Play-off Euroligi
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Play-off Euroligi
Ciekawe połowa III kw i znów zgasło światło. oczywiście Brno prowadzi 54-41 i spokojnie sobie odpoczywa.
chyba znów światło im zgasło. Transmisji nie ma. A Wisła przegrywa 41:54
Koszyce - Jeki po 3 kwartach 41:42
Fenerbahce-Spartak do przerwy 38:34
jednak własny parkiet jest olbrzymim atutem w Eurolidze w play-off
brak światła jest ewidentnie wyreżyserowany, by Brno mogło odpocząć
----------
14 punktów do odrobienia w ostatniej kwarcie, będzie cholernie ciężko.
Jeki zaraz powinny przypieczętować awans do Final Four. A Spartak ma duże problemy z Fenerbahce (teraz przegrywają 39:47)
Koszyce - Jeki po 3 kwartach 41:42
Fenerbahce-Spartak do przerwy 38:34
jednak własny parkiet jest olbrzymim atutem w Eurolidze w play-off
brak światła jest ewidentnie wyreżyserowany, by Brno mogło odpocząć
----------
14 punktów do odrobienia w ostatniej kwarcie, będzie cholernie ciężko.
Jeki zaraz powinny przypieczętować awans do Final Four. A Spartak ma duże problemy z Fenerbahce (teraz przegrywają 39:47)
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2010, 19:33 przez kristofer, łącznie zmieniany 1 raz.
kristofer pisze:brak światła jest ewidentnie wyreżyserowany, by Brno mogło odpocząć
W Krakowie Miętta sprawi, że przerwa między połowami potrwa tylko 7 minut i w ten sposób dokona się zemsta
Tak na serio to na razie Wisła wygląda na zespół, który kondycyjnie nie daje rady...
bball
Fernandez jeszcze pitoli wolne :/
16 do tyłu, będzie chyba trzeci mecz.
------
już po meczu. Wisła się skompromitowała w Brnie. Przegrać tak wysoko z szóstką zawodniczek?!
16 do tyłu, będzie chyba trzeci mecz.
------
już po meczu. Wisła się skompromitowała w Brnie. Przegrać tak wysoko z szóstką zawodniczek?!
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2010, 19:39 przez kristofer, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja qźwa wiele jestem w stanie zrozumieć ale nie 23 punkty w plecy
W zbiórkach dziś leżymy
W zbiórkach dziś leżymy
TSW
boję się, że powtórzy się historia, gdy Lotos miał przewagę własnego parkietu i wdupił Final Four Euroligi przegrywając wysoko ostatnią kwartę decydującego meczu u siebie.
Wisła w pierwszym meczu miała jednak szczęście, bo Czeszki mogłyby już być w Final Four, gdyby nie ich frajerstwo w Krakowie.
Wisła w pierwszym meczu miała jednak szczęście, bo Czeszki mogłyby już być w Final Four, gdyby nie ich frajerstwo w Krakowie.
Tymczasem niespodzianka w Stambule, Fenerbachce prowadzi wyraźnie ze Spartakiem.
Przerażająca jest dla mnie porażka w zbiórkach. To myśmy powinni wygrać deskę. Zwłaszcza, że wróciła Aga.
Burse dzisiaj zawiodła na całej linii, ani punktów, ani zbiórek. Pozwoliła się rozszaleć babce Taj
A postawa Spartaka conajmniej "zastanawiająca", podania w trybuny, zero obrony, Taurasi jeździ sobie bez głowy, ma nawet problemy z kozłowaniem momentami... po 3 kwarcie +15 dla Fener, które nie gra nic wielkiego.
Burse podobno sie zatruła po meczu w Krakowie i nie trenowała do dzisiaj.
Mam nadzieję, że w Krakowie kibice zgotują Brnie odpowiednie przyjęcie.
Mam nadzieję, że w Krakowie kibice zgotują Brnie odpowiednie przyjęcie.
- Jack Napier
- Amator
Fatalny mecz Wisly. Gra w obronie wola o pomste do nieba ... jak mozna grac tak delikatnie na tym szczeblu rozgrywek? To juz nawet w szachy gra jest bardziej agresywna bo sie kopia pod stolem. Do tego dziesiatki sygnalizowanych podan, ktore byly o pol tempa za wolne. Na dokladke Brno zajechalo Wisle kondycyjnie ... a mialo byc odwrotnie. Trudno mi zrozumiec jak mozna grac tak wolno a jednoczesnie liczyc na to, ze rywal padnie fizycznie. Jeszcze te kontry Brna .... ile one punktow tak zdobyly? Dziewczyny w 4 kwarcie juz w zasadzie biegaly proszac tylko o jak najmniejszy wymiar kary. Laski z Czech zbudowaly sobie w ten sposob pewnosc siebie i przekonanie, ze mozna z Wisla wygrac na wyjezdzie i przejsc dalej. W tej parze Brno wyglada teraz na zespol, ktory duzo bardziej zasluzyl na awans do F4.
E tam.
Zasłużył, nie zasłużył... zajechał kondycyjnie... bzdury wypisujecie w oparciu o nie wiem co.
Fakt faktem, że w środę decydujący mecz, w Krakowie. I tyle. Ani pierwszy, ani drugi mecz teraz nie jest ważny.
Będzie dobrze.
Zasłużył, nie zasłużył... zajechał kondycyjnie... bzdury wypisujecie w oparciu o nie wiem co.
Fakt faktem, że w środę decydujący mecz, w Krakowie. I tyle. Ani pierwszy, ani drugi mecz teraz nie jest ważny.
Będzie dobrze.
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
4/10 rzuty wolne
. Kobryn po niecelnym rzucie spuszcza glowe, zamiast walczyc o zbiorke ktora spookojnie mogla zaliczyc. Kolejny dobry meczyk Zohnovej, w koncowce to chyba juz tylko Jej zalezalo zeby cos tutaj ugrac jeszcze. No nic, nie udalo sie i miejmy nadzieje ze w Krakowie podniosa glowy i dadza rade. Zycze tego wszystkim wiślakom i nie tylko 
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”