Co słychać w Gdyni?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Co słychać w Lotosie
Rzymi zdrajca leci na 2 fronty i kręci doping także na Prokomie 
Mecz z CCC Polkowice był ostatnim w barwach Lotosu Gdynia dla Shameki Christon. Amerykanka ma kontrakt tylko do końca roku i już jutro wylatuje do USA. Christon, żegnając się z kibicami, zapowiedziała jednak, że jej agent prowadzi rozmowy z władzami klubu na temat przedłużenia kontraktu.
źródło -- www.lotosgdynia.pl
Czyli jest możliwość , że zostanie czy definitywnie out ?
źródło -- www.lotosgdynia.pl
Czyli jest możliwość , że zostanie czy definitywnie out ?
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman
Na konferencji tak powiedziała?
Do nas przyszła się pożegnać po meczu tak jakby miała nie wracać. Z nimi to nigdy nic nie wiadomo...
Do nas przyszła się pożegnać po meczu tak jakby miała nie wracać. Z nimi to nigdy nic nie wiadomo...
Wesołych Świąt dla wszystkich forumowiczów:

P.S. Co do sprawy Christon, to przypatrzcie się dobrze powyższej kartce...Znana osobistość widoczna jest razem z dziewczynami;)

P.S. Co do sprawy Christon, to przypatrzcie się dobrze powyższej kartce...Znana osobistość widoczna jest razem z dziewczynami;)
^^
Haha, nie mów, że Twoim zdaniem to o wszystkim przesądza... Ale... na święta życzę i Tobie, i sobie, i w ogóle wszystkim, żeby tak było.

W sprawie Christon - chyba wszyscy sie zgodza ze Catchings powinna wejsc w sklad na Eurolige jej kosztem, ale fajnie by bylo jakby Shameka zostala u nas w skladzie na PLKK zeby pomoc w play-offach 
Shameka Christon ni zagra już w Lotosie tak jak wcześniej było już podane. Na wylocie jest Emilja Podrug oraz o dziwo Alana Beard
kristofer pisze:Shameka Christon ni zagra już w Lotosie tak jak wcześniej było już podane. Na wylocie jest Emilja Podrug oraz o dziwo Alana Beard
Skąd te newsy?

rzymi pisze:kristofer pisze:Shameka Christon ni zagra już w Lotosie tak jak wcześniej było już podane. Na wylocie jest Emilja Podrug oraz o dziwo Alana Beard
Skąd te newsy?
za sportowefakty.pl
-
reaktywacja
- Junior
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
jesli zmiana będzie dotyczyc np 3 zawodniczek to nie powiedziałbym że to będą zmiany kosmetyczne..no ale ok.
Taka Emilje to widziałbym nawet w Gorzowie..tyle że w przypadku plkk to chyba niewystarczające wzmocnienie by było.
Taka Emilje to widziałbym nawet w Gorzowie..tyle że w przypadku plkk to chyba niewystarczające wzmocnienie by było.
Kozak w necie - pizda w świecie!

- tankista
- Żak
- Kontaktowanie:
No niestety ale z kasą u nas dawno tak źle nie było od lat, i nie zapowiada się by znalazła się jakaś większa kasa 
Jakby to rzekł 50 Cent: 'Get Rich or Die Tryin'. Ciekawe kogo niby mają na celowniku. Czekam z niecierpliwością na wszystkie ogłoszenia w tej sprawie. Zaczynam powoli martwić się nie tylko o 14.01 i Brno ale także o 10.01 i Odrę Brzeg.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”