Play-off Euroligi
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Play-off Euroligi
No i do konca meczu bez Kobryn... Oby utrzymali chociaż te 5pkt.
ufff, Wisła w ćwierćfinale Euroligi. Teraz pójść za ciosem i awansować do Final Four zapewne na Uralu 
przeciwnika Wisły będzie można dziś obejrzeć na http://www.febtv.com
przeciwnika Wisły będzie można dziś obejrzeć na http://www.febtv.com
Bravo Wisła...
w niewiele ponad minutę IV kwarty Mizo złapało już 4 faule i musiało to się tak skończyć. każda akcja to faul i rzuty Wisły, które na szczęście wpadały
Gratulacje dla Białej Gwiazdy i powodzenia dalej! oby jak najdalej 
Na chwilę obecną Wisła zagra z drużyną Skery, która w Madrycie prowadzi z Rivas 14:4
Gratulacje Wisła!! Trochę stresu przy śledzeniu live`a, ale jak w faulach było 1:5 w 4 kw., a wynik na styku to byłem spokojny o końcówke.
Gratulacje dla Wisły!!
Teraz trza pyknąć zwycięzce z meczu Zabin i Madrytu.
Osobiscie kibicuje Madrytowi, dajcie ostro popalić nudziarskiemu Gambrinusowi i jego nie mniej nudziarskemu trenerowi!!
(niestety jak zwykle zespołowi, ktoremu ja kibicuję idzie zle
)
Teraz trza pyknąć zwycięzce z meczu Zabin i Madrytu.
Osobiscie kibicuje Madrytowi, dajcie ostro popalić nudziarskiemu Gambrinusowi i jego nie mniej nudziarskemu trenerowi!!
(niestety jak zwykle zespołowi, ktoremu ja kibicuję idzie zle
Dla Wisły chyba lepsze byłoby Brno, po pierwsze kibice mieliby chyba najbliższy wyjazd w historii swoich występów w Eurolidze. Ponadto Brno ma strasznie wąski skład. Gra 6-7 zawodniczkami. Zirkowa i Kulichowa są wyłączone z gry do końca sezonu, a nie wiem czy teraz można robić zmiany w składzie. Nawet jeśli można, to dobrą Europejkę będzie im ciężko znaleźć.
nieuniknione stało się faktem...
koszykarki zrobiły swoje, kibice swoje.... i teraz trzeba trzymać kciuki za brno...
koszykarki zrobiły swoje, kibice swoje.... i teraz trzeba trzymać kciuki za brno...
Brno prowadzi do przerwy 36:28
natomiast po 8 minutach meczu w Salamance na prowadzeniu Bourges 11:5
natomiast po 8 minutach meczu w Salamance na prowadzeniu Bourges 11:5
Endrju pisze:Katka wygrywa mecz Wisle
Zdecydowanie , jej 5 punktów z rzędu od stanu 55-55 do 60-55 to był moment przełomowy meczu. Potem już taki tumult na hali , że własnych myśli nie słyszałem. Piękny mecz , piękne zwycięstwo jeszcze lepsza atmosfera ( doping zdecydowanie numer jeden w tym sezonie)- na hali , która dzisiaj była wyraaaźnie za mała aby pomieścić taką ilość kibiców..
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman
sensacja w Salamance. Halcon przegrywa z Bourges po 18 minutach 15:27
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”