Mylić się jest rzeczą ludzką
Co słychać w Gorzowie?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- markylipek
- Młodzik
Re: Co słychać w Gorzowie?
Maciejewski ją obserwował, statystyki miała świetne ale do naszej ligi się nie nadaje. Shaq też miał być wzmocnieniem w Cleveland a gra na razie zdecydowanie poniżej oczekiwań 
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Greebo..no bieda u nas straszna faktycznie..wogóle nie wiem jakim cudem wygrywamy tyle spotkań..a może to jeden z cudów naszego Premiera Donalda T. (nieplanowany, ale za to ziszczony
)
A tak poważnie to może u nas po prostu liczy się każdą złotówke, aby uchować się od ewentualnych kłopotów..
A w Eurolidze 5 min zmiany moze dawac i Chaliburda (wiele gorsza od Vidacic pewnie nie będzie), poza tym często gramy też składem z Zurowską, Kaczmarczyk i Spencer i wtedy Piekarska mogłaby odpocząć.
A tak poważnie to może u nas po prostu liczy się każdą złotówke, aby uchować się od ewentualnych kłopotów..
A w Eurolidze 5 min zmiany moze dawac i Chaliburda (wiele gorsza od Vidacic pewnie nie będzie), poza tym często gramy też składem z Zurowską, Kaczmarczyk i Spencer i wtedy Piekarska mogłaby odpocząć.
Greebo pisze:
A i dla feri wypowiedzi Darka po pozyskaniu Jeli:Jelą interesowaliśmy się od dłuższego czasu. Doskonale pasuje do naszej koncepcji budowy drużyny. To zawodniczka z doświadczeniem, ale wciąż bardzo młoda, ambitna i pracowitaGorzowianie nie chcieli zatrudniać tej koszykarki tylko na podstawie statystyk. Telefon do menadżera i płytka dvd ruszyła do nas pocztą, a fragmenty meczów trafiły również do internetu. - Jela w akcji pokazuje duże chęci, umiejętności i agresję - opowiadał trener KSSSE AZS PWSZ Dariusz Maciejewski. - Już wiem dlaczego po kilkanaście punktów i zbiórek to u niej norma.
No i gdzie tu jest o prześwietlaniu 30 razy? Te wypowiedzi to ja znam. Ok, marudzę i czepiam się, ale chodziło mi o to, że pewnie to pewnie była po prostu czyjaś przypadkowa (lub celowa) pomyłka z 30 punktami średnio i evalem 30. Nie ma co ciągnąć tematu dalej.
Widzisz Kuba teraz tak piszesz, a inna bedzie gadka jak znowu Lotos wpadnie na Wisle w polfinale, ale to inna bajka przeciez.Kuba pisze:(...) Endrju - tabelą w środku sezonu nie ma się co podniecać. nawet ta po zasadniczym jest (za przeproszeniem) o kant dupy rozbić. mam nadzieję, ze i to 'załapiesz'... bo powiem Ci szczerze, że guzik mnie obchodzi Wasza pozycja w tabeli, czy pozycja Orzełka. tak czy siak wszystko rozwinie się w play-off, ale macie teraz swoje 5 minut, to korzystacie. nikt Wam bronił nie będzie, ale powiem tylko dwa słowa: darujcie sobie
bez odbioru
Trzeba jednak przyznac, ze ewidentnie widac brak dobrego centra w zespole, co objawia sie glownie tak mala liczba zwyciestw w Eurolidze. Po Piekarskiej widac brak koncentracji, co skutkuje czestymi stratami i ofensami. Obecnie na pozycji centra w AZSie dla mnie Kaczmarczyk jest numerem 1.
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
- Jestem z Gorzow
- Nowy na forum
kyS pisze:Kuba pisze:Obecnie na pozycji centra w AZSie dla mnie Kaczmarczyk jest numerem 1.
Pozycje Ci się pomyliły
Centrem to Aga mogłaby być w juniorkach
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15!
-AZS?
-Co?!
-Małooooooooooooooooooooooooo!!!!!!
-AZS?
-Co?!
