Co słychać w Gdyni?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Re: Co słychać w Lotosie

Postautor: przemoe » 02 lutego 2010, 08:00

Przecież FIBA robi transmisje live z każdego meczu.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 02 lutego 2010, 15:59

rzymi pisze:

A, czyli przejeżdżała obok jakiejś stacji i pomyślała, że może zatankuje.. Ale po chwili się rozmyśliła.. Chyba w ten sposób była bliska Lotosu.

Tia, a Mietek jak 30 lat temu przypadkiem tam paliwo rozlewał. Ale już nie 78 oktan, a bezołowiówkę :lol:

Didi23
Nowy na forum

Galcia idzie pod nóż..

Postautor: Didi23 » 08 lutego 2010, 13:33

Galcia idzie pod nóż...
Szczegółowe informacje dopiero jutro ,ale niestety nie obejdzie się bez operacji..

Dżi ej el ej
Młodzik

Postautor: Dżi ej el ej » 08 lutego 2010, 16:19

jezuuu co sie dzieje z lotosem w pierwszej kwarcie ??!! masakra po prostu 7 pkt rzuconych i 28 straconych..... Czyżby zmęcznie wczorajszym meczem ??

ajaja
Młodzik

Re: Galcia idzie pod nóż..

Postautor: ajaja » 08 lutego 2010, 20:18

Nie kręć, więzadła ma całe.

hermes46
Kadet

Re: Galcia idzie pod nóż..

Postautor: hermes46 » 08 lutego 2010, 20:38

Didi23 pisze:Galcia idzie pod nóż...
Szczegółowe informacje dopiero jutro ,ale niestety nie obejdzie się bez operacji..

ogłosmy załobe narodowa!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

clarins
Nowy na forum

Postautor: clarins » 08 lutego 2010, 22:46

zstanów się trochę zanim coś napiszesz :!: :!: :!:

Dżi ej el ej
Młodzik

Postautor: Dżi ej el ej » 08 lutego 2010, 22:47

o kim mówisz ? kto ma sie zastanowic ?? ;]

Awatar użytkownika
zancia_a
Kadet

Postautor: zancia_a » 08 lutego 2010, 22:57

Dżi ej el ej pisze:o kim mówisz ? kto ma sie zastanowic ?? ;]

Np. Ty i hermes... to robi się już po prostu chore gdzie w jaki temat na tym forum się nie wejdzie tam wasze jakieś bzdurne złote myśli itp. I tak w kółko dżi ej el ej, matrix, hermes46! Piszcie sobie na prywatnych jak chcecie pogadać moderatorzy powinni z tym coś zrobić!
Sorry za off-topic!
Kozak w necie - pizda w świecie!
Obrazek

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 08 lutego 2010, 23:10

ja sie super złotych mysli z Gorzowa nie czepiam. Ignoruje je wrecz. Nikt Ci czytac tego nie karze, nie masz takiego obowiazku.
Nie przesadzacie z tym "ogromnym" talentem tej panny?
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 08 lutego 2010, 23:15

Sorry za OF, ale po prostu muszę, bo to co się dzieje ostatnimi czasy na tym forum to jest jakaś żenada. Nie będę prawił wywodów, bo od tego nie jestem, ale tylko się zapytam: "Gdzie są moderatorzy?". Jak dla mnie to co wyprawia kilka osób to jest jawne łamanie regulaminu. Prawo jest po to żeby go przestrzegać, ale jak nikt nie sprawuje władzy to jak ma być ono przestrzegane?

11) Niedopuszczalne jest nabijanie postów, czyli nieuzasadniona krótka odpowiedź mająca na celu tylko i wyłącznie dodanie kolejnej jedynki do licznika czy też post nie wnoszący nic do dyskusji.

12) Jeżeli nie masz nic interesującego do powiedzenia - nie pisz posta.

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 08 lutego 2010, 23:39

Własnie gdzie sa moderatorzy ze pozwalaja rozwalic kolejny temat? Nie moge miec juz zdania ze przezywanie kontuzji Eweliny Gala jest lekka przesada?
Dzisiaj koszykarka MUKS doznała bardzo powaznej kontuzji , jakos NIKT nie napisał słowa o tym przypadku!

Dżi ej el ej
Młodzik

Postautor: Dżi ej el ej » 08 lutego 2010, 23:45

masz na myśli Casimiro ??

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 09 lutego 2010, 00:54

hermes46 pisze:Własnie gdzie sa moderatorzy ze pozwalaja rozwalic kolejny temat? Nie moge miec juz zdania ze przezywanie kontuzji Eweliny Gala jest lekka przesada?
Dzisiaj koszykarka MUKS doznała bardzo powaznej kontuzji , jakos NIKT nie napisał słowa o tym przypadku!

Jak Ty czytasz to forum???

Przeczytaj mój post w temacie MUKS - Lotos,

Plus zawodniczka odniosła kontuzję około tygodnia temu na treningu, więc proszę o nie sianie fermentu informacyjnego.

EDIT : Chyba, że masz na mysli Wilimas LAToyę, która własnie dzis odniosła kontuzję, wtedy zwracam honor.

Didi23
Nowy na forum

Postautor: Didi23 » 09 lutego 2010, 01:07

Faktycznie hermes widac skad jestes.. indentyfikujesz sie ze swoim burackim klubem .. i nie chce mi sie nawet sluchac twojej riposty jestes zakompleksionym czlowiekiem ktory nigdy nie doszedl w zyciu daleko.. bron sie prosze bardzo.. ale zachowaj jakas godnosc w tym wsyztskim czego chcemy od klubu skoro kibice sa tacy jak ty...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”