Co słychać lub nie słychać u Eweliny Gali?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Co słychać lub nie słychać u Eweliny Gali?
Załozyłem specjalnie ten temat aby nasza gwiazda Didi23 mógł tu umieszczac swoje chore i niebezpieczne dla samej Eweliny wymysły. Temat co słychac w Lotosie nie jest tylko i wyłacznie o Ewelinie Gali!!!!!!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Re: Co słychać lub nie słychać u Eweliny Gali?
Wydaje mi się, że ostatnio było coś słychać, a moze to ja się przesłyszałem i nie było słychać... hmmm
Bez sensu...
Bez sensu...
Marek a nie zauwazyłes ze temat o Lotosie stał sie tamatem tylko jednej zawodniczce? Zauwaz ze praktycznie w tym temacie przestali pisac osoby zwiazane z tym klubem! Nie mam juz ochoty czytac kolejne wywody Didi23, a mam ochote poczytac news-y z klubu!
BO LOTOS TO NIE TYLKO EWELINA GALA!!!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Proponuję zamknąć temat o tej gwiazdeczcie od robienia szumu oniej jest jej menager i ona sama
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
-
koszykarz
Dokładnie - ten DIDI23 chyba chce by o Gali wciąż było głośno... Tematu GALI już nie powinno być. Dziewczyna przeszła z Energi do Lotosu , teraz złapała kontuzję i tyle... Trzeba życzyć zdrowia i powodzenia.
Skoro sami kibice LOTOSU nie mówią o SWOJEJ już zawodniczce - to nie widzę powodu by kibice INNYCH drużyn mówili..
To tylko tak odnośnie tego tematu - o EWELINIE jest cicho - i oby tak pozostało (przynajmniej do wyleczenia kontuzji przez nią )
PS. DIDI23 - obyś na siłe nie wspominał tu o EWELINIE bo i po co ?
Skoro sami kibice LOTOSU nie mówią o SWOJEJ już zawodniczce - to nie widzę powodu by kibice INNYCH drużyn mówili..
To tylko tak odnośnie tego tematu - o EWELINIE jest cicho - i oby tak pozostało (przynajmniej do wyleczenia kontuzji przez nią )
PS. DIDI23 - obyś na siłe nie wspominał tu o EWELINIE bo i po co ?
hermes46 pisze:Marek a nie zauwazyłes ze temat o Lotosie stał sie tamatem tylko jednej zawodniczce? Zauwaz ze praktycznie w tym temacie przestali pisac osoby zwiazane z tym klubem! Nie mam juz ochoty czytac kolejne wywody Didi23, a mam ochote poczytac news-y z klubu!
Zauważyłem, ale otwierając kolejny wątek o Ewelinie w pewien sposó nakłaniasz ludzi do pisania o niej, a przecież wszyscy mają tego po dziurki....
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Temat uważam za nie potrzebny, wiec go zamykam, a twórce nagradzam plusikiem za głupie prowokacje.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”