Endrju - zadaj sobie sam pytanie, które wciskasz mi... co 'jechanie' po mnie wnosi do dyskusji pt. 'Co slychac w Gorzowie'. zapytaj swego kumpla po szalu, który niz z gruchy, ni z pietruchy wyskakuje z rezultatami naszych meczów z poprzednich lat
ale jeśli moje wpisy odnośnie nietrafionego transferu w Gorzowie nie pasują do tematu dyskusji, to szczerze przepraszam. biję się w pierś i obiecuję (idąc w ślad za niedoścignionym wzorem w tej kwestii, czyli kibicami KSSSEAZSPWSZGW) nie 'wtrancać' się do dyskusji, gdzie temat nie dotyczy mojego klubu
pozwolisz jednak, że ich nie usunę, by każdy mógł obiektywnie ocenić, kto nie wnosi nic poza jadem do dyskusji...
szczesliwego nowego
szczesliwego nowego
feri pisze:
A ja jestem ciekaw jakiegoś linka do wywiadu, gdzie Maciejewski mówi, że ją prześwietlił na 30 sposobów. Bo pamiętam, że była mowa o 30, ale punktach średnio i ponad 30 evalu w lidze serbskiej...
Odsyłam do lektury Przeglądu Sportowego, sprzed meczu z Lotosem lub Wisłą, nie pamiętam daty. Kto chce, to znajdzie.
bball
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
flash pisze:feri pisze:
A ja jestem ciekaw jakiegoś linka do wywiadu, gdzie Maciejewski mówi, że ją prześwietlił na 30 sposobów. Bo pamiętam, że była mowa o 30, ale punktach średnio i ponad 30 evalu w lidze serbskiej...
Odsyłam do lektury Przeglądu Sportowego, sprzed meczu z Lotosem lub Wisłą, nie pamiętam daty. Kto chce, to znajdzie.
Ale powiedz co tak naprawde chcesz wniesc swoja wypowiedzia ?
Bo kogo to tak naprawde obchodzi ?
To nie pierwszy i nie ostatni center ktory nas opuszcza w przerwie zimowej
Rozumiem twoje rozgoryczenie tym ze zamieniamy Jele na zawodniczke o 2 klasy lepsza
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:flash pisze:feri pisze:
Ale powiedz co tak naprawde chcesz wniesc swoja wypowiedzia ?
Bo kogo to tak naprawde obchodzi ?
Jesli skonczyles przynajmniej trzy klasy gorzowskiej podstawowki to powinienes umiec czytac ze zrozumieniem. Kogo to obchodzi? Twojego ziomka po szalu, który zadał takie pytanie. Jaśniej chyba się nie da...
bball
- Jestem z Gorzow
- Nowy na forum
flash pisze:
Jesli skonczyles przynajmniej trzy klasy gorzowskiej podstawowki to powinienes umiec czytac ze zrozumieniem. Kogo to obchodzi? Twojego ziomka po szalu, który zadał takie pytanie. Jaśniej chyba się nie da...
No widac po twoim poziomie wypowiedzi ze ty "skończyłeś" bardzo dużo tych klas
-AZS?
-Co?!
-AZS?
-Co?!
Dobra, zostawmy już to. Flash nie udowodniłeś niczego. Nie chce mi się teraz grzebać w PS, zwłaszcza, że zaraz wyjeżdżam i wracam po Sylwestrze. Ale jeżeli temat będzie aktywny dalej jak wrócę, to dotrę i odszukam, bo sam zarzuciłem wątpliwość i jeżeli okaże się prawdą przeproszę, jeżeli nieprawdą, przypomnę.
Tymczasem Szczęśliwego Nowego 2010 wszystkim kibicom basketu w Polsce, a w szczególności życzę:
Kibicom drużyny najlepszej po sezonie zasadniczym - mistrzostwa
Kibicom drużyn występujących w Eurolidze medalów lub przynajmniej Final Four
Kibicom drużyn występujących w Euro Cup, tegoż właśnie "Cup-u"
Kibicom pozostałych drużyn, pozytywnych emocji
Reprezentacji, aby rosła w siłę...
Tymczasem Szczęśliwego Nowego 2010 wszystkim kibicom basketu w Polsce, a w szczególności życzę:
Kibicom drużyny najlepszej po sezonie zasadniczym - mistrzostwa
- Jestem z Gorzow
- Nowy na forum
feri pisze:Dobra, zostawmy już to. Flash nie udowodniłeś niczego. Nie chce mi się teraz grzebać w PS, zwłaszcza, że zaraz wyjeżdżam i wracam po Sylwestrze. Ale jeżeli temat będzie aktywny dalej jak wrócę, to dotrę i odszukam, bo sam zarzuciłem wątpliwość i jeżeli okaże się prawdą przeproszę, jeżeli nieprawdą, przypomnę.
