15 kolejka FGE:TS Wisła Kraków - Odra Brzeg 83-66

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Re: 15 kolejka FGE:TS Wisła Kraków - Odra Brzeg 83-66

Postautor: Greebo » 23 grudnia 2009, 17:35

1. Jak dla mnie też decyzja słuszna, bo celowści tam sie nie dopatrzyłem, co nie zmiania faktu że Denson przesadza z łockiowaniem.

2. Do Bobasa; jedyna osoba która tu kogoś powinna przepraszać jets właśnie Denson, bo abstrahując od tego czy zrobiła to umyślnie czy nie zafundowała Gburczyk malo ciekawe przeżycia.A z Twojego postu wynika że ona jest ofiara tego całego zajscia..

3. Do Fan PLKK - fanem PLKK to może i jesteś ale fanem drużyny z Brzegu na pewno nie (a jeśli za takiego się uważasz to powinieneś iść do psychologa). Twoja niechęć do tego klubu wrącz razi, a masz o tyle pecha że po raz peirwszy do kilku sezonów można o nim mówić sporo pozytywnych rzeczy. Zarówno gra jak i wyniki są o niebo lepsze niż ostatnio.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Bobas-Brzeg
Nowy na forum

Postautor: Bobas-Brzeg » 23 grudnia 2009, 17:51

Do Greebo!!!
Po pierwsze...Z tego co wiem to Bryttani chciał przeprosić od razu,ale była jakaś sprzeczka na parkiecie i została odciągnięta a później jak wiesz nie miała sposobności,ale wierzę że te dwie panie się jeszcze zobaczą i powiedzą sobie z oby dwóch stron,gorące i szczere,przepraszam!!!
A napisałem o vice-prezesie,bo lepiej by było obejrzeć całą sytuacje na luzie po meczu i w tedy wydać oświadczenie a ten pan sprowadził Bryttany od razu na dechy!!!I sądzę że powinien ja teraz przeprosić!!!
Po drugie...Tym co się nazywa fan plkk(pisze małą literą bo nie jest warty by pisać dużą)to gostek z Brzegu,synalek naszego byłego trenera i po prostu żal mu ściska tylnie zawiasy,że teraźniejszy trener ma wyniki a jego tato ich nie miał i żali się na wszystkich teraz i jest wrogiem Brzeskiej koszykówki!!!Nie trzeba na takie coś zwracać uwagi,bo po prostu nie warto sobie zaprzątać głowę!!!
Dobrze że cała sprawa się wyjaśniła!!!
Pozdrowienia dla całej Wisełki z Brzegu!!!

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 23 grudnia 2009, 19:34

Bobas-Brzeg pisze:Do Greebo!!!
Po pierwsze...Z tego co wiem to Bryttani chciał przeprosić od razu,ale była jakaś sprzeczka na parkiecie i została odciągnięta a później jak wiesz nie miała sposobności,ale wierzę że te dwie panie się jeszcze zobaczą i powiedzą sobie z oby dwóch stron,gorące i szczere,przepraszam!!!
A napisałem o vice-prezesie,bo lepiej by było obejrzeć całą sytuacje na luzie po meczu i w tedy wydać oświadczenie a ten pan sprowadził Bryttany od razu na dechy!!!I sądzę że powinien ja teraz przeprosić!!!
Po drugie...Tym co się nazywa fan plkk(pisze małą literą bo nie jest warty by pisać dużą)to gostek z Brzegu,synalek naszego byłego trenera i po prostu żal mu ściska tylnie zawiasy,że teraźniejszy trener ma wyniki a jego tato ich nie miał i żali się na wszystkich teraz i jest wrogiem Brzeskiej koszykówki!!!Nie trzeba na takie coś zwracać uwagi,bo po prostu nie warto sobie zaprzątać głowę!!!
Dobrze że cała sprawa się wyjaśniła!!!
Pozdrowienia dla całej Wisełki z Brzegu!!!

rob tak dalej kolego :wink: wkoncu jestes wielkim fachowcem i chodzacom encyklopedia Koszykowki i Brzeskiego zespolu to musisz zaznaczyc swoja obecnosc na forum bo jak moze ktos nie wiedziec ze taka gwiazda jak ty jest na forum.. twoj post jest conajmniej nie na miejscu bo zazdroscic szczerze mowiac nie zazdroszcze bo po drodze jeszcze byl trener Marzec i rowniez w ubieglym sezonie byl Zyskowski ale ty oczywiscie jestes oprocz tego ze swietnym fachowcem to tez potrafisz swietnie czytac w ludzkich umyslach jak widze fajnie ci naprawde tobie to mam czego zazdroscic.. aha i jeszcze jedno moj ojciec tez mial wyniki wiec to jest drugi argument dla ktorego zal mi nic nie sciska a to ze nie podobalo mi sie zagranie denson to juz inna sprawa ktora nie ma nic wspolnego z wynikami zespolu.. ale ty wiesz lepiej bo przeciez ty jestes taki super i w ogole..
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..

