FAN PLKK pisze:No tak przeciez Ty jestes wielki znawca Basketu jak wiekszosc ludzi w Brzegu i przeciez zawodniczka z Brzegu nie moze zrobic nic zlego bo jest swieta i nietykalna... i nie wyjezdzaj mi tu z jezykiem interpunkcja itp bo to nie w tym temacie a o interpunkcje zbytnio nie dbam bo nie od tego jest te forum zeby byly wszedzie przecinki kropki itp a Ty to jestes taki alfa i omega ze wszystkiego i nigdy sie nie mylisz w ortografii ani w niczym wiec ok nie dyskutuj ze mna bo i tak wiesz ze nie masz racji i dlatego wyszukujesz rzeczy nie zwiazanych z Koszykowka co jest zalosne i to bardzo... no skoro polowa kibicow Wisly pisze ze zawodniczka schodzi z usmiechem na lawke i sie glupio smieje to chyba nikt tego nie zmysla..
Obiecałem sobie, że nie będę już z Tobą prowadzić dalszej dyskusji, ale nie dałem rady.
Za znawce basketu się nie uważam, ale pojęcie o tym sporcie mam. Pare lat oglądania, jak również grania coś daje.
Wspomniałem o interpunkcji, nie żeby Cię obrazić, tylko zwyczajnie zwrócić uwagę. Jeżeli wypowiadasz się publicznie to raczej powinieneś starać się zachowywać jakieś określone normy. Takie posty jak Twój ostatni zwyczajnie źle się czyta z powodu braku przecinków i "takich tam". Alfą i Omegą w j.polskim też nie jestem, ale staram się pisać poprawie i czytelnie.
Rzeczy "niezwiązanie z koszykówką" jakoś same mi się wysuneły czytając Twój post, nie była to próba ucieczki od głównego tematu.
Nie miałem ochoty z Tobą dyskutować ze względu na poziom Twoich wypowiedzi, a nie przez to, że boję się Twoich argumentów, bo według mnie mam ich wiecej i jak w jakimś temacie zabieram głos to zawsze jestem pewny swego.
I jeszcze jedna sprawa:
Już wcześniej zauważyłem, że nie pałasz sympatią do tego klubu, jego trenera, działaczy i kibiców. Teraz widze, że za koszykarkami też nie przepadasz (swoją drogą nie wiem jak można nazwać kobietę, jaka by ona nie byłą, małpą?) i jakoś ogólnie nie pasuje Ci to miasto i jego mieszkańcy.
Jest takie mądre powiedzenie "Zły to ptak, co własne gniazdo kala".
Jak tak bardzo Ci się nie podoba Odra, to po co chodzisz na te mecze? Daj sobie spokój, wszyscy będą szczęśliwsi.
Teraz już naprawde kończe tą dyskusję, bo zszedłem trochę na OT. Jak masz jeszcze coś do mnie to priv.
Jeszcze raz gratulacje dla Wisły za zasłużoną wygraną i dużo zdrowia dla p.Gburczyk.