Generalny sprawdzian Ostrovii
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Cavek pisze:mati pisze:Cavek pisze:Czy w sparingu zagrala Karolina Kaczmarek ?
Nie Kara nie wystąpiła w tym spotkaniu. Co nie znaczy, ze w Chełmie nie zagra![]()
![]()
My sie Kary nie boimy bo z Williams wystapimyWiadomo juz gdzie sie zatrzymacie ? W Kamenie czy gdzies indziej ?
w sumie chyba własnie tam. tak jak ostatnio.
mati pisze:Cavek pisze:mati pisze:Cavek pisze:Czy w sparingu zagrala Karolina Kaczmarek ?
Nie Kara nie wystąpiła w tym spotkaniu. Co nie znaczy, ze w Chełmie nie zagra![]()
![]()
My sie Kary nie boimy bo z Williams wystapimyWiadomo juz gdzie sie zatrzymacie ? W Kamenie czy gdzies indziej ?
w sumie chyba własnie tam. tak jak ostatnio.
He he szkoda ze juz Piekielko w Kamenie zamkneli
Matii pisze:mati pisze:Matii pisze:Ja proponuje "Zacisze"
tak żeby nie było za daleko od hotelu. Chełm tam metropolią nie jest ale trochę sobie połaziliśmy po nim ostatnio
Luzik mati. Zacisze jest niedaleko hotelu. Cavek Ci potwierdzi
Potwierdzam ale bym wolal Kozaka na dole (tzw. Whisky Pub). Trotteria Corleone tez jest o krok od Hotelu. Wogole w okolicach Kameny jest cale zaglebie knajp
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Cavek pisze:Matii pisze:mati pisze:Matii pisze:Ja proponuje "Zacisze"
tak żeby nie było za daleko od hotelu. Chełm tam metropolią nie jest ale trochę sobie połaziliśmy po nim ostatnio
Luzik mati. Zacisze jest niedaleko hotelu. Cavek Ci potwierdzi
Potwierdzam ale bym wolal Kozaka na dole (tzw. Whisky Pub). Trotteria Corleone tez jest o krok od Hotelu. Wogole w okolicach Kameny jest cale zaglebie knajp
hehehehe
jak w wiekszych miastach robi sie clubing to my zrobimy sobie knajping
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Hersi pisze:mati pisze:bez kitu...przecież pół chełma zeszliśmy i żadnej knajpeczki nawet nie widzieliśmy![]()
![]()
![]()
![]()
Ciekawe, gdzie wy w takim razie chodziliscie![]()
hehe...szczerze...nie mam pojęcia..ale szliśmy tak jakbyś za kamene wyszedł prosto tą ulicą...i tam nie było nic takiego w tą stronę
Ale spoko pokażecie nam wszystko. My najczęsciej z ZiZu od 24H do pokoju w hotelu łazliśmy. Mam nadzieję, że Pani w takim drewnianym sklepiku 24h nas pamięta i będą rabaty
-
Daniello
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”