Bobas-Brzeg
Nowy na forum

Postautor: Bobas-Brzeg » 23 grudnia 2009, 20:35

rob tak dalej kolego :wink: wkoncu jestes wielkim fachowcem i chodzacom encyklopedia Koszykowki i Brzeskiego zespolu to musisz zaznaczyc swoja obecnosc na forum bo jak moze ktos nie wiedziec ze taka gwiazda jak ty jest na forum.. twoj post jest conajmniej nie na miejscu bo zazdroscic szczerze mowiac nie zazdroszcze bo po drodze jeszcze byl trener Marzec i rowniez w ubieglym sezonie byl Zyskowski ale ty oczywiscie jestes oprocz tego ze swietnym fachowcem to tez potrafisz swietnie czytac w ludzkich umyslach jak widze fajnie ci naprawde tobie to mam czego zazdroscic.. aha i jeszcze jedno moj ojciec tez mial wyniki wiec to jest drugi argument dla ktorego zal mi nic nie sciska a to ze nie podobalo mi sie zagranie denson to juz inna sprawa ktora nie ma nic wspolnego z wynikami zespolu.. ale ty wiesz lepiej bo przeciez ty jestes taki super i w ogole..

Po pierwsze nie jestem twym kolegom!!!
Po drugie już ci tłumaczyłem,że ja jeździłem na wyjazdy,za własne pieniądze a nie że mogłem się zabrać z dziewczynami autobusem,bo była taka sposobność i później się wielce wychylać że NA WYJAZDY JEŹDZIŁEM,ŻE JESTEM KIBICEM!!!O kant d....rozbić takiego kibica!!!
Powiedz mi to prosto w oczy!!!Pod pierdółko!!!Nawet ludzie po za Brzegu zobaczyli jaki jesteś wielki,ale tylko w mordzie,bo tak jesteś cienki!!!A nie jestem żadnym fachowcem,ale za swą drużynę dał bym się pokroić,za naszą Kochaną~~STALÓWKĘ~~I czy było dobrze(bo tak było rzadko)czy było źle(tak było często)bo więcej było porażek niż zwycięstw,to myśmy jeździli po całej Polsce,za własne pieniądze i NIGDY żeśmy się od klubu nie od wrócili!!!
A co do wyników twego taty,to nie jest tylko moje zdanie,że nie miał wyników,ale większość ludzi którzy chodzili i chodzą na kosza w Brzegu,bo nie są obłudni!!!
A napisałem kim jesteś,by wszyscy się dowiedzieli jaki JUDASZ jest wśród nas!!!
Pozdro,myślę że już się nie odezwiesz!!!
A MERKURY był w Brzegu jak jeszcze ciebie w planie nie było!!!
ann:do FANA PLKK i Bobasa-Brzeg
dalszą dyskuję na temat kto ile, czym i za co jeździ za drużyną z Brzegu na mecze wyjazdowe proszę uprzejmie przenieść na privy.
każdy kolejny post nie na temat będzie nagradzany plusikami

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 23 grudnia 2009, 20:50

Po pierwsze nie jestem twym kolegom!!!
Po drugie już ci tłumaczyłem,że ja jeździłem na wyjazdy,za własne pieniądze a nie że mogłem się zabrać z dziewczynami autobusem,bo była taka sposobność i później się wielce wychylać że NA WYJAZDY JEŹDZIŁEM,ŻE JESTEM KIBICEM!!!O kant d....rozbić takiego kibica!!!
Powiedz mi to prosto w oczy!!!Pod pierdółko!!!Nawet ludzie po za Brzegu zobaczyli jaki jesteś wielki,ale tylko w mordzie,bo tak jesteś cienki!!!A nie jestem żadnym fachowcem,ale za swą drużynę dał bym się pokroić,za naszą Kochaną~~STALÓWKĘ~~I czy było dobrze(bo tak było rzadko)czy było źle(tak było często)bo więcej było porażek niż zwycięstw,to myśmy jeździli po całej Polsce,za własne pieniądze i NIGDY żeśmy się od klubu nie od wrócili!!!
A co do wyników twego taty,to nie jest tylko moje zdanie,że nie miał wyników,ale większość ludzi którzy chodzili i chodzą na kosza w Brzegu,bo nie są obłudni!!!
A napisałem kim jesteś,by wszyscy się dowiedzieli jaki JUDASZ jest wśród nas!!!
Pozdro,myślę że już się nie odezwiesz!!!
A MERKURY był w Brzegu jak jeszcze ciebie w planie nie było!!!

