1 runda Play Off:Orzeł Polkowice - TS Wisła Kraków 2-1
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
1 runda Play Off:Orzeł Polkowice - TS Wisła Kraków 2-1
mecz 1-sobota, 20.03.2010 godz.18.00
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: 1 runda Play Off:Orzeł Polkowice - TS Wisła Kraków
Ten mecz jest najwieksza zagadka pierwszej rundy... jednak patrzac na ostatnia dyspozycje Polkowic... to Wisla moze miec szybko gladko i przyjemnie.
... chociaz CCC maja patent na Wisle : ) Wiec przy ewentualnej wygranej bedzie ciekaaaaaaaawiieee
... chociaz CCC maja patent na Wisle : ) Wiec przy ewentualnej wygranej bedzie ciekaaaaaaaawiieee
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Dyspozycja Polkowic?
Nie pamiętam od wielu, wielu lat meczu, w którym Polkowice nie grały meczu zycia z naszymi...
Więc cięzko będzie.
Mam nadzieję, że nasze się skupią!!!
Nie pamiętam od wielu, wielu lat meczu, w którym Polkowice nie grały meczu zycia z naszymi...
Więc cięzko będzie.
Mam nadzieję, że nasze się skupią!!!
-
agnieszka30
- Nowy na forum
Marty nie ma w składzie Wisły... podobno ma kontuzję
Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie.

no i Wisła pokazuje miejsce w szyku kombinatorkom z Polkowic 
-
agnieszka30
- Nowy na forum
kristofer pisze:no i Wisła pokazuje miejsce w szyku kombinatorkom z Polkowic
no nie wiem...zobacz co sie dzieje w drugiej kwarcie... cholera! znowu czesc przespana!
Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie.

agnieszka30 pisze:kristofer pisze:no i Wisła pokazuje miejsce w szyku kombinatorkom z Polkowic
no nie wiem...zobacz co sie dzieje w drugiej kwarcie... cholera! znowu czesc przespana!
Bo wchodzi Gburczyk + Wielebna , a to oznacza z automatu strate... :/
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman
agnieszka30 pisze:kristofer pisze:no i Wisła pokazuje miejsce w szyku kombinatorkom z Polkowic
faktycznie jakieś cuda. Siadło jak zeszła Burse
-
agnieszka30
- Nowy na forum
cholera! no i patrzcie na wynik do przerwy!

agnieszka30 pisze:cholera! no i patrzcie na wynik do przerwy!
spokojnie, cały czas to Wisła prowadzi. Im szybciej zdobędą Polkowice tym lepiej, bo po co doprowadzać do nerwówki w trzecim meczu. W ogóle zastanawia mała liczba fauli po stronie CCC, raptem 5.
Dokładnie - z meczu wygranego w ciągu kilku minut zrobił się mecz na zupełnym styku. Chyba dziewczyny uspokoiły się pewnym prowadzeniem. Brak Marty na pewno daje się odczuć, ale nie złorzeczyłbym tutaj na Doris i Anię, bo co zagrały w pierwszej połowie Agnieszka, a zwłaszcza Katka?
Ławka musi się włączyć z punktami, bo inaczej o wygraną będzie bardzo bardzo ciężko... No i trzeba ograniczyć harce obwodowych CCC - szczególnie niebezpieczna jest Bortelova.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
-
agnieszka30
- Nowy na forum
kristofer pisze:agnieszka30 pisze:cholera! no i patrzcie na wynik do przerwy!
spokojnie, cały czas to Wisła prowadzi. Im szybciej zdobędą Polkowice tym lepiej, bo po co doprowadzać do nerwówki w trzecim meczu. W ogóle zastanawia mała liczba fauli po stronie CCC, raptem 5.
juz nie prowadzi!

agnieszka30 pisze:kristofer pisze:agnieszka30 pisze:cholera! no i patrzcie na wynik do przerwy!
juz nie prowadzi!
Polki w Wiśle grają dziś póki co jeden wielki Scheiss :/
Gburczyk za Zohnową, nie wiem co gorsze w dzisiejszym meczu :/ Straszna bryndza na ławce

Brakuje strasznie Fernandez.
Zohnova wyleci z Wisły po sezonie jak nic, całkiem możliwe że Wisła zarzuci sieci na Sapovą, która dziś zagrała świetnie
Zohnova wyleci z Wisły po sezonie jak nic, całkiem możliwe że Wisła zarzuci sieci na Sapovą, która dziś zagrała świetnie
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”