna na 1 miesiac) za chyba "najwieksza glupote" jaka ktokolwiek moglby sobie wyobrazic dajac komukolwiek bana...
(I JAKO ZE JEST TO MÓJ PIERWSZY I OSTATNI POST z nicka Endrjuback)
postaram sie przedstawic sprawę jasno:
Dostałem ostrzezenie a w konsekwencji Bana za:
Endrju pisze:
Tomek_AZS_KK pisze:Sie dziwicie że Was tak szanują.

O kim mowisz ?

Wiec się do tego ustosunkuje.
Przejrzałem regulamin forum KK i nie widzę w nim żadnego punktu który mógłbym złamać żeby dostać Bana na miesiąc 

więc prześledźmy te punkty regulaminu
1. 9) Zabrania się wyzywania i obrażania Forumowiczów oraz klubów, które reprezentują pod rygorem dożywotniego zbanowania. Niedopuszczalne jest również obraźliwe przekręcanie nazw klubów, nazwisk zawodniczek itp.

Swoim wpisem (O kim mówisz) raczej nie złamałem tego punktu.

10) Zabrania się umieszczania przez jednego Użytkownika kilku postów jeden pod drugim (w krótkim odstępie czasu), na Forum dostępna jest opcja "edytowania postów", z której należy korzystać.

Tego tez raczej nie złamałem… ;)

11) Niedopuszczalne jest nabijanie postów, czyli nieuzasadniona krótka odpowiedź mająca na celu tylko i wyłącznie dodanie kolejnej jedynki do licznika czy też post nie wnoszący nic do dyskusji.

Tego tez teoretycznie nie złamałem… gdyz chciałem uzyskac odpowiedz na zarzut innego forumowicza.

A teraz może ten najbardziej wątpliwy punkt regulaminu.

13) Niedopuszczalne jest zaśmiecanie Forum postami niemerytorycznymi, nie mającymi nic wspólnego z tematem wątku.

Temat: Zgody/Kosy/Układy
Jeżeli w temacie SA napisane Zgody/Kosy/Układy czyli pomimo zamierzen autora tematu problem miał być opisany przez kompetentne osoby to jednak jest to forum i wiele osób zaczęło komentować obecne Zgody/Kosy/UKłady. I jeżeli ktoś pisze ze jakas grupa kibicowska nie szanuje innej. TO NIE ZNACZY ze nie pisze na temat. Bo odnosi się do zalozonego tematu.
Jeszcze raz przypomne o co prosil założycie owego tematu
Liquidor pisze:Tak więc prośba żeby osoby w miarę kompetentne z poszczególnych napisały o relacjach z innymi drużynami

Tomek_AZS_KK napisał ze inni kogos nie szanuja… Czyli jak ktos jest kumaty to dojdzie do wniosku ze napisal o „relacjach z innymi druzynami”

Nie może być tak ze ktos sobie ustala zasady… o tym piszemy a o tym nie. To ci wolno a to nie. (Oczywiście nie popieram a jestem wrecz bardzo przeciwny o pisaniu głupot typu ten temu skroil szaliczek a ten tego oplul …),,, i za to osoby powinny dostac w pierwszej kolejności ostrzeżenia bany… jeżeli tak chcecie tempic chamstwo na forum. !

Na koniec jeszcze jedno powiem bo doszly mnie sluchy m.in. z Krakowa… ze chcecie mnie zbanowac forever :D … za zalozenie 2 nicka ;) odniose się do kolejnego punktu regulaminu.

Każdy Użytkownik ma prawo tylko do jednego konta na Forum. Założenie drugiego konta grozi banem!

grozi Banem… a nie Banem dożywotnim <LoL> wiec na przyszłość radze ulepszyc troszke regulamin.

Pozdrawiam Endrju ;)

Jako, że nie miałem możliwości oglądać tego meczu na żywo więc nie mogę ocenić dopingu Wiślaków. Lecz z tego co było można zauważyć w TV, to naprawdę z świetnej strony pokazali się kibice gospodarzy i to nie po raz pierwszy. Zaś kibice z Gorzowa byli tylko raz słyszalni na minutę i 53s do końca 1 kwarty, co i tak budziło mój zachwyt, że udało im się wychwycić moment ciszy na hali:P

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 30 listopada 2009, 18:30

Obrazek

Krakowski zwyczaj ;)
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
zancia_a
Kadet

Postautor: zancia_a » 03 grudnia 2009, 15:54

Nie wiem gdzie to umieścić więc umieszczę tu :D

Mecz z Rivas Ecopolis Madryt ;)
Na prezentacji pokazujemy nasza pierwszą wielkoformatowa sektorówkę :)

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 03 grudnia 2009, 16:34

Jakie wymiary?
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
zancia_a
Kadet

Postautor: zancia_a » 03 grudnia 2009, 16:57

22m na 4,5m ;)
Obrazek

Semper fidelis
Nowy na forum

Postautor: Semper fidelis » 03 grudnia 2009, 18:19

Kto jest fundatorem?

p..
Amator

Postautor: p.. » 03 grudnia 2009, 18:20

Fundatorem jesteśmy My sami....

Awatar użytkownika
zancia_a
Kadet

Postautor: zancia_a » 03 grudnia 2009, 18:32

Semper fidelis pisze:Kto jest fundatorem?
p.. pisze:Fundatorem jesteśmy My sami....

Tak jak p.. 8) napisał My sami, czyli nasz KK.
Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 03 grudnia 2009, 18:39

Nie musisz powtarzać :P czytać każdy z nas umie :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
zancia_a
Kadet

Postautor: zancia_a » 03 grudnia 2009, 19:51

Trochę tak nie wyraźnie widać... no ale chociaż tyle mamy...

http://www.youtube.com/watch?v=HsBM31frIEk
Obrazek

Wróć do „Kibice”