no tak przeciez ja nie moglbym byc kolega takiego mistrza Koszykowki jak ty przepraszam.. nie no tak masz oczywiscie kolejny raz racje powinienem nie jechac autobusem z nimi tylko wsiasc w pociag i jechac sam na mecz i wtedy bylbym kibicem racja a tak to jestem tylko zwyklym gosciem ktory uwaza sie za kibice ale nim nie jest.. no bo ludzie z Brzegu wola takich jak ty wielkich kibicow dlatego ja nie moge byc tak zauwazalny jak ty.. no rzeczywiscie 6miejsce gdy nie bylo kasy i gralo sie tylko polskim skladem to byl slaby wynik powinnismy sie wstydzic za niego zakldajac ze tylko raz w historii wczesniej mielismy 5miejsce no ale ok.. potem bylo miejsce 9 to to tez oczywiscie wstyd zakladajac ze podczas tego sezonu wypadla nam Proszczenko ktora byla liderem i potem dzieki bardzo sprawnej pracy klubu czekalismy 4 bodajze mecze az zalatwia ze bedzie mogla grac Williams ktora okazala sie liderka ale to tez szczegol nie mam racji oczywiscie wiem nie jestem tak madry jak ty.. wczesniej byly jakies 7 miejsca itd to tez sa slabe wyniki no ale musze zazdroscic Zyskowskiemu ze zajal 11miejsce w tamtym sezonie masz racje oczywiscie to byl sukces a mialy byc play-offy rok temu jak zapowiadali przed sezonem no ale nie wyszlo ale dobre i 11 no nie? teraz poki co wyrownuje w lidze ktora jest slaba w tym roku miejsce najlepsze jakie zajal moj ojciec ale to jeszcze sporo grania do konca ale to tez szczegol i nie mam racji pewnie jak zazwyczaj ty ja masz.. no ja jestem judaszem a ty jestes taki dobry ze tylko dziekowac ze wydales judasza wszystkim mozesz byc z siebie dumny odwaliles kawal dobrej roboty naprawde az rece sie same do oklaskow skladaja.. wow super naprawde dzieki ze mi powiedziales myslalem ze bylem na swiecie i chodzilem na emcze Merkurego ty to jednak wiesz co i jak jestes gosc.. uklony dla ciebie krolu Basketu..
ann:zgodnie z obietnicą, plusik:)

Bobas-Brzeg
Nowy na forum

Postautor: Bobas-Brzeg » 23 grudnia 2009, 21:25

Tylko małe sprostowanie!!!
Nigdy się nie czułem żadnym królem!!!
Tylko małym wiernym KIBICEM!!!
I kończę z tobą,bo jesteś tego nie warty!!!
Możesz mi podeszwy lizać,nawet nie buty!!!
BAJ!!!!!!!!!!! :D
ann:jak wyżej:)

reaktywacja
Junior

Postautor: reaktywacja » 24 grudnia 2009, 00:17

Czy nie można by usunąć ostatnich kilku postów?
Są nie na temat, pełne inwektyw ze strony niejakiego Bobasa pod adresem Fana PLKK co zdaje się jest niezgodne z regulaminem forum, prezentują poziom kłótni dzieci z podstawówki ("możesz mi podeszwy lizać") i zawierają sporo błędów ortograficznych na dodatek.
Żenada.

A wracając do tematu. Decyzja o niekaraniu Denson wydaje mi się niesłuszna. Gburczyk otrzymała nokautujący cios, a wcale nie znajdowała się na "linii łokcia" Denson. Dostała po solidnym i bardzo niebezpiecznym zamachu. Omal dzięki temu nie zginęła.
Decyzja PLKK jest cichym przyzwoleniem na takie zagrania - ja mówię im stanowcze NIE!
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...

- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 24 grudnia 2009, 00:52

http://sport.tvp.pl/koszykowka/plkk/wid ... j-kontuzji

tutaj świetnie widać to "niezamierzone i wynikające z zaciętości gry" działanie Pani Denson.
Panom z zarządu PLKK gratuluje decyzji. :o :|
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Bobas-Brzeg
Nowy na forum

Postautor: Bobas-Brzeg » 24 grudnia 2009, 10:37

Radzę ci gościu~~z reaktywować~~swoje myślenie!!!
A widzę że to nie jest w ogóle twój wątek,to po co się udzielasz???
Ktoś cię pyta o zdanie???
Taki wielki z ciebie kibic,przed kompem???
Jakoś nigdy nikogo ze `Śledzikowa`w Brzegu nie było???
Bo wy jeździcie tylko na finały MP,zapomniałem!!!Hahahahah!!!
A co do mojej gramatyki,to nie jestem w szkole na dyktandzie,jak byś nie zauważył i będę sobie pisał jak będę chciał a nie będę jak ty siedział ze słownikiem j.Polskiego na kolanach i sprawdzał,cholera,czy dobrze napisałem???
A co do Bryttani Denson,całe szczęście że w PLKK nie siedzą tacy ludzie zaściankowi jak TY!!!
Pozdro!!!

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 24 grudnia 2009, 10:45

narazie poki co tylko ty bronisz denson.. druga sprawa wydaje mi sie ze ten watek jest dla wszystkich fanow Koszykówki kobiecej w Polsce gdyz to co sie stalo nie mialo miejsca tylko w Krakowie ale takze w Toruniu wiec kazdy kibic ma prawo wyrazic zdanie na ten temat.. a decyzje panow z Plkk juz komentowalem i poprostu no zenada zenada..

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 24 grudnia 2009, 11:39

Załóżmy gdyby kibice zrobili oprawę z serpentyn i jakaś trafiła w głowę zawodniczki i rozcięła jej kawałek skóry czy wtedy niektórzy wraz z zarządem odstąpili by od wymierzenia klubowi i kibicom kar argumentując
W związku z kontuzją zawodniczki drużyny X Pani I podczas meczu Ford Germaz Ekstraklasy rozegranego w dniu 14.03.2010 r. w "Z" pomiędzy drużynami Y i XLiga Koszykówki Kobiet po zbadaniu okoliczności zaistniałej sytuacji stwierdza, że zdarzenie nie ma znamion celowogo działania, było przypadkowe i wynikało z czystego przypadku nie rozwinięcia się serpentyny"

:lol:

czy może zarząd PLKK i niektórzy argumentowali by i pisali tak

Skandal w Z, kibole Z ranili zawodniczkę I z drużyny X

a zarząd na stronie pisałby wtedy

W związku z kontuzją zawodniczki drużyny X Pani I podczas meczu Ford Germaz Ekstraklasy rozegranego w dniu 14.03.2010 r. w "Z" pomiędzy drużynami Y i X , Polska Liga Koszykówki Kobiet po zabadaniu okoliczności zaistniałej sytuacji stwierdza, że zdarzenie wykazuje znamiona celowogo działania, nie było przypadkowe i wynikało z niechęci do zawodniczki. PLKK uznaje zachowanie publiczności za skandaliczny i nakłada na klub karę finansową w wysokości .?.?.. zł!

Widzę, że zarząd PLKK podarował nam wszystkim prezent na święta w postaci argumentacji " braku celowości i przypadkowości zdarzeń" Teraz można będzie wszystko tak usprawiedliwiać i wszyscy będą się powoływać na przypadek Denson.

To już w piłce nożnej można karać zawodników po meczu za brutalne zagrania mimo, że nie mają znamion celowości i są przypadkowe.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Bobas-Brzeg
Nowy na forum

Postautor: Bobas-Brzeg » 24 grudnia 2009, 11:50

FAN PLKK pisze:narazie poki co tylko ty bronisz denson.. druga sprawa wydaje mi sie ze ten watek jest dla wszystkich fanow Koszykówki kobiecej w Polsce gdyz to co sie stalo nie mialo miejsca tylko w Krakowie ale takze w Toruniu wiec kazdy kibic ma prawo wyrazic zdanie na ten temat.. a decyzje panow z Plkk juz komentowalem i poprostu no zenada zenada..

Wróć do wcześniejszych wpisów,to się przekonasz,że nie tylko ja bronie Denson!!!
A chciałem zwrócić ci uwagę na jeden szczegół,musisz się dowiedzieć kiedy będą najbliższe wybory do zarządu PLKK,bo ty człeku się po prostu marnujesz!!!Na tyle!!!
A teraz idź i walnij sobie karpia!!!
Pozdrowienia dla wszystkich Fanów Żeńskiego Basketu(zaznaczam fanów a nie krytyków)!!!

