Play-off Euroligi
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Kaśka#4
- Żak
Re: Play-off Euroligi
Kuba pisze:
- Moje występy w klubie z Krakowa to już przeszłość. Teraz interesuje mnie tylko sukces Frisco Sika Brno. Koleżanki z drużyny przygotowuję na niezwykle burzliwy mecz. Na spotkania Wisły Can Pack przychodzą bowiem piłkarscy kibice - powiedziała koszykarka z Czarnogóry.
znając Jelenę nie chce mi się wierzyć, że coś takiego w ogóle powiedziała..
zapewne jak zwykle dziennikarze musieli sobie coś dopisać
mistrz, mistrz nasz TS!
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
chociaż z drugiej strony to mógł być komplement 
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
Pokazują Wisłe w tv?
W TVP Sport nie.
Co jest z relacja na FIBIE???
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
7:14 dla Brna
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Gdzie sledzisz wynik?
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
W radiu kraków 
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
40 milionowy Ciemnogród zwany Polska. Brak transmisji jakiejkolwiek, ani TV, ani relacji on-line.
Cóż, widocznie fakt, że koszykówką kobiet w wydaniu euroligowym interesuje się w Polsce jakieś 1248 osób, nie uprawnia nas do domagania się od kogokolwiek transmisji telewizyjnej z takiego meczu.
bball
Jesli mozna to prosze o czestsze uaktualnianie wyniku, niestety dostepu do Radia Krakow nie posiadam, z gory dziekuje
z takim podejściem to nigdy nie będziemy odnosić sukcesów. Od czasu do czasu może coś się trafi, jak ślepej kurze ziarno.
Trzeba jasno powiedzieć, w damskim koszu mamy w związku leśnych dziadków i tyle. Sukcesy reprezentacji koszykarek oraz Lotosu w Eurolidze zostały zmarnowane. Podobnie wygląda sprawa z piłką ręczną, ale może tutaj jeszcze coś uratują.
Trzeba jasno powiedzieć, w damskim koszu mamy w związku leśnych dziadków i tyle. Sukcesy reprezentacji koszykarek oraz Lotosu w Eurolidze zostały zmarnowane. Podobnie wygląda sprawa z piłką ręczną, ale może tutaj jeszcze coś uratują.
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Alexa pisze:Jesli mozna to prosze o czestsze uaktualnianie wyniku, niestety dostepu do Radia Krakow nie posiadam, z gory dziekuje
Na pewno posiadasz..wpisz w google radio krakow:)
19:19 po pierwszej kwarcie. A było już 11:19.
edit:
19:27 w 12.
jesli cokolwiek mozna wnosic po relacji radiowej, to pawlak raczej zenada...
edit:
19:27 w 12.
jesli cokolwiek mozna wnosic po relacji radiowej, to pawlak raczej zenada...
bball
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”