Kibicom drużyny najlepszej po sezonie zasadniczym - mistrzostwa![]()
feri pisze:Dobra, zostawmy już to. Flash nie udowodniłeś niczego. Nie chce mi się teraz grzebać w PS, zwłaszcza, że zaraz wyjeżdżam i wracam po Sylwestrze. Ale jeżeli temat będzie aktywny dalej jak wrócę, to dotrę i odszukam, bo sam zarzuciłem wątpliwość i jeżeli okaże się prawdą przeproszę, jeżeli nieprawdą, przypomnę.
Kibicom drużyny najlepszej po sezonie zasadniczym - mistrzostwa![]()
-AZS?
-Co?!
-AZS?
-Co?!
KSSSE AZS PWSZ Gorzów rozwiązał kontrakt z Jelą Vidacić. Klubowi działacze szukają nowej zawodniczki w jej miejsce. Jedną z kandydatek jest doskonale znana w mieście nad Wartą - Nicky Anosike - informuje Gazeta Lubuska.
Anosike dołączyła do KSSSE AZS PWSZ w ubiegłym sezonie i niemal z marszu stała się liderką zespołu. M.in. dzięki jej doskonałej postawie gorzowianki weszły do finału FGE. - Na miejsce Jeli szukamy dobrego centra, a Nicky jest jedną z kandydatek. Amerykanka była bardzo zadowolona z warunków w naszym klubie i przyjemnością
wróciłaby do Gorzowa. Rozmawiamy z jej agentem i zobaczymy co z tego wyniknie. Prawdopodobnie kwestia kontraktu z nową zawodniczką wyjaśni się w najbliższych dniach - powiedział wiceprezes KSSSE AZS PWSZ, Ireneusz Madej na łamach Gazety Lubuskiej.
Anosike ma aktualnie ważny kontrakt z Municipalem Targoviste (Rumunia). Jeśli Amerykanka opuściłaby ten klub i przeszła do Gorzowa, siła KSSSE AZS PWSZ byłaby jeszcze większa. Przypomnijmy, że gorzowianki wygrały w tym sezonie wszystkie 15 meczów w FGE, cały czas walczą także o wyjście z grupy w Eurolidze.
sportowe fakty/ gazeta lubuska
Anosike dołączyła do KSSSE AZS PWSZ w ubiegłym sezonie i niemal z marszu stała się liderką zespołu. M.in. dzięki jej doskonałej postawie gorzowianki weszły do finału FGE. - Na miejsce Jeli szukamy dobrego centra, a Nicky jest jedną z kandydatek. Amerykanka była bardzo zadowolona z warunków w naszym klubie i przyjemnością
wróciłaby do Gorzowa. Rozmawiamy z jej agentem i zobaczymy co z tego wyniknie. Prawdopodobnie kwestia kontraktu z nową zawodniczką wyjaśni się w najbliższych dniach - powiedział wiceprezes KSSSE AZS PWSZ, Ireneusz Madej na łamach Gazety Lubuskiej.
Anosike ma aktualnie ważny kontrakt z Municipalem Targoviste (Rumunia). Jeśli Amerykanka opuściłaby ten klub i przeszła do Gorzowa, siła KSSSE AZS PWSZ byłaby jeszcze większa. Przypomnijmy, że gorzowianki wygrały w tym sezonie wszystkie 15 meczów w FGE, cały czas walczą także o wyjście z grupy w Eurolidze.
sportowe fakty/ gazeta lubuska
Eh wygląda na to ,że miałem racje a szkoda bo przepłacimy ja znów jak ostatni frajerzy 
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
- Jestem z Gorzow
- Nowy na forum
friel pisze:Eh wygląda na to ,że miałem racje a szkoda bo przepłacimy ja znów jak ostatni frajerzy
Nikogo nie przepłacimy, skąd wiesz jak będzie wyglądał jej kontrakt ?
napewno nie będzie to tani gracz, ale zawodniczki pokroju Anosike tyle biorą
-AZS?
-Co?!
-AZS?
-Co?!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”