reaktywacja pisze:Kibicom z Gorzowa polecam mniej samouwielbienia, więcej radości z faktu, że takiego grajki (m.in. jak Anosike, Burse, czy Catro Marques) trafiają do naszej ligi.
W takim razie ja też uogólnię. Kibicom z Gdyni polecam mniej paniki i więcej rozsądku i nie już stękajcie tyle, że będą problemy z kasą na wyjazdy dziewczyn nawet na mecze w Polsce.
...Fajnie się to czyta?
reaktywacja pisze:W każdym razie Ford to dla mnie absolutny hit transferowy tego sezonu. A Anosike może być hitem jak spędzi parę sezonów w Ekaterinburgu, czy innym Spartaku, zdobędzie kilka tytułów mistrzowskich, bo w Meczu Gwiazd WNBA grało sporo zawodniczek.
Ale czy ktokolwiek tutaj podważył, że to transfer Ford to jest hit? Porównania wzięły się stąd, że każdy wypowiada się, kogo by wybrał Anosike, czy Ford. I wcale nie jest tak, że Anosike wybiera tylko Gorzów, Ford reszta.
Sorry za porównanie, ale załóżmy, że mamy:
1. 10-letnie Ferrari, które kiedyś miało 400 koni, ale przebieg zrobił swoje i trochę silnik zużyty, więc nie wiem ile koni ma teraz. Auto trochę poobijane, ostatnio nie można było wycisnąć z niego za wiele mocy, trzeba też uważać, bo lubi w nim puścić sprzęgło... Ale to wciąż Ferrari i na dodatek właścicielem jest Harrison Ford, który przejeździł tym autem pół świata, (oprócz polskich dróg). Absolutny TOP10 znanych na świecie aut.
2. 3-letnie Porsche Carrera, które fabrycznie miało 360 koni, ale zostało podrasowane do 500 koni. W ostatnich testach wypadało znakomicie, zbadano, że ma lepsze przyspieszenie. No i miałem okazję już nim wcześniej jechać. Wiem na co je stać. Po stronie ekspercko stwierdzonych wad: niestety zbyt długi napis z tyłu: Porsche Carrera Nonyleum Turbo 911.
I teraz załóżmy, że mam dylemat, które z tych dwóch aut wybrać.
- Jeżeli miałbym sobie zrobić fotkę i przejechać dla wrażeń: Ferrari
- Jeżeli miałbym się ścigać o stawkę: Porsche
Tyle.
PS:
- Jeżeli miałbym (sorry za wyrażenie) rwać laski: to zależy jaki kolor maja te auta.