Przepraszam, czy tu biją?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Re: Przepraszam, czy tu biją?

Postautor: matrix » 29 grudnia 2009, 16:25

Łukasz (L) pisze:Sorry ze wracam do tematu ale...

Podczas towarzyskiego meczu Polska u'20 - Lider - kiedy grała Ewelina - z obszaru całej hali widać było na jej lewej ręce siniaka - i to pokaźnego - zdrowo musiał jej przyłożyć :shock: - że aż tak jest to widoczne - więc cofam mój poprzedni wpis..... :roll:

wszystko rozumiem i współczuję....,ale czy podtrzymywanie tego tematu ma jeszcze jakiś sens? :roll:
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 29 grudnia 2009, 17:27

matrix pisze:
Łukasz (L) pisze:Sorry ze wracam do tematu ale...

Podczas towarzyskiego meczu Polska u'20 - Lider - kiedy grała Ewelina - z obszaru całej hali widać było na jej lewej ręce siniaka - i to pokaźnego - zdrowo musiał jej przyłożyć :shock: - że aż tak jest to widoczne - więc cofam mój poprzedni wpis..... :roll:

wszystko rozumiem i współczuję....,ale czy podtrzymywanie tego tematu ma jeszcze jakiś sens? :roll:

dlatego proponuje zamknac ten temat.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

papageno
Amator

Postautor: papageno » 15 stycznia 2010, 18:55

friel pisze:kurcze mam mieszane uczucia jednocześnie wiemy że omanić jest do tego zdolny z drugiej strony Ewelina jest kutrcze linczujcie mnie ale mało wiarygodną zadowniczką którą ja w3 przeciwieństwie do Endrju w AZS-ie bym nie widział

co to znaczy; "kutrcze" i "w3"?

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 15 stycznia 2010, 22:43

no i kolejny post mamy! Kutrcze zamknijcie ten tamat!!!!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”