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 24 grudnia 2009, 13:16

nie nie ja sie bym nie nadawal przeciez do zarzadu plkk bo ty idealnie do niego pasujesz bo przeciez zawsze masz racje i wszystko swietnie widzisz siedzac w niemczech.. wiec musisz sie zglosic koniecznie napewno zaglosuje na ciebie.. a karpi nie lubie dla twojej wiadomosci wiec sam sobie mozesz go jak powiedziales walnac..

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 24 grudnia 2009, 14:54

Bobas-Brzeg pisze:Radzę ci gościu~~z reaktywować~~swoje myślenie!!!
A co do mojej gramatyki,to nie jestem w szkole na dyktandzie,jak byś nie zauważył i będę sobie pisał jak będę chciał a nie będę jak ty siedział ze słownikiem j.Polskiego na kolanach i sprawdzał,cholera,czy dobrze napisałem???
A co do Bryttani Denson,całe szczęście że w PLKK nie siedzą tacy ludzie zaściankowi jak TY!!!
Pozdro!!!

Bobasie :lol: nie ty wyznaczasz reguły kto gdzie może się udzielać :lol: i zaściankowość własną udowadniasz cały czas. :lol: nikt ciebie nie obraża a ty od razu wyjeżdżasz z takimi tekstami :lol: ale wybacz, tak jak napisał FAN PLKK: tylko ty jesteś jedynym prawdziwym kibicem.

co do zagrania Denson... celowe czy też nie ale jak wiele osób pisało - to drugi nos w ciągu trzech miesięcy... ciekawe ile jeszcze zaliczy takich zagrań zanim ktoś na to zareaguje. a wytłumaczenie zarządu PLKK naprawdę jest świetne.
ObrazekObrazek

Bobas-Brzeg
Nowy na forum

Postautor: Bobas-Brzeg » 24 grudnia 2009, 16:47

rzymi pisze:
Bobas-Brzeg pisze:Radzę ci gościu~~z reaktywować~~swoje myślenie!!!
Pozdro!!!

Bobasie :lol: nie ty wyznaczasz reguły kto gdzie może się udzielać :lol: i zaściankowość własną udowadniasz cały czas. :lol: nikt ciebie nie obraża a ty od razu wyjeżdżasz z takimi tekstami :lol: ale wybacz, tak jak napisał FAN PLKK: tylko ty jesteś jedynym prawdziwym kibicem.

co do zagrania Denson... celowe czy też nie ale jak wiele osób pisało - to drugi nos w ciągu trzech miesięcy... ciekawe ile jeszcze zaliczy takich zagrań zanim ktoś na to zareaguje. a wytłumaczenie zarządu PLKK naprawdę jest świetne.

Coś ci koleżko mody powiem!!!
Bez urazy!!!
Fakt,od ok.15 lat nie jeżdżę ani nie chodzę już na mecze klubu któremu oddałem praktycznie całe życie(bo już go po prostu nie ma,tradycje po Stali Brzeg przejeła Odra Brzeg)bo odległość mnie hamuje,ale śledzę cały czas,to coś się dzieje w Brzeskim Klubie i jestem na bieżąco ze sprawami które mnie interesują od wielu lat,bo to jest moja pasja!!!
A jak słyszę ludzi którzy z jakiś osobistych względów robią to co robią,to nie będę stał z boku i paczył się na ich obłudę!!!A po drugie ja nikogo nie obrażam,bo jak piszę z błędami i siedzę przed kompem,to odpoczywam a nie zastanawiam się za bardzo czy ja piszę gramatycznie poprawnie,czy też ortograficznie poprawnie!!!Mam luzik i swój czas i tez nikogo nie poprawiam,bo mnie to NIE INTERESUJE!!! I tez nie pozwolę by mnie ktoś poprawiał,NIE JESTEM NA DYKTANDZIE OGÓLNOPOLSKIM A W ŻYRI NIE ZASIADA PROFESOR MIODEK!!!To tyle w temacie!!!
A co do sprawy Denson???Zauważ że nie odzywałem się do póki nie zobaczyłem całej sytuacji na necie w swym życiu zobaczyłem trochę krwi na parkiecie po różnych starciach i wybacz,ale umiem rozróżnić celowe zagranie faul a nie celowe i tu możesz się ze mną nie zgadzać,ale dzięki że panowie z PLKK podzielają moją opinie że faul nie był umyślny,może brutalnie to wyglądało ale nie było UMYŚLNE!!!
Pozdrawiam cię i nie osądzaj z góry,dobra rada!!!

na jakiś czas zamykam, bo niektórzy jednak nie dorośli do dyskusji na odpowiednim poziomie

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”