Co słychać w Toruniu ?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Co słychać w Toruniu ?
Zdecydujcie się w Toruniu - albo się wzmacniacie, albo osłabiacie.
Już tutaj jeden prorok obwieścił, że w styczniu w Enerdze zostaną juniorki, a tutaj takie coś...
Może jeszcze Tamika do Torunia trafi albo Chamique, która potem w USA będzie reklamowac toruńskie pierniki?
Ciekawy jestem jak teraz Gala będzie współpracowac z Omaniciem. Chociaż cały ten artykuł biorę z dużym przymrużeniem oka, bo ten wybitny redaktor w zeszłym sezonie obwieścił, że zawodniczką Energi jest Szott i nawet przeprowadził z nią na tą okolicznosc wywiad...
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
paulo2907 pisze:Zdecydujcie się w Toruniu - albo się wzmacniacie, albo osłabiacie.Już tutaj jeden prorok obwieścił, że w styczniu w Enerdze zostaną juniorki, a tutaj takie coś...
Może jeszcze Tamika do Torunia trafi albo Chamique, która potem w USA będzie reklamowac toruńskie pierniki?
![]()
![]()
![]()
NAJLEPSZY POST JAKI OSTATNIO CZYTAŁEM....
- hellraiser
- Junior
hellraiser pisze:Wymienimy się- Gala za numer telefonu do Tamiki.![]()
nie martw się już Mietek coś tam Wam nowego załatwi,a nawet przedłuży okres transferowy do końca ligi i jeden dzień dłużej (oczywiscie żartowałem
- markylipek
- Młodzik
Czyli u nas sielanka, kraina miodem i mlekiem płynąca!!! Widać żadnych zaległości w wypłatach nie ma skoro stać nas na nową zawodniczkę. Lotos słabnie, może uda się wpaść na Gdynie w play-offach i już jesteśmy w czwórce a tam wszystko może się zdarzyć
No chyba że trener tradycyjnie powie że i tak nie mamy szans 
Niestety może być też tak, że (przepraszam za określenie) "redaktor" Łazowy był na "Avatarze", wodze fantazji popuścił i teraz w innym świecie żyje?
Niestety może być też tak, że (przepraszam za określenie) "redaktor" Łazowy był na "Avatarze", wodze fantazji popuścił i teraz w innym świecie żyje?
markylipek pisze:A może Ela Zawadka?
A Ona do czego?
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
paulo2907 pisze:Zdecydujcie się w Toruniu - albo się wzmacniacie, albo osłabiacie.Już tutaj jeden prorok obwieścił, że w styczniu w Enerdze zostaną juniorki, a tutaj takie coś...
![]()
![]()
Ciekawy jestem jak teraz Gala będzie współpracowac z Omaniciem. Chociaż cały ten artykuł biorę z dużym przymrużeniem oka, bo ten wybitny redaktor w zeszłym sezonie obwieścił, że zawodniczką Energi jest Szott i nawet przeprowadził z nią na tą okolicznosc wywiad...
Myśle,że toruńskie zawodniczki czytając ten artykuł przecierają oczy ze zdumienia.
anatol pisze:paulo2907 pisze:Zdecydujcie się w Toruniu - albo się wzmacniacie, albo osłabiacie.Już tutaj jeden prorok obwieścił, że w styczniu w Enerdze zostaną juniorki, a tutaj takie coś...
![]()
![]()
Myśle,że toruńskie zawodniczki czytając ten artykuł przecierają oczy ze zdumienia.
Nie mówię, że tak nie może byc (zwłaszcza że ten redaktor nie jest zbyt wiarygodny), ale chyba masz wyjątkową zdolnosc czytania w ludzkich umysłach i przewidywania przyszłości.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
-
koszykarz
ja bym chciał JUjkę , Podrug gra nieadekwatnie do zarobow...
No ale o czym my mówimy skoro są zaległości
Zresztą trzeba sobie jasno powiedzieć że naszym dziewczynom ciężko będzie się załapać do czołowych klubów bo tam panuje przepełnienie...
Fajnie by było jakby Wisełka wyprzediła Lotos w tabeli
bo startując z 5 pozycji - mamy szansę z 4 Lotosem... 
PS. Ale trzeba brać ten artykuł z przymrużeniem oka . Helloooo..... - to ŁAZOWY pisał

No ale o czym my mówimy skoro są zaległości
Zresztą trzeba sobie jasno powiedzieć że naszym dziewczynom ciężko będzie się załapać do czołowych klubów bo tam panuje przepełnienie...
Fajnie by było jakby Wisełka wyprzediła Lotos w tabeli
PS. Ale trzeba brać ten artykuł z przymrużeniem oka . Helloooo..... - to ŁAZOWY pisał
koszykarz pisze:PS. Ale trzeba brać ten artykuł z przymrużeniem oka . Helloooo..... - to ŁAZOWY pisał![]()
![]()
a ja uważam,ze coś musi być na rzeczy skoro klub "odpuścił" dla Bydgoszczy Olę Chomać...
w przeciwnym wypadku ja bym się tej koszykarki nie pozbywał majac tylko jedną środkową z prawdziwego zdarzenia....
-
Dżi ej el ej
- Młodzik
co za ściema ten artykuł....Pan Filipek chyba pomylil dni Prima Aprillis
Gala z nikim nie rozmawiała i zdobywać pkt dla energii nie będzie napewno a do Energii kosztem Lotosu przejdzie pewnie Tamika, Shamika i Alana...haha 
Powiedziałem Filipowi Ł. co nie tak jest w artykule i ma to poprawić. Ewelina nie ma zamiaru wracać do Torunia. A dołączyć do skladu ma w miarę wysoka zawodniczka pochodząca z Bośnii. Ola miała wysoki kontrakt, więc przyjście tej nowej zawodniczki to w jakimś stopniu będzie "oszczędność".
Wcześniej pojawiały sie tutaj pytanie czy w stosunku do Eda są zaległości. Nie wiem jak jest teraz, ale jeszcze jakiś czas temu było z jego strony "najpierw płaćcie zawodniczkom,a potem mnie".
Wcześniej pojawiały sie tutaj pytanie czy w stosunku do Eda są zaległości. Nie wiem jak jest teraz, ale jeszcze jakiś czas temu było z jego strony "najpierw płaćcie zawodniczkom,a potem mnie".
-
koszykarz
mama pisze:Powiedziałem Filipowi Ł. co nie tak jest w artykule i ma to poprawić. Ewelina nie ma zamiaru wracać do Torunia. A dołączyć do skladu ma w miarę wysoka zawodniczka pochodząca z Bośnii. Ola miała wysoki kontrakt, więc przyjście tej nowej zawodniczki to w jakimś stopniu będzie "oszczędność".
teraz jest chyba ,,najpierw MNIE , potem im - no i efekty mamy
-
koszykarz
koszykarz pisze:mama pisze:Powiedziałem Filipowi Ł. co nie tak jest w artykule i ma to poprawić. Ewelina nie ma zamiaru wracać do Torunia. A dołączyć do skladu ma w miarę wysoka zawodniczka pochodząca z Bośnii. Ola miała wysoki kontrakt, więc przyjście tej nowej zawodniczki to w jakimś stopniu będzie "oszczędność".
teraz jest chyba ,,najpierw MNIE , potem im - no i efekty mamy![]()
![]()
a co do OLI - tak naprawdę jej transfer to kasa wyrzucona w błoto...
matrix pisze:koszykarz pisze:Bo zawodniczka - jeśli chce się kłócić - i iść na drogę sądową - to wskaże złamanie punktu w umowie (ZALEGŁOŚCI) i po sprawie przecież...
tylko sądzić to sie można,a 15 stycznia coraz bliżej i blizej....
Nie wiem co wy wszyscy z tym 15 stycznia .Przecież okienko transferowe jest otwarte do końca stycznia.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”